- 28 Ocak 2021
- 3.116
- 2.098
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.481
Bebegimm benim 8,7 idi kizzzzzz. Senin minnos daha yüksek ayyyyy nasil mutlu oldum Allah'ımSonuc iyimi azmiAyy dilerim rabbime burdaki butun arkadaslarim da tez zaman da nasip olsun
Ayy dogrumu baktim aceba dur birdaha bakim
AyyyKizlar Kizlarsonuc 20
Hepimiz birer davul zurna ayyyycok heyecan yaptim
Ayy cok tesekkur ederimBebegimm benim 8,7 idi kizzzzzz. Senin minnos daha yüksek ayyyyy nasil mutlu oldum Allah'ım
Kuzum cok cok tesekkur ederim rabbim en kisa zaman da arkamdan gelmeni Nasip etsin insallah nolacak bilemem simdi ama rabbim hepimizin anne olmasini nasip etsin iyiki varsinizAyyyRabbim sağlıkla artmasını nasip etsin canım benim çok şükür bin şükür güzel anne
Ayy deme deme 2-3 kan daha ver sonra söyle çok şükür bin şükürAyy cok tesekkur ederimInsallah bende varya yanimda annemler var belli etmemeye calisiyorum yoksa oturup aglardim ne cok bekledim ben bu Ani hamdolsun
Kuzum cok cok tesekkur ederim rabbim en kisa zaman da arkamdan gelmeni Nasip etsin insallah nolacak bilemem simdi ama rabbim hepimizin anne olmasini nasip etsin iyiki varsiniz
Amin amin inşallah Sizde iyi ki varsınızAyy cok tesekkur ederimInsallah bende varya yanimda annemler var belli etmemeye calisiyorum yoksa oturup aglardim ne cok bekledim ben bu Ani hamdolsun
Kuzum cok cok tesekkur ederim rabbim en kisa zaman da arkamdan gelmeni Nasip etsin insallah nolacak bilemem simdi ama rabbim hepimizin anne olmasini nasip etsin iyiki varsiniz
Amin insallahAyy deme deme 2-3 kan daha ver sonra söyle çok şükür bin şükürsabır cok guzel bir şey Allah'ım saglikla artışları görmeyi nasip et
Ayy insallahAmin amin inşallah Sizde iyi ki varsınızşimdi güzelce artması için dua edeceğiz artacak inşallah sonra yolk , kese , kalp atışını duyacaksın inşallah
Kizlar Kizlarsonuc 20
Allah razi olsun kuzum bu surecte benimle ugrastinizHadi hayirli ugurlu olsun kuzuuuumm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yoo hicte az degil sonucta daha adet gunun bile gelmedi (kac gunun var? )
Kizlar Kizlarsonuc 20
Rabbim herşeyi öyle güzel ayarlıyor ki . Yarana merhem gönderdi RabbimAyy insallahnormalde dusuk yapmasam bu haftalar da dogum yapacaktim ama dusuk yapmistim ustune tam bu tarihe hamileyim suan inanamiyorum nasil bir mucize boyle bundan sonra dualarim hep sizlere
Kız nasıl 5 gün var iğnenin 12. Günü değilmi adetine 2-3 gün varAllah razi olsun kuzum bu surecte benimle ugrastinizinsallah sende adet olmazsin haklisin adetime 5 gun vardi daha
Cuma iki katı olsun canısıAmin insallahiki gun sonra bir kan verim sonra inanirim simdi inanmam biraz guc
Ayyy çok sevindim yaaKizlar Kizlarsonuc 20
Insallah kuzuum y’a bende soktayim valla doktor bir yazsin ferahliycamay çook sevindim canım benimmm sağlıkla kat kat artsın inşallah
Oyle gercekten rabbim herseyin en guzelini nasip etsin insallahRabbim herşeyi öyle güzel ayarlıyor ki . Yarana merhem gönderdi Rabbim
Gecen ay 7. Sinde 14. Gunumdu ama 10unda adet oldum amaKız nasıl 5 gün var iğnenin 12. Günü değilmi adetine 2-3 gün var
InsallahCuma iki katı olsun canısıçok dikkat et kendine
insallah guzel sonuclarla gelirsinAyyy çok sevindim yaasaglikla al kucagina inşallah darısı isteyen herkesin başına. Ben daha gidip sonuclarimi almadim insallah ben de senin gibi sevinirim bugun
Perim sonuc cikti kan verdim 12. Gun bugun
Ayyy ben seni takip ediyodum yaaaKizlar Kizlarsonuc 20
Hadi gözün aydın canım daha çok başıdır testte hemen çıkmış helal olsunKizlar Kizlarsonuc 20
Anladım kuzu normalde iğne gününe 14 ekleniyor yaInsallah kuzuum y’a bende soktayim valla doktor bir yazsin ferahliycam
Oyle gercekten rabbim herseyin en guzelini nasip etsin insallah
Gecen ay 7. Sinde 14. Gunumdu ama 10unda adet oldum ama
Insallahcuma da guzel birsey olursa rahatlarim biraz
insallah guzel sonuclarla gelirsinrabbim sana da bir mucize nasip etsin heycanla bekliyorum sevincimiz katlansin
Perim sonuc cikti kan verdim 12. Gun bugun20 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?