- 15 Şubat 2024
- 2.666
- 3.610
- 53
- 33
- Konu Sahibi umudumuzhepvar
Bugün iğnenin 11. Günü pazar günü yapcam bekliyorumTest yaptınız mı peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün iğnenin 11. Günü pazar günü yapcam bekliyorumTest yaptınız mı peki
Bugün kan testi yaptırdım 14. Gün negatif reglm bekliyorum bir sonra ki ay hsg çekilicek umarım sizin için hayırlısı olurBugün iğnenin 11. Günü pazar günü yapcam bekliyorum
Yaa hayırlısı inşallah vardır bunda da bi hayır diyelim maddi imkanınız varsa kesinlikle anestezili çektirin hsg yiBugün kan testi yaptırdım 14. Gün negatif reglm bekliyorum bir sonra ki ay hsg çekilicek umarım sizin için hayırlısı olur
Bugün 4.günüm sabahta aşırı sıcak basması yaşadım zamanı tutturamadım diye içim sıkıldı ama hayırlısı artık bekleyip görücezHayirli sabahlar canim inşallah sende hayirli güzel sonuçlar alırsın insan bu süreçte çok fazla yoruluyo seni cok iyi anliyorum 36 veya 40 saat sonra yumurtanin catlamasi beklenir o saatlerde catlar yani ama catlayan yumurta asagi yukarı bi gün canlı kalır o yüzden dert etme canim icini ferah tut senin bugun kacinci günün peki
Üzme kendini stres yapma illaki saati saati tutturmana gerek yok tam 36 saatte catlama olmayabilir akinti falan yasadinmiBugün 4.günüm sabahta aşırı sıcak basması yaşadım zamanı tutturamadım diye içim sıkıldı ama hayırlısı artık bekleyip görücez![]()
Agrin varmi 3 gun falan degerlendirseydinz bir gün araylaÜzme kendini stres yapma illaki saati saati tutturmana gerek yok tam 36 saatte catlama olmayabilir akinti falan yasadinmi
Ağrıyı 3.gün yaşadım akıntı olmadı stres yapınca zaten daha da zorlaşıyor işler ama elinde değil insanın bugünden sonra boşvermeyi deneyeceğim nasipte olan elbet bulur biziAgrin varmi 3 gun falan degerlendirseydinz bir gün arayla
Aynen oyleeee zamani geldiginde elbet rabbim nasip edecektirAğrıyı 3.gün yaşadım akıntı olmadı stres yapınca zaten daha da zorlaşıyor işler ama elinde değil insanın bugünden sonra boşvermeyi deneyeceğim nasipte olan elbet bulur bizi![]()
Su an ignenin etkileri var, stresi birakin gobeginizi sevin ve pozitif enerjiye yuklenin dua edin artik her ne olursa :) yaklasik 10 gun kadar daha beklemeniz lazimBugün 4.günüm sabahta aşırı sıcak basması yaşadım zamanı tutturamadım diye içim sıkıldı ama hayırlısı artık bekleyip görücez![]()
Canım tebrik ederim hamileymişsin:)) beta değerini doktorunun yüzüne fırlattın mıSu an ignenin etkileri var, stresi birakin gobeginizi sevin ve pozitif enerjiye yuklenin dua edin artik her ne olursa :) yaklasik 10 gun kadar daha beklemeniz lazim
Hahahahahaha unutmamissinCanım tebrik ederim hamileymişsin:)) beta değerini doktorunun yüzüne fırlattın mı![]()
Unutmadım tâbi yarın bende test yapıcam dua et olur muHahahahahaha unutmamissinbugun ikinci betaya baktirdim, yarin gidicem doktora. 10 gun once hamile degilsin dedigin kadina donup bi bak isterim dicem
hamis ve gururlu, yakinda hastanelerde!
Etmem mi canim benim. Sonuc cikinca yaz bana mutlakaUnutmadım tâbi yarın bende test yapıcam dua et olur muohh ohhh maşallah çıkarken de saçlarını savurda öyle çok bari
![]()
Hsg daha önceden çektirdim ağrım oldu doğru ama kısa süreli anestezili nasıl olur bilemiyorum zaten çok kısa sürüyor benim sağ kanalım tıkalıydı açtılar ikinci ay gebe kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra ufak tıkanıklar olmuş olabilirYaa hayırlısı inşallah vardır bunda da bi hayır diyelim maddi imkanınız varsa kesinlikle anestezili çektirin hsg yibende bekliyorum pazar gününe ama nasip bir belirti falan kalmadı bende de dün çok heyecanlıydım ama bugün gitti o heyecan
Kız bende seni bir kaç gün önce bu topikte yazmıştımEtmem mi canim benim. Sonuc cikinca yaz bana mutlaka![]()
Kürtajdan sonra evet tıkanıklık olabiliyor daha önce tecrübe ettiysen tamamdırHsg daha önceden çektirdim ağrım oldu doğru ama kısa süreli anestezili nasıl olur bilemiyorum zaten çok kısa sürüyor benim sağ kanalım tıkalıydı açtılar ikinci ay gebe kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra ufak tıkanıklar olmuş olabilir
1 saat sonra burada bulusalimKız bende seni bir kaç gün önce bu topikte yazmıştımhaber bekliyoruz senden
Tamamdır bekliyoruz seni ve güzel haberlerini1 saat sonra burada bulusalim![]()
Az önce yaptım da çıkmadı bişey yaEtmem mi canim benim. Sonuc cikinca yaz bana mutlaka![]()