• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle sonrası gebelik ve bebek yerleşmesi

bugs bunyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
10
5
86
29
Sevgili kadınlar merhaba
Ben 2025 Ocak ayında yumurta toplattım maalesef embriyo 5. Güne gelmedi ve imha oldu.
Daha sonrasında tedaviden kalan gonalf ve cetrotideleri kullandım yumurtam 19cm olduğunda yani 31 ocakta ovitrelle yaptım ve 2-3 şubatta günde iki kez ilişkiye girdik. Bugün 14 Şubat Cuma günü bir iki damla kanamam oldu cumartesi de aynı şekilde ve bugün yani pazar günüde aynı şekilde bir iki damla kanamam oldu doktora gittim ve beta hah 233’01 çıktı. Doktor kanama dış gebelik veya kimyasal gebelik belirtide olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi
Benimle aynı durumda olup gebeliği devam eden var mı? umuda ihtiyacım varrrrr şimdiden teşekkürler

Bu arada benim amh 0.18

Eşim morfolojisi %2
:((

Sevgili kadınlar merhaba
Ben 2025 Ocak ayında yumurta toplattım maalesef embriyo 5. Güne gelmedi ve imha oldu.
Daha sonrasında tedaviden kalan gonalf ve cetrotideleri kullandım yumurtam 19cm olduğunda yani 31 ocakta ovitrelle yaptım ve 2-3 şubatta günde iki kez ilişkiye girdik. Bugün 14 Şubat Cuma günü bir iki damla kanamam oldu cumartesi de aynı şekilde ve bugün yani pazar günüde aynı şekilde bir iki damla kanamam oldu doktora gittim ve beta hah 233’01 çıktı. Doktor kanama dış gebelik veya kimyasal gebelik belirtide olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi
Benimle aynı durumda olup gebeliği devam eden var mı? umuda ihtiyacım varrrrr şimdiden teşekkürler

Bu arada benim amh 0.18

Eşim morfolojisi %2
Bugün mü baktırdınız beta ya inşallah hamilesinizdirrr inşalllaaaj

Sevgili kadınlar merhaba

Bu arada benim amh 0.18

Eşim morfolojisi %2
Kimyasal oldugunu dusunmuyorum degerin iyi duruyor. Kimyasalda genelde 50altı çıkıyor. Verdigin tarihleri baz alarak söyledim. Doktorlar en kotusunu söylemek zorunda moralini yuksek tut insallah oldu bu sefer :)

Kimyasal oldugunu dusunmuyorum degerin iyi duruyor. Kimyasalda genelde 50altı çıkıyor. Verdigin tarihleri baz alarak söyledim. Doktorlar en kotusunu söylemek zorunda moralini yuksek tut insallah oldu bu sefer :)
Ay inşallah Allah isteyen herkese daha fazla aratmadan nasip eder inşallah 🌸 çok yıpratıcı bir süreç

Bence kimyasal değil kimyasal olsa daha düşük çıkardı bugün erkenden baktırın 2 katına çıkacaktır tüp bebek tedavisinden spnra kendiliğinden hamile kalan çok insan var 🫶🍀

Sevgili kadınlar merhaba

Bu arada benim amh 0.18

Eşim morfolojisi %2
Ay hamilesin Amaa 😍değerin baya yüksek kaç gün geçti adetin veya geçmediği için mi yüksek buldu böyle dedi doktor?

Evet bugün baktırdım doktor Salı günü iki katına çıkarsa gebelik diyebiliriz dedi çok gerginim :( :( :( Ay çok saol inşallah öyledir 7-8 aydır doktorlar psikolojimi alt üst etti
Yükselecektir inşallah haber ver canım

Benim kesik kesik kanamalarım oldu sonra bu sitede baktım yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm 4gün geçti adet olmamın üstünden
Bence hiç bi sorunun yok hamilesin allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kontrole git bence gitmediysen 😍 ve doktoru değştşr çünkü moral bozan doktorlarla devam etmenin hiç bi faydası yok gerçekten

Bence hiç bi sorunun yok hamilesin allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kontrole git bence gitmediysen 😍 ve doktoru değştşr çünkü moral bozan doktorlarla devam etmenin hiç bi faydası yok gerçekten
Ben hiç transfer olmadım sadece toplama oldu ve bidaha o doktora gitmedim
Kalan gonalf ve cetrotideleri kullanıp takip ettim başka bir doktora yumurta ölçümleri yapıp ovitrelle kullandım olursa olur olmazsa ara verecektim
Dün öylesine verirken sonuçta karşılaştım doktor olumsuz bişey demedi takip edelim Salı günü yükselirse okeydir dedi. Riskler söyledi saolsun.
Teşekkür ederim Allah hepimize nasip etsin
Dua edin nolurrr

Ben hiç transfer olmadım sadece toplama oldu ve bidaha o doktora gitmedim
Kalan gonalf ve cetrotideleri kullanıp takip ettim başka bir doktora yumurta ölçümleri yapıp ovitrelle kullandım olursa olur olmazsa ara verecektim
Dün öylesine verirken sonuçta karşılaştım doktor olumsuz bişey demedi takip edelim Salı günü yükselirse okeydir dedi. Riskler söyledi saolsun.
Teşekkür ederim Allah hepimize nasip etsin
Dua edin nolurrr
Hayırlısı olsun canım peki neden toplattırıp transfer olmadın okadar emek vermişsin ilaç kullanıp toplattırmışsın yumurtaları 🥹

Hayırlısı olsun canım peki neden toplattırıp transfer olmadın okadar emek vermişsin ilaç kullanıp toplattırmışsın yumurtaları 🥹
Olamadım 6 tane toplandı Berat tane 4.güne kadar gelebildi embriyo oluşmadığı için iptal oldu. İkinciye param yoktu o sürece tekrar girmeye bende evdeki ilaçları tarihi geçer diye kullandım durum bu şuan

Olamadım 6 tane toplandı Berat tane 4.güne kadar gelebildi embriyo oluşmadığı için iptal oldu. İkinciye param yoktu o sürece tekrar girmeye bende evdeki ilaçları tarihi geçer diye kullandım durum bu şuan
Amladım canım kolay değil zaten bu tüp bebek olayları iyi yapmışsın sonuçta nasıl kullanıldığını biliyosun doğru günlerde kullandın demek tuttu bence için ferah olsun beta değerin ortada

Evet yükselmiş doktor hamilesğm dedi Allah herkese nasip Etsin bu süreci atlatayım deneyimleri yeni bir başlık altında paylaşacağım inşallah in

Yükselecektir inşallah haber ver canım
Yükselmiş çok şükür işe yaramış
Süreci tiyeni bir konu ile anlatacağım inşallah
Sikeyen herkese Allah nasip etsin hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah

Yükselmiş çok şükür işe yaramış
Süreci tiyeni bir konu ile anlatacağım inşallah
Sikeyen herkese Allah nasip etsin hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
O maşşşalaah sağlıkla kucağına al inşallah

Back