Ovıtrelle,menagon,gonalf,cetrıtide kullanacak olanlar elimde var

nuran77

eymen
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
388
8
Arkdaşlar ben aralık ayında tüp bebek tedavisine başlamak için gittigimde hamile oldugumu ögrendim o yüzden elimde hiç kullanılmamış ovıtrelle 1 kutu - menagon 4 kutu - gonalf 5 kutu -cetrotide 4 kutu var tedaviye başlıcak arkadaşlar aldıgımın altında fiyata vericem devlet desteksiz aldım acıbadem maslakta başlıycaktı tedavim ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler

ovıtrelle 250 = ( 50 tl ) 1 kutu
menagon 75 = 4 kutu (100 tl )
gonal-f 450ıu/0,75 ml = 5 kutu (200 tl ) 340 tl eczane fiyatı

cetrotıde 0,25 mg = 5 kutu (50 tl)

femara 2,5 mg 30 kapsül 100 tl 1 kutu

ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler

Son düzenleme:
ne kadara verebilirsiniz gonalf leri özel mesaj yazamıyorum ben teşekkürler...

Tüp Bebek tedavisinden artan 3 adet adet GONAL-F 450 İU 0.75 ml ilaç bulunmaktadır.
Son kullanma tarihi 02/2014 olup 400 TL' ye satıyorum.
İlgilenen olursa iletişime geçebiliriz.
İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmekteyim.

Arkdaşlar ben aralık ayında tüp bebek tedavisine başlamak için gittigimde hamile oldugumu ögrendim o yüzden elimde hiç kullanılmamış ovıtrelle 1 kutu - menagon 4 kutu - gonalf 5 kutu -cetrotide 4 kutu var tedaviye başlıcak arkadaşlar aldıgımın altında fiyata vericem devlet desteksiz aldım acıbadem maslakta başlıycaktı tedavim ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler

ovıtrelle 250 = ( 50 tl ) 1 kutu
menagon 75 = 4 kutu (100 tl )
gonal-f 450ıu/0,75 ml = 5 kutu (200 tl ) 340 tl eczane fiyatı

cetrotıde 0,25 mg = 5 kutu (50 tl)

beşinci tüpbebek denememe başlıcam yeni üyeyim özel mesaj atamıyorum menogo ve cetrotide almak istiyorum ilaçların son kulanma tarihi nedir. ayrıca nerde oturuyorsunuz 0530 490 30 92 bu numaradan bana ulaşa bilirsiniz

beşinci tüpbebek denememe başlıcam yeni üyeyim özel mesaj atamıyorum menogo ve cetrotide almak istiyorum ilaçların son kulanma tarihi nedir. ayrıca nerde oturuyorsunuz 0530 490 30 92 bu numaradan bana ulaşa bilirsiniz

almak isterseniz zeytinburnundan ilaçları alabilirsiniz

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
X