Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ovitrelle olup testi pozitif çıkanlar ne gibi belirtileriniz oldu herkeste aynı mi ben 21 Aralık'ta oldum adetime 5 gün kaldı akıntı dışında belirtim yok henüz test yapmadım
Amin inşallah 2 yıl önce 6 buçuk aylık bebeğimi kaybettim hala kötüyüm ondan sonra istemedim şimdi istiyorum diye bir türlü olmadı 2 gebeliğimde doğal yolla oldu bu sefer ilaç takviyesi çatlatma iğnesi
Amin inşallah 2 yıl önce 6 buçuk aylık bebeğimi kaybettim hala kötüyüm ondan sonra istemedim şimdi istiyorum diye bir türlü olmadı 2 gebeliğimde doğal yolla oldu bu sefer ilaç takviyesi çatlatma iğnesi
Kaybınız için üzüldüm inşallah rabbim yerini güzellikle doldururBenim ikinci tedavim olacak galiba adet oldum ama henüz gitmedim doktora hepimizin Allah yardımcısı olsun
Kaybınız için üzüldüm inşallah rabbim yerini güzellikle doldururBenim ikinci tedavim olacak galiba adet oldum ama henüz gitmedim doktora hepimizin Allah yardımcısı olsun