- 28 Ocak 2021
- 3.132
- 2.119
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.821
Ben Çarşambadan beri geceleri uyuyamiyorum kuzum ya,hem bulantidan hem de hep ayni saatte uyaniyorumO olmayinca korkuyorum biseymi oldu diye olunca hal birakmiyormusdaha yeni yeni geliyor ama hissediyorum hayir birde kvdemler var onlara caktirmamaya calisiyorum
Ayy kiyamam seninde cok demek bulantilarin birde istahsizlik varsa halsizlik direk ortaya cikiyorBen Çarşambadan beri geceleri uyuyamiyorum kuzum ya,hem bulantidan hem de hep ayni saatte uyaniyoruminsan halsizlesiyor valla
Caktirma caktirma degerin çok güzel artiyor masallah sübhanallah
Aynen kuzum valla,misafir gelcek bideAyy kiyamam seninde cok demek bulantilarin birde istahsizlik varsa halsizlik direk ortaya cikiyorinsallah kuzum pazartesi artmis olur ya
Kacta Rdvun pazartesi
Evet 8.30 da gitmeyi dusunuyorum insallahAynen kuzum valla,misafir gelcek bide
Sen sakin agir kaldirma aman dikkat et kendine
Randevusuz sabahtan gidicez bebegimsenin sabah mi?
Ay hayırlı haberlerle dönelim yaEvet 8.30 da gitmeyi dusunuyorum insallahSakat oldugum isime geldi is yapmamaya calisiyorum cicegim ben tekbir alim takdir Allah’tan napalim
Ayy kolay gelsin misafir’isi zor olmus mutfaga girebiliyormusun
Ay hadi İnşallah sonuç güzel olacakKizlar kizlarrrr bende yarin ovitrellemi olucam dua edin nolurr❤
İnşallah aminnAy hayırlı haberlerle dönelim ya
Kokulardan yana sıkıntı yok aman olmasın ya maske takar yine yaparim mecbur
Ay hadi İnşallah sonuç güzel olacak
Ayy dualarimdasin hadi insallah pozitif gorelimKizlar kizlarrrr bende yarin ovitrellemi olucam dua edin nolurr❤
Ayy kolay gelsin cicegimAy hayırlı haberlerle dönelim ya
Kokulardan yana sıkıntı yok aman olmasın ya maske takar yine yaparim mecbur
Ay hadi İnşallah sonuç güzel olacak
AminnAyy dualarimdasin hadi insallah pozitif gorelim
Ayy kolay gelsin cicegimben mutfaga gitmedikce sorun yok biliyormusun
Insallah guzel sonuclar aliriz
40. Saatte olsun dedi daha etkili olurmus14 gune haber et doktor nasil iliski dedi
40ci saat ilk defa duydum bunu bende bidaha kime denim40. Saatte olsun dedi daha etkili olurmussonrada sık sık olacakmis kagida yazarak hesap yaptik birlikte
Valla ben 36 diye biliyordum dr 40. Saatte yapin daha etkili olacak dedi bide stres yapmayin dusunmeyin rahat olmak cok onemliymis40ci saat ilk defa duydum bunu bende bidaha kime denim
Bizde işte herseyi yapıyoruz ama Bi rahat olmayı beceremiyoruzValla ben 36 diye biliyordum dr 40. Saatte yapin daha etkili olacak dedi bide stres yapmayin dusunmeyin rahat olmak cok onemliymis
Benimde cikiyor, onemli degil ama o cikanlar zaten ilk bosaldiginda onemli kismi gidiyor tuplereBizde işte herseyi yapıyoruz ama Bi rahat olmayı beceremiyoruzkızlar bisi sorcam ya bu spermler sizde de dışarı akıyormu ben kafayı yicem ya çok sinirleniyorum çıktığı gibi dışarı fırlıyor resmen milletinki içeri fırlar bizim disari
Ayy ne tatli doktorun var40. Saatte olsun dedi daha etkili olurmussonrada sık sık olacakmis kagida yazarak hesap yaptik birlikte
Evet bende 36.saat biliyordum tuhaf geldiValla ben 36 diye biliyordum dr 40. Saatte yapin daha etkili olacak dedi bide stres yapmayin dusunmeyin rahat olmak cok onemliymis
Ayy sorma bende de oluyor oBizde işte herseyi yapıyoruz ama Bi rahat olmayı beceremiyoruzkızlar bisi sorcam ya bu spermler sizde de dışarı akıyormu ben kafayı yicem ya çok sinirleniyorum çıktığı gibi dışarı fırlıyor resmen milletinki içeri fırlar bizim disari
O cikanlar kotumu acebaBenimde cikiyor, onemli degil ama o cikanlar zaten ilk bosaldiginda onemli kismi gidiyor tuplere
Bide afedersiniz penis çıkar çıkmaz akıyor eşim diyorki ucundaymis zaten orda direk akıyor diyo ben anlamadım gitti ya inşallah içime gidiyodur gerçi hissediyorum biraz ama neyse duygularım darmadağınEvet bende 36.saat biliyordum tuhaf geldi
Ah o stres meditasyon yapmani tavsiye ederim rahatlatiyor
Ayy sorma bende de oluyor o
O cikanlar kotumu aceba
Sen stres yapma ama biliyorum suan stressiz yasamak o kadar zor bende ayniyiz ama yapmamak gerekBide afedersiniz penis çıkar çıkmaz akıyor eşim diyorki ucundaymis zaten orda direk akıyor diyo ben anlamadım gitti ya inşallah içime gidiyodur gerçi hissediyorum biraz ama neyse duygularım darmadağın
Biz dün 35. Saatte yapmıs oldukValla ben 36 diye biliyordum dr 40. Saatte yapin daha etkili olacak dedi bide stres yapmayin dusunmeyin rahat olmak cok onemliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?