- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.801
Ayy insallah kalir da devretmez tekHamilelik plani var bu ay mavis kullanıcısının eğer o olmazsa devredilcek başlık
İnşaallah hamile kalirda devretmez ya
Aynen y’a valla hala soktayimIyikide olmus bak nezamn olacağı belli olmuyor
EvvvetttHep hep dualarimdasiniz insallah teker teker duyalim haberlerinizi
Dur Allah korusundaha dogum var
Allah razi olsun Biraz rahatladim inanabilirim artik
Hamdolsun insallah en en kisa zaman da sizden haber bekliyorum
Cok’sukur kurabiyemartik hamilemiyim
Kurabiyem insallah pazartesi doktor da guzel konusur valla hamdolsunEvvvetttçok şükür taze hamişim
İnşallah canım çok güzel artmış değerinKurabiyem insallah pazartesi doktor da guzel konusur valla hamdolsun
Evet kuzum bugun 14. Gunumduİnşallah canım çok güzel artmış değerinmaşallah maşallah ovitrelle mi yapmıştın kuzum
Çok şükür çok şükür canımEvet kuzum bugun 14. Gunumdu
Hamdolsun iki gundur kalbim agzimdaydi biraz rahatladim
Insallah cicegimÇok şükür çok şükür canımhep güzel haberler alırız inşallah birbirimizden
İğneyle kaçıncı denemendi canmInsallah cicegimRabbim bize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin ve bu yoldaki arkadaslarimiza hayirli evlatlar nasip etsin
4-5inci sanirim ya dort y’a besİğneyle kaçıncı denemendi canm
Amin amin kuzum. Korku hiç bitmiyor sağ salim kucağımıza alsaydık biInsallah cicegimRabbim bize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin ve bu yoldaki arkadaslarimiza hayirli evlatlar nasip etsin
Aynen korku hic bitmiyor cidden rahat durmak cok zormus rabbim mutlaka hayirlisiyla kucagimiza alalimAmin amin kuzum. Korku hiç bitmiyor sağ salim kucağımıza alsaydık bi
İnşaAllah canımmmAynen korku hic bitmiyor cidden rahat durmak cok zormus rabbim mutlaka hayirlisiyla kucagimiza alalim
Naber tabloskomKizlar kizlar gelem mi yananizdan öpem miiii
İyiyim taze anne sen nasılsınNaber tabloskom
Hoşgeldin canımKızlar selamlar
Doktorum bana 4 ay önce başlayalım demişti ama ben biraz hamilelik fikrini kafamdan atmak istediğim için başlamadım.
Bilgi verebilir misiniz süreç hakkında. Regl iken baslaniyorsa ona göre regl zamanı gideyim doktora.
Hosbulduk canımİyiyim taze anne sen nasılsın
Hoşgeldin canım
Çatlatma iğnesi falan mi yoksa genel hormon testleri süreci mi hangi konuda
Iyim sukur bende bulantilarim basladi ya icim rahatladiİyiyim taze anne sen nasılsın
Hoşgeldin canım
Çatlatma iğnesi falan mi yoksa genel hormon testleri süreci mi hangi konuda
Kuzum adet baslayinca gitsen daha iyi Hangi ilaci kullanacaksin ona gore y’a ucuncu gununde ya besinci gununde baslatiyor sanirim tabi arkadaslar daha iyi bilirHosbulduk canım
Yumurta geliştirme ve çatlama ignesi ile ilgili canım. Hormon testlerini yapmışlardı daha önce
Adetinin 2 veya 3 günü gitmen lazım canısıHosbulduk canım
Yumurta geliştirme ve çatlama ignesi ile ilgili canım. Hormon testlerini yapmışlardı daha önce
Ay sorma iyi hoş güzelde çok kötü yapiyor yaIyim sukur bende bulantilarim basladi ya icim rahatladi
Kuzum adet baslayinca gitsen daha iyi Hangi ilaci kullanacaksin ona gore y’a ucuncu gununde ya besinci gununde baslatiyor sanirim tabi arkadaslar daha iyi bilir
O olmayinca korkuyorum biseymi oldu diye olunca hal birakmiyormusAdetinin 2 veya 3 günü gitmen lazım canısı
Doktor ulturasonla bakiyor,rahim duvarina vs sonra eğer ki hamilelik deneyip basarili olamadiysan ona göre yol izliyor. Hormon testinde lh fsh yüksek değilse saten direkt başlar yumurta büyütme çatlatma işine
Ay sorma iyi hoş güzelde çok kötü yapiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?