Ovitrelle sonrası gebelik testi

Zeyno664

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
53
17
88
30
Kızlar merhaba çatlatma iğnesinin 7.günündeyim. Test sonucunu yanılttığını bildiğim halde dayanamadım test yaptım. 7.günde test yapıp bu şekilde çıkan var mı şuan durumlarınız ne onu söyler misiniz? Siz de bilirsiniz zaman geçmiyor meraktan bende yaptıranlardan öğrenmek istiyorum

Merhaba, bende 10. Günü dayanamayıp yapmıştım bu şekilde çıkmıştı ama maalesef negatifti. Dilersen yarın tekrarla koyulaşırsa vardır ama bence test gününü bekle kendini strese sokma

Merhaba, bende 10. Günü dayanamayıp yapmıştım bu şekilde çıkmıştı ama maalesef negatifti. Dilersen yarın tekrarla koyulaşırsa vardır ama bence test gününü bekle kendini strese sokma
İnsan meraklanıyor ister istemez ben de negatif gibi hissediyorum zaten sadece göğüslerimde şişlik var ağrım da yok denecek kadar az

Yine de öyle düşünmeyin. Rabbim büyük.
İçinizi refah tutun, stresten uzak durun. çatlatma iğnesi göğüs hassasiyeti yapıyo çok fazla, ben de şu an aynı şekilde beklemedeyim.

Bende 8.gün yapmıştım iğneden sonra baya belirgin kırmızı çizgi çıkmıştı 12. Tekrar yaptım pozitifti ve şu an hamileyim Biraz bekle istersen adetine kaç gün var bu da testim

Eklentiler

• 45480595-43DD-4C6A-80F8-26B1E29E3990.jpeg
    209,7 KB · Görüntüleme: 230
Bende 8.gün yapmıştım iğneden sonra baya belirgin kırmızı çizgi çıkmıştı 12. Tekrar yaptım pozitifti ve şu an hamileyim Biraz bekle istersen adetine kaç gün var bu da testim
Adetime 11 gün var ama değişik duygular belirsizlik işte. benim seninki kadar koyu değil ama yarın tekrar yapıp attığın fotoğrafla karşılaştırıcam 7 gün sonra kan verip sonucu buraya yazıcam başka arkadaşlar da görüp sonucu bilsinler bizim durumumuzda olan varsa

İnşallah vardır o mutlu haberi verirsiniz bize

Kızlar bu arada 7.günümde kan testi verdim yine meraktan 21.1 çıktı 2 3 gün sonra tekrarlayıp artmış mı azalmış mı onu takip edicem

Ben de bu ikinci çizgiyi gördükten 2 gun sonra vermiştim 7 gibi bişey çıkmıştı, tekrarlayinca 0'ı gördüm haliyle. Seninki yüksek çıkmış, inşallah bebişin sana tutunmuştur da o değer sadece ilacın etkisi degildir

Ayy inşallah 1 senedir uğraşıyorum inan ki çokta umutlanmak istemiyorum Allah hepimize hayırlısını nasip etsin

Kaçıncı günde yaptırmıştın testi

Rabbim daha fazla aratmasın inşallah ben de 4 yıldır uğraşıyorum, nihayetinde tüp bebek denemeye karar verdik ilki negatif sonuçlandı. İkincinin sonucu için beklemedeyim, pazartesi kan vericem bakalım

Rabbim daha fazla aratmasın inşallah ben de 4 yıldır uğraşıyorum, nihayetinde tüp bebek denemeye karar verdik ilki negatif sonuçlandı. İkincinin sonucu için beklemedeyim, pazartesi kan vericem bakalım
Allah aratmasın inşallah kucaklarımız dolsun

Amiin Sonucu ben de bekliyorum test sonra haber verirsin değil mii, duaciyim aynı zamanda hem siz hem de dileyen herkes için

Çatlatma iğnesi 10 gün kadar yalancı pozitif çıkmasına sebep oluyormuş testte. Size yapılan işlem neydi bilmiyorum ama adetinize daha bı hafta varmış, bence daha erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…