Benim önce yükseldi sonra düştü tekrar yükseldi . Biraz kanamam oldu . Düşük dediler sonra bugün acilde düşük yok dediler . Pazartesi tekrar kan ver dediler ama kafam karıştı . 3 tane gebelik testi yaptım 3 de silik ama pozitif .Bende 11. Gün verdim 7 civarı çıktı 12. Gün verdim 4.77 çıktı kafam çok karışık anlayamadım
Yükseldiğine göre gebelik var inşallah sağ salim kucağınıza alırsınızMerhabalar .
15 marta Ovitlerle iğnesi yaptırdım .
20 martta testim beta 9.30 çıktı.
Sonra 22 martta 2.0 a düştü .
28 martta tekrar 12.60 a çıktı .
İdrar testim de pozitif ama silik .
Hamilemiyim ?
İnşallahYükseldiğine göre gebelik var inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız
Tekrar kan verdiğinizde sonucu bana da bildirin lütfen ben de bugün çatlatma iğnesi vurdumİnşallah
Dış gebeliğe benziyor değerlerdeki dalgalanma. Umarım değildir takibi ihmal etmeyin.Merhabalar .
Hamilemiyim ?
Pazartesi tekrar gidip kan vereceğim. Teşekkür ederim
Hayırlısı olsun . Pazartesi günü kesin sonuç alabilirsem inşallah bildiririm .Tekrar kan verdiğinizde sonucu bana da bildirin lütfen ben de bugün çatlatma iğnesi vurdum
Çünkü çok erken teste başlamışsınız . İğnede beta hcg hormonu bulunuyor 5. Gün yapılan testte iğne etkisiyle ve 7. Gün iğne etkisi geçmeye başlamış. 13. Gün döllenmeden kaynaklı doğal beta hcg yükselişi. Bence hamilesiniz .12.60 dan sonra gün aşırı en az 3 defa kan testi yapın . Düzenli artık görülürse sağlıklı gebeliktir .Merhabalar .
Hamilemiyim ?
İşte ben bu yüzden yapmıyorum test, kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyo bu sefer acaba hamile miyim değil miyim dış gebelik mi vs. Keşke adetinizi bekleseydinizMerhabalar .
Hamilemiyim ?
Haber edin :) umarım vardır bebişAdetim geldi fkat adetten 2 3 gün önce lekelenmem oldu fakat gittiğimde farklı şeyler söylendi betaya bakılınca kanamada olunca düşük olabilir dediler şimdi düşük yok fakat tekrar betaya bakalım dediler . Biraz karma karışık . Bugün kan verdim . Bakalım beklemedeyim .