- 25 Şubat 2023
- 253
- 93
- 28
- 27
- Konu Sahibi umudumuzhepvar
-
Merhaba bugun 11 günüm 8 ve 9 gunlerde test yaptim erken oldugunu bile bile negatif çıkmıştı erken diye üzülmedim fazla belirti olarak kasik agrim var sadece bide karnima ara ara sancilar giriyoMerhaba naptınız hiç test yaptınız mı merak ettim yada bi belirti var mı
Benimde 11. Günüm doktorunuzun yaptığı yanlış gittiğinizde yumurta boyutunu size söylemeliydi örneğin benim iki tane 16 küsür mmde yumurtam vardı yarın öğleden sonra iğneyi vurabilirsin demişti vurduktan 30 saat sonra akıntım başladı zaten yaptığı çok saçmaMerhaba bugun 11 günüm 8 ve 9 gunlerde test yaptim erken oldugunu bile bile negatif çıkmıştı erken diye üzülmedim fazla belirti olarak kasik agrim var sadece bide karnima ara ara sancilar giriyo
Bende anlam veremedim ama muayene etti önce sonra yazdi iğneyi persembe muayene etti cumartesi igneyi yaptık akıntı oldu ama ağrım daha fazla oldu çatlamıştır diye düşünüyorum bu kadar agriyaBenimde 11. Günüm doktorunuzun yaptığı yanlış gittiğinizde yumurta boyutunu size söylemeliydi örneğin benim iki tane 16 küsür mmde yumurtam vardı yarın öğleden sonra iğneyi vurabilirsin demişti vurduktan 30 saat sonra akıntım başladı zaten yaptığı çok saçma
İnşallah çatlamıştırBende anlam veremedim ama muayene etti önce sonra yazdi iğneyi persembe muayene etti cumartesi igneyi yaptık akıntı oldu ama ağrım daha fazla oldu çatlamıştır diye düşünüyorum bu kadar agriya
Ya tabikide öyle ben zaten ilk defa kullaniyorum kullananlari cok gördüm okudum burda valla ne diyim umarim çatlamıştır ve hayırlı sonuçlar alırım bu ayİnşallah çatlamıştırçünkü bu iğne ve ilaçlar çok ağır dengeyi mahfediyor öyle rastgele kullanılacak şeyler değil
İnşallah çabalarımızın karşılığını almak nasip olurYa tabikide öyle ben zaten ilk defa kullaniyorum kullananlari cok gördüm okudum burda valla ne diyim umarim çatlamıştır ve hayırlı sonuçlar alırım bu ay
Bende de son bir haftadır aşırı gazlanma var ara ara sol tarafıma ağrı giriyor ama çok sık değil bir de dişlerimi yeni yaptırdım onlar sürekli ağrı yapıyor bende bugün son ovülasyon testi yaptım çok ince bi çizgi kalmış kaybolmuş yani desem yeridir gebelik testi içinde pazar gününü bekliyorumPeki sizde durumlar ne varmi belirtiniz falan
Benim de 18 mm gördü yarın iğneyi vurabilirsin dedi iğneyi vurdum üç gün boyunca akışkan şeffaf bi akıntı oldu öyle aman aman bir ağrım olmamıştı bugün iğnenin 10. Günü Allahım. Güzel sonuçlar aldırsın inşallahBenimde 11. Günüm doktorunuzun yaptığı yanlış gittiğinizde yumurta boyutunu size söylemeliydi örneğin benim iki tane 16 küsür mmde yumurtam vardı yarın öğleden sonra iğneyi vurabilirsin demişti vurduktan 30 saat sonra akıntım başladı zaten yaptığı çok saçma
Çatlamıştır bence de inşallah sonuç güzel olurBende anlam veremedim ama muayene etti önce sonra yazdi iğneyi persembe muayene etti cumartesi igneyi yaptık akıntı oldu ama ağrım daha fazla oldu çatlamıştır diye düşünüyorum bu kadar agriya
Dila ağrım oluyor yazmışsınız diş ağrısıda mı gebelik belirtisiBenim de 18 mm gördü yarın iğneyi vurabilirsin dedi iğneyi vurdum üç gün boyunca akışkan şeffaf bi akıntı oldu öyle aman aman bir ağrım olmamıştı bugün iğnenin 10. Günü Allahım. Güzel sonuçlar aldırsın inşallah
