Ovitrelle sonrası beta değerinin hareketlili

aleyy2601

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2024
9
1
25
Merhabalar .
15 marta Ovitlerle iğnesi yaptırdım .
20 martta testim beta 9.30 çıktı.
Sonra 22 martta 2.0 a düştü .
28 martta tekrar 12.60 a çıktı .
İdrar testim de pozitif ama silik .
Hamilemiyim ?

Bende 11. Gün verdim 7 civarı çıktı 12. Gün verdim 4.77 çıktı kafam çok karışık anlayamadım

Bende 11. Gün verdim 7 civarı çıktı 12. Gün verdim 4.77 çıktı kafam çok karışık anlayamadım
Benim önce yükseldi sonra düştü tekrar yükseldi . Biraz kanamam oldu . Düşük dediler sonra bugün acilde düşük yok dediler . Pazartesi tekrar kan ver dediler ama kafam karıştı . 3 tane gebelik testi yaptım 3 de silik ama pozitif .

Merhabalar .
Hamilemiyim ?
Yükseldiğine göre gebelik var inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız

Merhabalar .
Hamilemiyim ?
Dış gebeliğe benziyor değerlerdeki dalgalanma. Umarım değildir takibi ihmal etmeyin.

Merhabalar .
Hamilemiyim ?
Çünkü çok erken teste başlamışsınız . İğnede beta hcg hormonu bulunuyor 5. Gün yapılan testte iğne etkisiyle ve 7. Gün iğne etkisi geçmeye başlamış. 13. Gün döllenmeden kaynaklı doğal beta hcg yükselişi. Bence hamilesiniz .12.60 dan sonra gün aşırı en az 3 defa kan testi yapın . Düzenli artık görülürse sağlıklı gebeliktir .

benim problemim kanamam vardı . Sonrasında acile gittim rahim duvarı kalınlaşmamış dedi .
Ama beta böyle testler öyle bilmiyorum nolur .
Endişeliyim.

Merhabalar .
Hamilemiyim ?
İşte ben bu yüzden yapmıyorum test, kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyo bu sefer acaba hamile miyim değil miyim dış gebelik mi vs. Keşke adetinizi bekleseydiniz

Adetim geldi fkat adetten 2 3 gün önce lekelenmem oldu fakat gittiğimde farklı şeyler söylendi betaya bakılınca kanamada olunca düşük olabilir dediler şimdi düşük yok fakat tekrar betaya bakalım dediler . Biraz karma karışık . Bugün kan verdim . Bakalım beklemedeyim .

Haber edin :) umarım vardır bebiş

Dün yine kan verdim tekrar 2. Ye düşmüştü . Eve geldim bir tane daha idrsr testi yaptım yine silik çıktı . bende hiç birşey anlamadım . Tuhaf birşeyler var ama bakalım . Yarın tekrar gidicem kontrole zaten öğrenirm herhalde nedenlerini .

merhaba kızlar 11 kasımda 2. defa iğne vuruldum geçen aya göre bu ay beyaz akıntım ve kasık ağrılarım var 26 sında test yapmam gerekiyor sizce hamile olabilirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…