- Konu Sahibi umudumuzhepvar
-
Allahım hepimize nasip etsin inşallah herşeyin vakti zamanı var herhaldeKızlar kendimizi gerçekten şartlandırmışız olumsuza her ay olmayacak hissi illa ki geliyor bende aylardır tedavi görüyorum hiç bir sıkıntımız olmamasına rağmen kaç kere Klomen kullandım iğne kullandım olmayınca olmuyor yaşadığımız eve yansıttığımız stres cabası birbirimize dua edelim Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Olmayacak hissi yüklendi bile çoktan bana çevrem sağolsun yüzüme bi kısır demediği kaldıAllahım hepimize nasip etsin inşallah herşeyin vakti zamanı var herhalde
Çevredekilerin baskısı yüzünden zaten bu hale geliyoruz ne zaman olacak neden olmuyor yaşın geçti senin bla bla bir sürü şey hep millete göre yaşıyoruz sakin olup akışa bırakalım gönlünüzü ferah tutun bir sonra ki ay güzel haberlerimizi beraber paylaşalımOlmayacak hissi yüklendi bile çoktan bana çevrem sağolsun yüzüme bi kısır demediği kaldı
İnşallah inşallah birbirimize güzel haberler vermek nasip olurÇevredekilerin baskısı yüzünden zaten bu hale geliyoruz ne zaman olacak neden olmuyor yaşın geçti senin bla bla bir sürü şey hep millete göre yaşıyoruz sakin olup akışa bırakalım gönlünüzü ferah tutun bir sonra ki ay güzel haberlerimizi beraber paylaşalım
Bence test dene 16 gün olduysa cikar hayirli haberlerini bekliyoruzKızlar bugün ovitrelle 16.günüm regl olmadım göğüslere dokununca acı oluyor sadece test yapmalı mıyım daha erken mi
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cok sevindim sizin adınıza bende bu ay tekrar femara kullaniyorum gecen ay olumsuz sonuc aldim bu ay catlatma ignesi olmadan kendisi catladi beklemedeyim bakalim rabbim ne gostercek bana da dua edermisnzKızlar hepinizle sevincimi paylaşmak istiyorum benim çok zor çocuğum oluyordu geçen ay çatlatma femara kullanmıştım sonuç alamadım ikinci ay rahim filmi çekilicekti öfkelendim gitmedim bu ayda ümidimi kesmişken adetime 7 gün kala hamile olduğumu öğrendim femaranın etkisi bir kaç ay sürüyormuş şimdi takip yapılacak allah hepinizin kucağını doldursun erken belirtilerim çok hafif kasık ağrısı baş ağrısı ve göğüsümde batma oldu ayrıca hafızam çok kuvvetlidir ama bu süreçte unutkan olmaya başladım kartımın şifresini unutmuşum o dereceovülasyon testim ve gebelik görsele ekliyorum
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa süre içerisinde rabbim kucağını doldursunRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cok sevindim sizin adınıza bende bu ay tekrar femara kullaniyorum gecen ay olumsuz sonuc aldim bu ay catlatma ignesi olmadan kendisi catladi beklemedeyim bakalim rabbim ne gostercek bana da dua edermisnz
AminnnAllahım hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa süre içerisinde rabbim kucağını doldursun
Merhaba canım nasıl gidiyor hamilelik bebişin kalp atışını duydun muGittim canimcim, 4-5 haftalik gibi dedi haftaya daha bi belli olur dedi keseyi gordu icinde embriyo vs gormedi cok kucuk oldugu icin ama sorun yok gibi dedi. Cok sukur. Inanamiyorum. O kadar olumsuza sartlanmisiz ki olmuyo olmayacak vs diye, ben hala tam anlamiyla mutlu olamiyorum, hani coskulu bi sevinc olmuyor acikcasi korkuyla kendimizi sartlamisiz hep. Insallah her sey cok guzel ilerler. Insallah sen de onumuzdeki ay guzel haberlerle gelirsin. Vallahi yurekten inaniyorum ve dua ediyorum sana.
