- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.501
Ne kadar incesin cok tesekkur ederimAyyy ben seni takip ediyodum yaaa
Allahımmmmm
Insallah cok tesekkur ederim sizin sonuclarinizi da pozitif bekliyorum insallahHadi gözün aydın canım daha çok başıdır testte hemen çıkmış helal olsunSağlıkla devam eder inşallah
Ay demek benimki gec kalmis gecen mi aceba anlamiyorum ki insallah tutunur Allah razi olsunAnladım kuzu normalde iğne gününe 14 ekleniyor yaaman boşver değerin benimkine göre gayet güzel çıkmış canım senin adet gününe daha var inşallah bebeşin tutunur sağlıkla gelsin inşallah
Ay magnimmInsallah kuzuum y’a bende soktayim valla doktor bir yazsin ferahliycam
Oyle gercekten rabbim herseyin en guzelini nasip etsin insallah
Gecen ay 7. Sinde 14. Gunumdu ama 10unda adet oldum ama
Insallahcuma da guzel birsey olursa rahatlarim biraz
insallah guzel sonuclarla gelirsinrabbim sana da bir mucize nasip etsin heycanla bekliyorum sevincimiz katlansin
Perim sonuc cikti kan verdim 12. Gun bugun20 cikti
Bizede dua et olur muNe kadar incesin cok tesekkur ederimAllah razi olsun
Insallah cok tesekkur ederim sizin sonuclarinizi da pozitif bekliyorum insallah
Ay demek benimki gec kalmis gecen mi aceba anlamiyorum ki insallah tutunur Allah razi olsun
Üzülme canım benimKızlar malesef benim kan sonucum 1.20 cıktı. Yani yok
Çok teşekkür ederim inşallah ☹Üzülme canım beniminşallah önümüzdeki ay bizde güzel haberi alıcaz
Canim perim cok tesekkur ederimAy magnimm
Çok güzel bir haber bu sağlıkla artsın inşallahh
Allah razi olsun kuzum dualarimdasin insallahBizede dua et olur mu
Bende yarın büyük ihtimal çatlatma iğnesi vurulcam=)
Umarım bende artık alırım bu güzel haberi
Seninde sağlıkla ilerlesin insallah
Bu kez sağlıkla pamuk bebişini kucağına almak nasip olsunn Allahın izniyle
AhKızlar malesef benim kan sonucum 1.20 cıktı. Yani yok
Sakın kendini üzme strese sokmaKızlar malesef benim kan sonucum 1.20 cıktı. Yani yok
Çok teşekkür ederim canım inşallah önümüzdeki ay size mutlu haberler veririmCanim perim cok tesekkur ederimrabbim en kisa zaman sa guzel haberlerini nasip etsin insallah
Allah razi olsun kuzum dualarimdasin insallah
13 gun sonra guzel haberlerle gelrabbim nasip etsin hayirlisiyla nolursun degerlendirebilfigin kadar degerlendir
Ahcok uzuldum Kuzum ya rabbim insallah en kisa zaman d’à hayirlisiyla nasip etsin Ne desem bilemedim seni cok iyi anliyorum ama bitmeyecek burda
Inşallah canım teşekkür ederimSakın kendini üzme strese sokma
Rabbim öbür aya nasip eder inşallah
İnsallah kuzum =) tamam, dikkate alıcam önerini mutlakaCanim perim cok tesekkur ederimrabbim en kisa zaman sa guzel haberlerini nasip etsin insallah
Allah razi olsun kuzum dualarimdasin insallah
13 gun sonra guzel haberlerle gelrabbim nasip etsin hayirlisiyla nolursun degerlendirebilfigin kadar degerlendir
Ahcok uzuldum Kuzum ya rabbim insallah en kisa zaman d’à hayirlisiyla nasip etsin Ne desem bilemedim seni cok iyi anliyorum ama bitmeyecek burda
Insallah teker teker dualarimdasinizÇok teşekkür ederim canım inşallah önümüzdeki ay size mutlu haberler veririm
15 gun daha tatilim cok sukur insallah iki kati ilerler bakalim hayirlisiİnsallah kuzum =) tamam, dikkate alıcam önerini mutlaka
Sende kendine çok dikkat et artık bundan sonra
Kız sen iğneden sonra 3 gün üst üstemi değerlendirmiştinInsallah teker teker dualarimdasiniz
15 gun daha tatilim cok sukur insallah iki kati ilerler bakalim hayirlisi
Guzel haberlerinizi almayi bekliycem insallah
Igneden bir gun once igne gunu yapamadim 12.saate yakin 36. Saat genellikle hergun yapmaya calistim canim yaKız sen iğneden sonra 3 gün üst üstemi değerlendirmiştin
Bence saatlere dikkat edince tutuyorIgneden bir gun once igne gunu yapamadim 12.saate yakin 36. Saat genellikle hergun yapmaya calistim canim ya
Ama digeri de ona da dikkat etmemistim tutmamisti hic bilmiyorum nasil oluyorBence saatlere dikkat edince tutuyorbende 24.36.48. Saatleri değerlendirmiştim
Bu aya kısmetmiş demek kiAma digeri de ona da dikkat etmemistim tutmamisti hic bilmiyorum nasil oluyor
Bariz çatlamış ya sen Cuma günü mü kontrole gidecektinCuma günü iğne yapılacaktı ama bence çatladı. Eğer çatlamamışsa bi daha kimse ovulasyon testi aldıramaz bana
Eki Görüntüle 2982371
Evet dün gittim, 19 mm dedi, cuma gel iğne yapalım dedi, dedim hocam çatlar o zamana kadar sanki, yok yok dedi. Görecez bakalım. Ama zaten enfeksiyon değerim yüksek yapmaya da bilirdi, ama yine de yumurta duruyor mu çok merak ediyorumBariz çatlamış ya sen Cuma günü mü kontrole gidecektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?