- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.781
4 seneye yakindir deniyorum ilk baslarda hic bisey olmadi4 senenin içinde ilk baslardadami korunmasız olmuştu
Amin canım inşallahSürekli ediyorum canm hepinize bu sabah ezana kadar kuran okudum dua ettim bide dayanamadim ağladımRabbım inşallah cuma gününün hürmetine kedinin köpeğin hurmetine bizede tez zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı yavrular
Gittim kuzum, aaa valla yumurta çatlamış dediŞimdi gidicem kuzum. Özel muayene akşamları oluyor
Evet sakat halde biseyler yaptikMagnifiaque hangi günleri saatleri degerlendirmistin anlat hele bakem bide sen sanki dusmustun nasi degerlendircem diyip duruyodun bisiler
Aa hadi bakalım inşallah sağlıkla tutunur bebeğinGittim kuzum, aaa valla yumurta çatlamış dedidediğim gibi oldu, ben size dedim dedim doktora yanında asistanı vardı nasıl anladın yaa çatladığını diyor
Bugünü değerlendir mutlaka dedi, ben de dünü de değerlendirmiştim dedim süper dedi.
Ovulasyon iki gün pik kaldı, o iki günü değerlendirdim. Silikleştiği gün enfeksiyon var sanıp değerlendirmedim, ondan sonraki gün de değerlendirdim. Şimdi sıra bugünde. Tutar inşallah ne diyeyim
Ben pazartesi ve salı günü pik gördüm, iki günü de değerlendirdim. Çarşamba günü silikleştiği zaman çatladı ama enfeksiyon var zannedip değerlendirmedim. Perşembe günü yani dün yine değerlendirdim. Doktor bugünü de değerlendir dedi. Çatlama günü boş geçtiği için çok üzgünümAa hadi bakalım inşallah sağlıkla tutunur bebeğinbende ovülasyon yapıyorum adetimin 8.günü 10-12. Günler pik görürüm diye düşünüyorum hadi sıra bizde canım inşallah ilk güzel haberi sen verirsin
1 gün boş geçmişsin canım çok önemli değildir diye düşünüyorum üzme kendini tutucak inşallahBen pazartesi ve salı günü pik gördüm, iki günü de değerlendirdim. Çarşamba günü silikleştiği zaman çatladı ama enfeksiyon var zannedip değerlendirmedim. Perşembe günü yani dün yine değerlendirdim. Doktor bugünü de değerlendir dedi. Çatlama günü boş geçtiği için çok üzgünüm
İnşallah kuzum ya1 gün boş geçmişsin canım çok önemli değildir diye düşünüyorum üzme kendini tutucak inşallah
Kuzum hic korkma zaten sperm uc gun yasiyor tutarsa her turlu insallah da tutarGittim kuzum, aaa valla yumurta çatlamış dedidediğim gibi oldu, ben size dedim dedim doktora yanında asistanı vardı nasıl anladın yaa çatladığını diyor
Bugünü değerlendir mutlaka dedi, ben de dünü de değerlendirmiştim dedim süper dedi.
Ovulasyon iki gün pik kaldı, o iki günü değerlendirdim. Silikleştiği gün enfeksiyon var sanıp değerlendirmedim, ondan sonraki gün de değerlendirdim. Şimdi sıra bugünde. Tutar inşallah ne diyeyim
Ayy hadi insallah darisi sana bekliyoruzAa hadi bakalım inşallah sağlıkla tutunur bebeğinbende ovülasyon yapıyorum adetimin 8.günü 10-12. Günler pik görürüm diye düşünüyorum hadi sıra bizde canım inşallah ilk güzel haberi sen verirsin
Eylül anneleri topigi açıldı kuzum yaKuzum hic korkma zaten sperm uc gun yasiyor tutarsa her turlu insallah da tutarDoktor dedimi Peki keske igne verseydim felan
Ayy hadi insallah darisi sana bekliyoruz
cidden ben Hangi Ay annasiyim
Dur onumdemutlutablo var o acsin biz onun arkasindan gidelim
Yoo hiçbir şey demedi, değerlendirdiysen sorun yok dediKuzum hic korkma zaten sperm uc gun yasiyor tutarsa her turlu insallah da tutarDoktor dedimi Peki keske igne verseydim felan
Ayy hadi insallah darisi sana bekliyoruz
cidden ben Hangi Ay annasiyim
Dur onumdemutlutablo var o acsin biz onun arkasindan gidelim
Ah uzuldumEylül anneleri topigi açıldı kuzum yaben acicaktim erken kapmislar başlığı
Bak o oyle diyorsa umut var hersey yolunda gitmis olacak inslalahYoo hiçbir şey demedi, değerlendirdiysen sorun yok dedibu ay hamile kalacan bence diyor ama, umutlanmıyorum
Allah razı olsun canımmValla oldum heycandanVarya hepinize teker teker sarilmak istiyorum Allah hepinizden razi olsun iyiki tanidim sizleri
Ilk dusugumden sonra tedirginlikle inanamamistim kafami yeni toparliyorumrabbim hepinize kat ve kat guzel haberler almayi nasip etsin bu yolda iyiki varsiniz hepiniz her rekatta dualarimdasiniz
Üzülme hiç belli olmaz 3 gün canlı kalıyor sonuçta spermlerBen pazartesi ve salı günü pik gördüm, iki günü de değerlendirdim. Çarşamba günü silikleştiği zaman çatladı ama enfeksiyon var zannedip değerlendirmedim. Perşembe günü yani dün yine değerlendirdim. Doktor bugünü de değerlendir dedi. Çatlama günü boş geçtiği için çok üzgünüm
Hamilelik plani var bu ay mavis kullanıcısının eğer o olmazsa devredilcek başlıkAh uzuldumne ara hamile kalip kapmislar
Iyikide olmus bak nezamn olacağı belli olmuyorEvet sakat halde biseyler yaptik
esim diyor olmaz iyi degilsin ben ona yalvariyorum nolur bu son sanslarim bosa gitmesin diye
Hergun olmasa da ovitrelle den bir gun once ovitrelle gunu bos gecti
Geri igneden bir gun sonra 12. Ci saate yakin
Sonra ignenin 36. Saatine yakin
Cok zorlandim sakat halde amacok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?