Duydum :) su an epey zorlaniyorum. Ilk hamileligim, etrafimizdan elbette duyuyoruz biliyoruz ama yasamayinca anlasilmiyormus gercekten. Hamile kalana kadar stres, hamile kalinca ayri stres. Su an 9 haftalik oldu, bebek icin iyi beslenmem gerekiyor ama ne yiyebiliyorum ne icebiliyorum. Hevesle kafeinsiz turk kahvesi aldim kendime 10 paket, avokadolar yararli besinler vs, simdi peynir ekmek bile midemi bulandiriyor, mutfaga giremiyorum. Ilk 12 hafta dusuk ihtimali yuksekmis, ha gayret diye diye korkuyla geciyor zaman. Ama doktora gidip bebegin iyi oldugunu duyunca her seyi unutuyorum. Sen nasilsin? Kendine iyi bakiyosun di mi?Merhaba canım nasıl gidiyor hamilelik bebişin kalp atışını duydun mu
Ben de iyiyim canım çok sevindim iyi olmanızaDuydum :) su an epey zorlaniyorum. Ilk hamileligim, etrafimizdan elbette duyuyoruz biliyoruz ama yasamayinca anlasilmiyormus gercekten. Hamile kalana kadar stres, hamile kalinca ayri stres. Su an 9 haftalik oldu, bebek icin iyi beslenmem gerekiyor ama ne yiyebiliyorum ne icebiliyorum. Hevesle kafeinsiz turk kahvesi aldim kendime 10 paket, avokadolar yararli besinler vs, simdi peynir ekmek bile midemi bulandiriyor, mutfaga giremiyorum. Ilk 12 hafta dusuk ihtimali yuksekmis, ha gayret diye diye korkuyla geciyor zaman. Ama doktora gidip bebegin iyi oldugunu duyunca her seyi unutuyorum. Sen nasilsin? Kendine iyi bakiyosun di mi?
Ayyyyyy allahim bu nasil guzel bi haber ya cok sevindim cok cok cok sevindimBen de iyiyim canım çok sevindim iyi olmanızabende kendime biliyorsun o yıkımdan sonra doktora gitmedim 16. Günde yumurtlama gördüm kendim uzun zaman sonra değerlendirdik dün adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım hamileyimmmm kanda da baktırdım pozitif ama nokta kadarmış daha doktor bir kaç gün sonra tekrar gel değer artışına bakalım dedi yarın gideceğim işte inşallah bende kalp atışını duyarım sağlıkla ilerler gebeliğim
Yazarım tabi canım bende sana haber vermek için sabahtan beri kullanıcı adına bakıyordum en son buldum şükür oldu bugün normalde adet olma günüm çok ağrım var inşallah bir sıkıntı olmaz diye dua ediyorum bende sana taaa afyonlardan sarılıyorumAyyyyyy allahim bu nasil guzel bi haber ya cok sevindim cok cok cok sevindimher seye agliyorum zaten, aglattin beni ya sana uzaklardan kocaman sariliyorum yaz bana hep olur mu? Insallah her sey yolunda ilerler saglikla sihhatle kucagina alman nasip olsun cok mutlu oldum
Insallah bi sey olmazYazarım tabi canım bende sana haber vermek için sabahtan beri kullanıcı adına bakıyordum en son buldum şükür oldu bugün normalde adet olma günüm çok ağrım var inşallah bir sıkıntı olmaz diye dua ediyorum bende sana taaa afyonlardan sarılıyorumdualarımdasın sende benim daima ikimizde inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Allah razı olsun canımmmInsallah bi sey olmazhep iyi dusun iyi olsun
Naptin canim tekrar gittin mi doktora, artisa bakildi mi?Allah razı olsun canımmminşallah sağlıkla kolaylıkla bebeklerimize kavuştursun Rabbim bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?