- 9 Şubat 2025
- 33
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi acicikolata1
-
Herkesin vücudu farklı tepki veriyor kimisinin 5. Gün bile etkisi geçmiş olabiliyor :) Sıkıntı yapmayın inşallah pozitifi görürsünüzKızlar selam bugün iğneden sonra 9. Günüm çıkan sonucun doğru olmayacağını bile bile etkisi devam ediyor mu diye merak edip 8. Gün akşamı test yaptım çünkü çok fazla göğüs ve kasık ağrım var negatif çıktı etkisi bu kadar çabuk geçmiş olabilir mi her yerde 12. Günden sonra falan diyordu sizde nasıl oldu?
Canım çok teşekkür ederim güzel dileğin için Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHerkesin vücudu farklı tepki veriyor kimisinin 5. Gün bile etkisi geçmiş olabiliyor :) Sıkıntı yapmayın inşallah pozitifi görürsünüz
Amiiin inşallahCanım çok teşekkür ederim güzel dileğin için Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba sınucunuz ne oldu acaba?Canım çok teşekkür ederim güzel dileğin için Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba hala test yapmadım bugün kan testi versem mi diye düşünüyorum 15. Günüm iğne sonrasıMerhaba sınucunuz ne oldu acaba?
Sonucu bizimke de psylaşır mısınızMerhaba hala test yapmadım bugün kan testi versem mi diye düşünüyorum 15. Günüm iğne sonrası
Bu sabah test yaptım negatif çıktı canım ucuz bi markaydı ama kendimi de hiç hamile gibi hissetmiyorum 4 şubatta vurulmuştum iğneyi sanıyorum bu saatten sonra pozitife dönmezSonucu bizimke de psylaşır mısınız
Regl oldum canım 16.günümdeSonucu bizimke de psylaşır mısınız
Merhaba aşılama tedavisi nasıl ilerliyor bilmiyorum ben sadece çatlatma oldum ama8 gün oluyor çatlatma iğnesinden sonra çok erken yanıltır büyük ihtimalleSelamlar 12 şubatı 13 şubata bağlayan gece 00:30 da çatlama iğnesi yapıldı ve 14 şubattada aşılama yapıldı bugün yaptığım testte çok çok silik bir çizgi vardı sanırım iğne etkisini kaybediyor 2 gün sonra tekrar yapacağım eğer koyulaşma varsa gidip kan vermeyi düşünüyorum sizce çıkarmı
Merhaba aşılama tedavisi nasıl ilerliyor bilmiyorum ben sadece çatlatma oldum ama8 gün oluyor çatlatma iğnesinden sonra çok erken yanıltır büyük ihtimalle
Merhaba sonucunuz ne olduİki gün sonra 10 gün oluyor iğneden sonra o zamana kadar etkisi geçer diye düşünüyorum ama bilemiyorum
Merhaba sonucunuz ne oldu
Maalesef olumsuz oldu tüp bebek sürecine başladık dün iğnelerimi kullanmaya başladım
Aminn inşallahinşallah olumlu sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?