Ayy o gaz bende de var ama bu igneden sonra bi çok kiside olmus hatta boyle gaz sancısı giriyo kasiklarima bende pazar gunu test yapmayı düşünüyorum belirti olmasada yapcam bakalimBende de son bir haftadır aşırı gazlanma var ara ara sol tarafıma ağrı giriyor ama çok sık değil bir de dişlerimi yeni yaptırdım onlar sürekli ağrı yapıyor bende bugün son ovülasyon testi yaptım çok ince bi çizgi kalmış kaybolmuş yani desem yeridir gebelik testi içinde pazar gününü bekliyorum
Amin canim hepimiz için inşallahÇatlamıştır bence de inşallah sonuç güzel olur
Diş yaptırdığım doktora baktırdım herhangi bir ağrı görünmüyor röntgen de dedi ama ara ara ağrı giriyor bu da bi belirtiymiş çünkü bebek anneden kalsiyum aldığı için dişler çok etkileniyorDila ağrım oluyor yazmışsınız diş ağrısıda mı gebelik belirtisibenimde benim 4 gündür dişim şiş iltihaplı
Başka bir topikte bir kaç gündür haber beklemediğimiz arkadaşımız vardı onun gebelik haberini aldık onda da gaz olmuşAyy o gaz bende de var ama bu igneden sonra bi çok kiside olmus hatta boyle gaz sancısı giriyo kasiklarima bende pazar gunu test yapmayı düşünüyorum belirti olmasada yapcam bakalim
Bi yaşıma daha girdim hayatta aklıma gelmezdi neyse sevineyim bariDiş yaptırdığım doktora baktırdım herhangi bir ağrı görünmüyor röntgen de dedi ama ara ara ağrı giriyor bu da bi belirtiymiş çünkü bebek anneden kalsiyum aldığı için dişler çok etkileniyorinşallah bebiş besleniyordur da ondandır ağrı
Ben de pcos görüntüsü var değerlerim pcos yok diyor doktorumda öyle demişti en fazla gaz belirtim var ara ara ağrı diş sol da yumurtam büyüktü zaten sol da ara ara batma onun dışında bir belirti yokBi yaşıma daha girdim hayatta aklıma gelmezdi neyse sevineyim barisenin ne belirtilerin var acaba günümüz aynı sayılır ikimizde pcosus
Anladım canım benimde bel kasık ağrısı fazlaca bugün özellikle bel ama kasık iki taraflı yumurtalar tek tarafta niye öyle oluyor anlamıyorum ara ara göğüse sızı giriyor ucuyla iki gündür oynayınca sanki yara olmuşta o sızlıyor gibi gaz zaten baş belasıBen de pcos görüntüsü var değerlerim pcos yok diyor doktorumda öyle demişti en fazla gaz belirtim var ara ara ağrı diş sol da yumurtam büyüktü zaten sol da ara ara batma onun dışında bir belirti yok
Yaaa ne guzel rabbim saglikla kucagina almasını nasip etsin bizde hayirli sonuclar aliriz insallah ee peki onda baska belirti olmusmu gaz dışındaBaşka bir topikte bir kaç gündür haber beklemediğimiz arkadaşımız vardı onun gebelik haberini aldık onda da gaz olmuşbende kendimi ölçüp tartıyorum pazar günü test günü erken gebelik testi alıp yapasım var ama 10. Günde negatif görürsem üzülürüm
Ara ara batma olmuş kasıkta göğüslerde hassasiyet de vardı ama öyle çok belirgin değilmiş hatta ilk testte negatif görmüş sonra kaset test yapmış adet gelmeyince çift çizgi çok belirgindi inşallah darısı başımıza bekleyişlerimizi hayırla sonuçlansın inşallah hepimizinYaaa ne guzel rabbim saglikla kucagina almasını nasip etsin bizde hayirli sonuclar aliriz insallah ee peki onda baska belirti olmusmu gaz dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?