- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #1.461
Ayy bende cok heyecanliyimAmin bebeğim
Rabbim senden de güzel haberler duymamizi saglasin
Türkiye saati ile 14:50 gibi çıkmış mi oluyor sonuç?
Heyecanliyim
Ayy hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımdasınInsallah kuzum cok tesekkur ederimAllah razi olsun korkuyla bekliyorum valla
Yok halasira cok bekliyorum
Sonuc kesin 12 de cikar Kuzum dua et bana
Rabbim duysun biziAyy bende cok heyecanliyim
Evet hemen hemen turkiyenjn saatiyle 4 den once cikar
İnşallah kanda güzel sonuç çıkıcak canımAyy masallah subhanallah minik mucizeyeinsallah keseyi gormek nasip olsun Evet 10.49 sukur verdim kani progestéron icin gec kalmisim dedim o zaman tek betaya bakalim
Kuzum cidden emin degilim cizgi varmiydi yokmuydusu sonuc bir cikaydi ya
Ayy hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımdasın
Rabbim duysun bizi5 üstü çıksın insallah
Allah razi olsun kizlar bir ciksin insallah hemen bes uzeri gorursem getiririm yoksa aglama fasli felan gec kalirimİnşallah kanda güzel sonuç çıkıcak canım
Çıkmazsa bile ümidi kesme lütfenAllah razi olsun kizlar bir ciksin insallah hemen bes uzeri gorursem getiririm yoksa aglama fasli felan gec kalirim
Insallah biliyorum ama benim ovitrelle surecim cok uzunÇıkmazsa bile ümidi kesme lütfenRabbim kolaylaştırsın inşaallah en kısa en hayırlı zamanda bizlerde güzel değerler göreceğiz
İnşallah canım Rabbim bu sevincini daim kılsınInsallah biliyorum ama benim ovitrelle surecim cok uzun
cok az ince bir silikti ama tutunmama sebeb oldu simdi negatif duyarsam ucurumdan dusmus gibi olurum rabbim insallah sevincimi yasatmayi
Nasip eder
Insallah rabbim hepimize yasatsin bu sevincleriİnşallah canım Rabbim bu sevincini daim kılsın
Anca beraber kanca beraber ne demek öyle ağlamak için tek kalmak ..Allah razi olsun kizlar bir ciksin insallah hemen bes uzeri gorursem getiririm yoksa aglama fasli felan gec kalirim
Insallah tek besin ustunde ciksin da yukselir diye umuyorum cok yeni oldugu icin nerde kaldi bu sonuclar oyy oldumAnca beraber kanca beraber ne demek öyle ağlamak için tek kalmak ..
Mutluluktan aglayalimicini karartma şuan düşük cikacak olsa bile yukselme olasiligini unutmuyoruz
Hay Allahım yaKizlar sonuclar Geldi ama acilmiyor site calismiyor Of y’a
Simdi labaratuari ariyorum Off olcem meraktan bir yandan da acmak istemiyorum neyle karsilasirim belli degilHay Allahım yaçok heyecanlandim ya seni düşünemiyorum
Aç kız çatladık meraktanSimdi labaratuari ariyorum Off olcem meraktan bir yandan da acmak istemiyorum neyle karsilasirim belli degil
Ayy heycana heycan kattilarAç kız çatladık meraktanhayırlısı hadi inşallah
Pozitif bence ya öyle hissediyorumAyy heycana heycan kattilarariyorum cevap vermiyorlar kafayi yicem
Magnissssssssss ayyyyyyyyy Allah'ımKizlar Kizlarsonuc 20
Sonuc iyimi azmiMagnissssssssss ayyyyyyyyy Allah'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?