Ovitrelle sonrası ilişki

Duygu Aktas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
12
3
1
27
Kizlar bir şey sormak istiyorum ovitrelle iğnesi vuruldugum gün ve ertesi gün doktorum ilişki sonrasında gün aşırı ilişki olsun dedi fakat ben iğne vuruldugum gün ve sonrasındaki 4 gün boyunca ilişkide bulundum eşimle bugün 14 . Günüm ama gebelik testinde negetif çıkıyor sanırım gebelik oluşmaz degilmi günlere uyulmadığı için

Canim bende o gün ilişki yaşamadım ağrım olduğu için ertesi günden itibaren sık ilişki oldu

Benimde bugün 13.gunum inşallah vardır kuzum ikimizdede

Oluşur neden olmasın. Gun aşırı demesi ideal olandir.

Bir yazı okudum gün aşırı olmadıysa adet ondan gecikir yaziyo az önce o ucuz gebelik testinden yaptım yine negatif çıktı

6 ay önce ovitrelle kullanmıştım ve doktor dört gün üst üste ilişki demişti, o ay hamile kalamadım..bu ay başka bir doktora giderek tekrar femera ve ovitrelle kullandım, bu doktor da iğneyi takip eden günden başlayarak gün aşırı ilişki dedi. İğne ile çatlamanın tahmini bir zamanı yok mu, iki ayrı doktor iki ayrı şey söyledi. en doğru ilişki zamanı nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…