Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 gün bekle dediler bana ama ancak o zaman geçiyormuş iğnenin etkisi ama meraktan da çatlamak üzereyimHamile olabilir misin acaba? 10 gün geçmiş bence 2 gün sonra bi test yap
İğneden sonra daha 11 gün olmuş adet olmamanız normal ki hatta gebelik de olabilir daha yeniyse bir iki güne çıkar yani iğneden sonra gebelik yoksa en erken ortalama 14.gün adet olunur bu bazen 16.17.günü de bulabilirMerhaba hanımlar 9 Nisan'da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum acaba bu iğneyi olupta adet gecikmesi yaşayan var mı benim gibi. Olacakmışım gibi sancım var ama gelen giden yok
Anladım hiç umudum yok 4 yıl oldu muhtemelen adet olurum belirtilerim de o yönde malesefİğneden sonra daha 11 gün olmuş adet olmamanız normal ki hatta gebelik de olabilir daha yeniyse bir iki güne çıkar yani iğneden sonra gebelik yoksa en erken ortalama 14.gün adet olunur bu bazen 16.17.günü de bulabilir
İnşallah adet olmazsın benimde 6 sene olacak hala yok gebelik kayıplarım oldu ama işte onlarda sağlıksızdı temmuza kadar olmazsa artık tüp bebek düşünüyoruzAnladım hiç umudum yok 4 yıl oldu muhtemelen adet olurum belirtilerim de o yönde malesef![]()
İnşallah hayırlısı olsun sizin için.Benim lekeler gelmeye başlamış yani regl oldum sanırım umudumu kestim artıkİnşallah adet olmazsın benimde 6 sene olacak hala yok gebelik kayıplarım oldu ama işte onlarda sağlıksızdı temmuza kadar olmazsa artık tüp bebek düşünüyoruz
12 Nisan'da bende ovitrella vuruldum ve şuanda 19. Günüm bende henüz adet olmadım. Adet belirtilerimin hepsi var ama gelen giden yokMerhaba hanımlar 9 Nisan'da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum acaba bu iğneyi olupta adet gecikmesi yaşayan var mı benim gibi. Olacakmışım gibi sancım var ama gelen giden yok
Ben çoktan regl oldum bittim bile yine olmadı her zamanki gibi. Bu arada sizin baya olmuş 14. Günden sonra regl inizin başlaması gerekirdi. Bence test yapın bi an önce12 Nisan'da bende ovitrella vuruldum ve şuanda 19. Günüm bende henüz adet olmadım. Adet belirtilerimin hepsi var ama gelen giden yok
Yaptım 3 gün önce ama negatif tek çizgi adette olmadımBen çoktan regl oldum bittim bile yine olmadı her zamanki gibi. Bu arada sizin baya olmuş 14. Günden sonra regl inizin başlaması gerekirdi. Bence test yapın bi an önce
Bende 14. Nisanda oldum. Kan testi verdiniz mi12 Nisan'da bende ovitrella vuruldum ve şuanda 19. Günüm bende henüz adet olmadım. Adet belirtilerimin hepsi var ama gelen giden yok
Siz kaçınca gün oldunuzBen çoktan regl oldum bittim bile yine olmadı her zamanki gibi. Bu arada sizin baya olmuş 14. Günden sonra regl inizin başlaması gerekirdi. Bence test yapın bi an önce
Hayır vermedim versem miBende 14. Nisanda oldum. Kan testi verdiniz mi
Ben verdim bugün negatifHayır vermedim versem mi
Peki bundan sonraki aşamanız nedir? Doktorum ilaçların 3 ay etkisi var 3 ay içerisinde hamile olarak bekliyorum dediBen verdim bugün negatif
Ben iğnenin 12. günü oldum zaten takvimimde de adet günüm tam o günü gösteriyordu hiç sekmedi yaniSiz kaçınca gün oldunuz
Valla ben geçen yıl temmuz ayından beri doktora gidiyorum ne klomenler ne femaralar kullandım çatlatma iğnesi de oldum hsg de çekildim tüplerin açıktı. Ama hiç bi sonuç alamadım ve doktorum gerçekten çok ilgili biriydi. Ama doktora gittiğim süre boyunca daha çok strese girdiğimi farkettim bu da hamile kalmak için büyük engel. O yüzden bu ay doktora gitmeyi bıraktım artık çünkü her ay hayal kırıklığı yaşamaktan çok yoruldum kendi haline bırakmaya karar verdim.Peki bundan sonraki aşamanız nedir? Doktorum ilaçların 3 ay etkisi var 3 ay içerisinde hamile olarak bekliyorum dedi