- 28 Şubat 2021
- 979
- 721
- 53
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.841
Bende kesinlikle degerlendir ben igneyi olunca 3 gün üst üste olmustuBiz dün 35. Saatte yapmıs olduk
Erken oldu ama eşim dayanamadı
Bugün boş geçiyor, bide yarın akşam ilişki önerdi
Ama bugün içim rahat etmiyo sanki boş geçmese mi
Ama tabi eşinin sprmlerde sıkıntı yoksa genelde sıkıntı varsa birgun ara oyuzden biraktiriyolarBende kesinlikle degerlendir ben igneyi olunca 3 gün üst üste olmustuhatta burda birini okudum 4 gün üst üste yapmış riske atmim diye hamileydi
Bana dua et nolurrSen stres yapma ama biliyorum suan stressiz yasamak o kadar zor bende ayniyiz ama yapmamak gerek
O bizde de oluyor genellikle olacaksa herturlu
Ay valla değerlendircem galiba yaBende kesinlikle degerlendir ben igneyi olunca 3 gün üst üste olmustuhatta burda birini okudum 4 gün üst üste yapmış riske atmim diye hamileydi
Nezamandir demiyorsun iğneyle yada kendinizAy valla değerlendircem galiba ya
İçimde kalmasın =)Magnifiaque de değerlendirebildiğin kadar değerlendir demişti zaten
Doktoru dinledim de noldu sanki kaç aydır hatta yıldır
Bencede degerlendirebildigin kadar degerlendir yani fazladan zarar gelmezAy valla değerlendircem galiba ya
İçimde kalmasın =)Magnifiaque de değerlendirebildiğin kadar değerlendir demişti zaten
Ayy Kuzum soylemene gerek bile yok ismen her namazdan sonra dua ediyorum insallahBana dua et nolurrismim Betül zaten biliyon özel ismimle et inşallah senin duaların şuan kabul olur melek var sende melek ❤
Ayy tinnim inaniyorum bu sefer olacak
Valla degerlendirdigin kadar degerlendir benim doktorum igneden 2 gun once baslatiyor igneden iki gun sonraya kadar artik insan da hal kalmiyor ya insallah tutar rabbim kerimAy valla değerlendircem galiba ya
Tam 2 bucuk senedir kuzuNezamandir demiyorsun iğneyle yada kendiniz
Denicem bugünde =) insallahValla degerlendirdigin kadar degerlendir benim doktorum igneden 2 gun once baslatiyor igneden iki gun sonraya kadar artik insan da hal kalmiyor ya insallah tutar rabbim kerim
Vardır bundada bir hayır instegramda da çok gördüm burada okudum tüp bebeğe baslicaklari son oyda hamile kalanları vardır Rabbimin bir bildiği inşallah kalırsın bu sefer duamdasinTam 2 bucuk senedir kuzu
Sebepsiz infertilite
3 ay femara klomen çatlatma iğnesi kullanıp denemiştim, olmadı
Bu ayda tüp bebeğe başlamak için doktora gittik, bu doktorda bikes daha klomen çatlatma iğnesi deneyelim bende göreyim bi yumurtalar ilaca ne tepki veriyor durum nedir olmassa bi dahaki ay başlayalım dedi
Yani bu ay son şansım =)
Saol kuzuVardır bundada bir hayır instegramda da çok gördüm burada okudum tüp bebeğe baslicaklari son oyda hamile kalanları vardır Rabbimin bir bildiği inşallah kalırsın bu sefer duamdasin❤
Poponun altına yastık koy canım öyle yapınca içerde duruyor kalkana kadarBide afedersiniz penis çıkar çıkmaz akıyor eşim diyorki ucundaymis zaten orda direk akıyor diyo ben anlamadım gitti ya inşallah içime gidiyodur gerçi hissediyorum biraz ama neyse duygularım darmadağın
Enfeksiyon olabilir miKızlar adetime 3 gün kala lekelenmem başladı ama tuhaf bir şekilde hala gerçek anlamda adetim başlamadı. Lekeler ise siyah ve kahverengi kan lekeleri... normalde adetim hep düzenlidir bir gün öncesinde lekelenme olur ve sonraki gün oluk oluk akar ama 2. Gün bitti ustelik adet belirtileri de yasamadim göğüslerim şişmedi ama ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı. Neden oluyor anlamadim. Bu arada iğnenin 13. Günü kan testim negatifti. Çatlatma iğnesi yada Femara'nin etkisi olabilir mi? Daha once böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba ?
Öyle yapıyorum hatta ona özel Bi yastık ayırdım incecik oldu yastkPoponun altına yastık koy canım öyle yapınca içerde duruyor kalkana kadar
Meditasyonu deniyim canim normalde yapıyorum ama iliski oncesi denemedim hic. Ya o cikanlar icin onemli degil diyor doktorlar gitmesi gereken gidiyormus iceriyeEvet bende 36.saat biliyordum tuhaf geldi
Ah o stres meditasyon yapmani tavsiye ederim rahatlatiyor
Ayy sorma bende de oluyor o
O cikanlar kotumu aceba
Degerlendirin canim bana dr catlamadan sonra sık sık iliski dediBiz dün 35. Saatte yapmıs olduk
Erken oldu ama eşim dayanamadı
Bugün boş geçiyor, bide yarın akşam ilişki önerdi
Ama bugün içim rahat etmiyo sanki boş geçmese mi
Enfeksiyonum zaten var son 1 yıldır hep var diyebilirim o yüzden ayda bir iki ilaç kullanıyorum ama enfeksiyona rağmen hep adetim normaldi ilk defa böyle birşey olduEnfeksiyon olabilir mi
Kuzum stres yapma hepimiz uzuluyrouz bu surecte normal meditasyon yap istersen birae kafan rahatliyorSaol kuzu
Sizin kadar tevekkül sahibi olamadım bu süreçte bazen neden diye çok üzülüp çok isyan ettim ama bi yerden sonra artık bıraktım ümit etmeyide sorgulamayıda, elbet zamanı var dedik kabullendik
Şimdi yeniden başlıyor gibi hersey=)
Allahım nasip etsin insallah banada burda isteyen herkesede
Ajjajajjaja her halti denedikPoponun altına yastık koy canım öyle yapınca içerde duruyor kalkana kadar
Adetin gelmemesi tuhaf olmus ya Kuzum keske bir umut yerlesme kanamasi felan olsaKızlar adetime 3 gün kala lekelenmem başladı ama tuhaf bir şekilde hala gerçek anlamda adetim başlamadı. Lekeler ise siyah ve kahverengi kan lekeleri... normalde adetim hep düzenlidir bir gün öncesinde lekelenme olur ve sonraki gün oluk oluk akar ama 2. Gün bitti ustelik adet belirtileri de yasamadim göğüslerim şişmedi ama ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı. Neden oluyor anlamadim. Bu arada iğnenin 13. Günü kan testim negatifti. Çatlatma iğnesi yada Femara'nin etkisi olabilir mi? Daha once böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba ?
Insallah ise yarar stres yapmadan yasamak cok zor elimizden geldigince soguk kanli olmaliyizMeditasyonu deniyim canim normalde yapıyorum ama iliski oncesi denemedim hic. Ya o cikanlar icin onemli degil diyor doktorlar gitmesi gereken gidiyormus iceriye
Degerlendirin canim bana dr catlamadan sonra sık sık iliski dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?