Ovitrelle kullandım ne zaman gebe kalırım

kader00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
25
8
26
Merhaba 22 kasımda iğnemi vurdum doktorum sağ tarafında 1 yumurtan var 22 Kasım öğlende iğneni vur ertesi akşam ilişkiye gir dedi. Şuan 5. Günümdeyim arada karnım ağrıyor göğüslerim şişti fakat regl olacağım zamanlarda yaşadığım belirtilerle aynı ayırt edemiyorum. Sizde nasıl olmuştu sonuç alan varmı yorumlara bekliyorum

İğnenin üzerinden ortalama 12 gün geçince test yapabilirsiniz. Daha erken yapmanız yanlış pozitif sonuçlar almanıza yol açabilir iğne etkisiyle.

Merhaba 22 kasımda iğnemi vurdum doktorum sağ tarafında 1 yumurtan var 22 Kasım öğlende iğneni vur ertesi akşam ilişkiye gir dedi. Şuan 5. Günümdeyim arada karnım ağrıyor göğüslerim şişti fakat regl olacağım zamanlarda yaşadığım belirtilerle aynı ayırt edemiyorum. Sizde nasıl olmuştu sonuç alan varmı yorumlara bekliyorum
Benim bugün 13 günüm inenin şuan hem adet belirtisi hem gebelik ikiside aynı zaten ikisinide yaşıyorum yarın regl günüm

İnşallah regl olmazsınız ve güzel mutlu haberlerle dönersiniz 🙏🏼 güzel haberlerinizi bekliyorum

X