- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 63
- 30
- Konu Sahibi Dilandilan
-
Canım benim de ağrım oldu kist oluşmuşKızlar yarın bir hafta olacak iğneyi olalı dün geceden beri kasıklarım yumurtalıklarım şiş ve ağrım var sizce bu bir erken belirti mi yoksa vücudum bana bir oyun mu oynuyor? Bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Yarın doktora gidene kadar biraz rahatlamak istiyorum deneyimlerinizi duymak istiyorum sevgiler
Ben de yarın baktıracağım bu kadar kısa sürede (daha bir hafta olmadı 6.gündeyim iğnenin) hamilelik belirtisi olmaz diye düşünüyorumCanım benim de ağrım oldu kist oluşmuş
Boşuna kan verme canım iğneden dolayı pozitif çıkar. İnşallah sen hamile kalırsınBen de yarın baktıracağım bu kadar kısa sürede (daha bir hafta olmadı 6.gündeyim iğnenin) hamilelik belirtisi olmaz diye düşünüyorum
Yok kuzum daha erken biraz daha bekle sen çünkü kullanmış oldugun hormon iğnesi vücutta illahki bir yan etkisi olur sişilik vs gibi inşallah hemen hamile kalırsın da yeni yıla bebisinle girersinBen de yarın baktıracağım bu kadar kısa sürede (daha bir hafta olmadı 6.gündeyim iğnenin) hamilelik belirtisi olmaz diye düşünüyorum
Yok kan vermeyeceğim canım ağrım ve şişliğim olduğu için doktor muayene edecekBoşuna kan verme canım iğneden dolayı pozitif çıkar. İnşallah sen hamile kalırsın
İnşallah canım her yazdığımda cevap veriyorsun çok teşekkürler allah ne muradın varsa versin inşallahYok kuzum daha erken biraz daha bekle sen çünkü kullanmış oldugun hormon iğnesi vücutta illahki bir yan etkisi olur sişilik vs gibi inşallah hemen hamile kalırsın da yeni yıla bebisinle girersin
Amin bitanemİnşallah canım her yazdığımda cevap veriyorsun çok teşekkürler allah ne muradın varsa versin inşallah
İnşallah bebişlerin tutunur canım. Benim aşılamam negatif oldu 2. Aşılama sonrada tüp bebek yapılacakYok kan vermeyeceğim canım ağrım ve şişliğim olduğu için doktor muayene edecek
Bebişler miİnşallah bebişlerin tutunur canım. Benim aşılamam negatif oldu 2. Aşılama sonrada tüp bebek yapılacak
Tabiki yarın tekrar bilgi veririm umarım hayırlı haberlerle gelirimSonucunu merak ettim çünkü bende önümüzde ki ay çatlama iğnesi vurulacagim..
Muayneden sonra tekrar bilgilendirir misin?
İnsallah canım Allah isteyen herkese versin beklemek zorTabiki yarın tekrar bilgi veririm umarım hayırlı haberlerle gelirim
İnşallah ne gelirse Allah’tanİnsallah canım Allah isteyen herkese versin beklemek zor
İnşallah vardır canımBebişler miallah mı söyletti kız daha herhangi bi bilgim yok hamilelik var mı yok mu... bakalım yarın doktor ne diyecek
Canım bilgi veririm demiştim şimdi aklıma geldi unutmuşum... dün gece ağrılarım geçti bugün uyandığımda da gayet iyi hissediyordum ağrılar kayboldu hala biraz şişlik var ama zaten önümüzdeki hafta her şey olacağına varacak bekleyip görmek istedimİnsallah canım Allah isteyen herkese versin beklemek zor
Doktora gitmedin yani..Canım bilgi veririm demiştim şimdi aklıma geldi unutmuşum... dün gece ağrılarım geçti bugün uyandığımda da gayet iyi hissediyordum ağrılar kayboldu hala biraz şişlik var ama zaten önümüzdeki hafta her şey olacağına varacak bekleyip görmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?