İnsan meraklanıyor ister istemez ben de negatif gibi hissediyorum zaten sadece göğüslerimde şişlik var ağrım da yok denecek kadar azMerhaba, bende 10. Günü dayanamayıp yapmıştım bu şekilde çıkmıştı ama maalesef negatifti. Dilersen yarın tekrarla koyulaşırsa vardır ama bence test gününü bekle kendini strese sokma
Bende 8.gün yapmıştım iğneden sonra baya belirgin kırmızı çizgi çıkmıştı 12. Tekrar yaptım pozitifti ve şu an hamileyimEki Görüntüle 2858409 Kızlar merhaba çatlatma iğnesinin 7.günündeyim. Test sonucunu yanılttığını bildiğim halde dayanamadım test yaptım. 7.günde test yapıp bu şekilde çıkan var mı şuan durumlarınız ne onu söyler misiniz? Siz de bilirsiniz zaman geçmiyor meraktan bende yaptıranlardan öğrenmek istiyorum
Adetime 11 gün var ama değişik duygular belirsizlik işte. benim seninki kadar koyu değil ama yarın tekrar yapıp attığın fotoğrafla karşılaştırıcamBende 8.gün yapmıştım iğneden sonra baya belirgin kırmızı çizgi çıkmıştı 12. Tekrar yaptım pozitifti ve şu an hamileyimBiraz bekle istersen adetine kaç gün var bu da testim
İnşallah vardır o mutlu haberi verirsiniz bizeAdetime 11 gün var ama değişik duygular belirsizlik işte. benim seninki kadar koyu değil ama yarın tekrar yapıp attığın fotoğrafla karşılaştırıcam7 gün sonra kan verip sonucu buraya yazıcam başka arkadaşlar da görüp sonucu bilsinler bizim durumumuzda olan varsa
Ayy inşallah 1 senedir uğraşıyorum inan ki çokta umutlanmak istemiyorum Allah hepimize hayırlısını nasip etsinBen de bu ikinci çizgiyi gördükten 2 gun sonra vermiştim 7 gibi bişey çıkmıştı, tekrarlayinca 0'ı gördüm haliyle. Seninki yüksek çıkmış, inşallah bebişin sana tutunmuştur da o değer sadece ilacın etkisi degildir
Kaçıncı günde yaptırmıştın testiBen de bu ikinci çizgiyi gördükten 2 gun sonra vermiştim 7 gibi bişey çıkmıştı, tekrarlayinca 0'ı gördüm haliyle. Seninki yüksek çıkmış, inşallah bebişin sana tutunmuştur da o değer sadece ilacın etkisi degildir
10. Günde 7 çıkmıştı. 12.gunde tekrarlayinca tutunamadığını anladık maalesefKaçıncı günde yaptırmıştın testi
Allah aratmasın inşallah kucaklarımız dolsunRabbim daha fazla aratmasın inşallahben de 4 yıldır uğraşıyorum, nihayetinde tüp bebek denemeye karar verdik ilki negatif sonuçlandı. İkincinin sonucu için beklemedeyim, pazartesi kan vericem bakalım
7 gün sonra kesin yazıcam buraya tekrar güzel haberler alırız inşallahAmiinSonucu ben de bekliyorum test sonra haber verirsin değil mii, duaciyim aynı zamanda hem siz hem de dileyen herkes için
merhaba buEki Görüntüle 2859217 6 7 8. Gün testlerim sanki umut yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?