- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.521
Dün 19 ise bugün 20-21 mm olmuş ve çatlamış demek ki evet bende merak ettim şimdi eğer senin yumurta çatlamamışsa benimde ovülasyon testine güvenim kalmazEvet dün gittim, 19 mm dedi, cuma gel iğne yapalım dedi, dedim hocam çatlar o zamana kadar sanki, yok yok dedi. Görecez bakalım. Ama zaten enfeksiyon değerim yüksek yapmaya da bilirdi, ama yine de yumurta duruyor mu çok merak ediyorum
Femara mı kullanıyordun canım ? Hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay hepimiz pozitif sonuçlar alırızGeliyor benim günümmm karnım agrimaya başladı hadi bakalimgeçen ignenin 14. Gunu hemen regl olmustum sanirim bu da oyle olacak hemen olsam da en azindan ilaca baslasam tekrar
Ayyy degerlendir kizzzzzCuma günü iğne yapılacaktı ama bence çatladı. Eğer çatlamamışsa bi daha kimse ovulasyon testi aldıramaz bana
Eki Görüntüle 2982371
Evet testte çatlamayı gördüm üst üste değerlendirdim. Tutmuştu. Bence çatladı zatenDün 19 ise bugün 20-21 mm olmuş ve çatlamış demek ki evet bende merak ettim şimdi eğer senin yumurta çatlamamışsa benimde ovülasyon testine güvenim kalmaz20 adet almıştım Cuma günü yapmaya başlıcaktım ama sen ilk hamileliğinde ovülasyon testi ile hamile kalmıştın sanki
Dün değerlendirmiştim bugün de gerek var mı hiç halim yokAyyy degerlendir kizzzzz
Hadi bakalım değerlendirmeler başlasınEvet testte çatlamayı gördüm üst üste değerlendirdim. Tutmuştu. Bence çatladı zaten
Çatlatma olunca en önemlisi,hali malı boşverDün değerlendirmiştim bugün de gerek var mı hiç halim yok
Biz sizi asla yalniz birakmayiz sizi alip oyle gitmek istiyorum analar grubunaBu aya kısmetmiş demek kivalla beni burada yalnız bırakmayın Analar grubuna gidip
Doktorun bana cok tuhaf geldiCuma günü iğne yapılacaktı ama bence çatladı. Eğer çatlamamışsa bi daha kimse ovulasyon testi aldıramaz bana
Eki Görüntüle 2982371
Insallah adet olmazsin yaGeliyor benim günümmm karnım agrimaya başladı hadi bakalimgeçen ignenin 14. Gunu hemen regl olmustum sanirim bu da oyle olacak hemen olsam da en azindan ilaca baslasam tekrar
Klomen kullandimFemara mı kullanıyordun canım ? Hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Ben femarayı ilk kullandığım ay hamile kaldım canımKlomen kullandimama bu ay femara kullansam nasil olur dicem doktora ona daha iyi diyo burdakiler bide onunla deneyelim
Cidden herkes femera diyor yaKlomen kullandimama bu ay femara kullansam nasil olur dicem doktora ona daha iyi diyo burdakiler bide onunla deneyelim
Bakalim doktor ne der bilmiyorum da klomen bende ise yariyo kist falanda yapmiyo belki reske atmak istemezBen femarayı ilk kullandığım ay hamile kaldım canımaşılama bile tutmamıştı femara ile kimyasal bile olsa hamile kalmama vesile olduğunu düşünüyorum mutlaka sor
Yani bende okudugum kadariyla femara daha kaliteli yumurta gelistiriyomus heraldeCidden herkes femera diyor ya
Yani bende okudugum kadariyla femara daha kaliteli yumurta gelistiriyomus heralde
Tek hamile kal saglikla ilerlesin de Hangisi oldugu hic onemli degilBakalim doktor ne der bilmiyorum da klomen bende ise yariyo kist falanda yapmiyo belki reske atmak istemez
Canım çoook sevindimKizlar Kizlarsonuc 20
Amin kuzum hepimizin sağlıkla inşallahCanim perim cok tesekkur ederimrabbim en kisa zaman sa guzel haberlerini nasip etsin insallah
Allah razi olsun kuzum dualarimdasin insallah
13 gun sonra guzel haberlerle gelrabbim nasip etsin hayirlisiyla nolursun degerlendirebilfigin kadar degerlendir
Ahcok uzuldum Kuzum ya rabbim insallah en kisa zaman d’à hayirlisiyla nasip etsin Ne desem bilemedim seni cok iyi anliyorum ama bitmeyecek burda
Senin testlerle imtihaninCanım çoook sevindimAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah.. İnşallah değerin daha da yükselir yükselir zaten o konuyu kafana takma hiç, benim sahte çizgilerle imtihanım devam ediyor bu kez öğlen artımed marka test aldım hemen öğlen yaptım 1 saat boyunca bişey yoktu işe gitmek zorunda kaldım bıraktım akşam geldim az önce eve yine silik çizgi saatler sonra ama bu markayla 9.günde yapmıştım böyle Bi sahte çizgi çıkmamıştı artık cuma adet olmazsam kan veririm.. Fotoyu paylaşıyorum
Insallah perimAmin kuzum hepimizin sağlıkla inşallah
Yaaaa bir minnak daha katıldı gruba allahım çok şükürKizlar Kizlarsonuc 20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?