- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #3.321
tesekkür ederim bilgi içinMuane takip 400 ayda bir alıyormuş aşılama da 400 tüp bebeği faln sormadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkür ederim bilgi içinMuane takip 400 ayda bir alıyormuş aşılama da 400 tüp bebeği faln sormadim
anladım kuzum tabi insan bu özel günde güzel bir haber hediye almak istiyor seni çok iyi anlıyorum bugün olmaz sonra olur kuzum inşallah geç olsun güç olmasın belki şuan bile hediyen ordadır ama kenddini göstermek için 2 3 gün bekliyordur öyle düşün kuzumİnşallah öyle olur canım ben geçen olduğum iğnede 12.gün negatif 15.gün pozitif görmüştüm benim üzüntüm doğum günün için çok heveslenmiştim çok güzel bir süpriz olacaktı yoksa bu kadar erken test yapmazdım
canım ben yanında d vitaminide almıştım 190 tl tutmuştu fişe de hiç bakmadımınsallaahhhh,
ıgne fıyatı kac lıra olmus acaba aldın mı ?
inşallah kuzum ya rabbim nasip etsin gelsin mucizelerimizAy hadi bismillah guzel sonuclarini bekliyorum insallah bu defa ol der olur
Ah kiyamam sana uzme kendini Kuzum yeterki o pozitifi gorelim bugun olmazsa yarin
sagol tatlım, hadi inşallaahh guzel sonuclar alırız ya bu aycanım ben yanında d vitaminide almıştım 190 tl tutmuştu fişe de hiç bakmadım
İnşallah canım sen ne zaman vuruldun iğneyisagol tatlım, hadi inşallaahh guzel sonuclar alırız ya bu ay
kuşum benım ılacım dun bıttı daha, bakalım yarın kontrolum var ne durumda yumoşlarİnşallah canım sen ne zaman vuruldun iğneyi
Insallah tek tek anne olaliminşallah kuzum ya rabbim nasip etsin gelsin mucizelerimiz
İnşallah kuzum hevesim biraz kırıldı tabiki bat geçene kadar daha test yapmam diye düşünüyorumanladım kuzum tabi insan bu özel günde güzel bir haber hediye almak istiyor seni çok iyi anlıyorum bugün olmaz sonra olur kuzum inşallah geç olsun güç olmasın belki şuan bile hediyen ordadır ama kenddini göstermek için 2 3 gün bekliyordur öyle düşün kuzum
Hadi bakalım büyümüştür inşallah yumuşlarkuşum benım ılacım dun bıttı daha, bakalım yarın kontrolum var ne durumda yumoşlar
Canım ben femara+ovitrelle tedavisi görmüştüm, o zaman doktoruma sormuştum raporlu nasıl alabilirim diye bana rapor hakkını ovitrellede değil tüp bebek işleminde kullanalım demişti. Çünkü tüp bebek ilaçları çok pahalı ama bir ovitrelle 120₺ idi(kasım).kızlarrr ovıtrelleyı raporlu alan var mı nasıl oluyor acaba ?
Anlaidm.kuzumm o zaman kalsın ya, ilerde lazım.olabilirCanım ben femara+ovitrelle tedavisi görmüştüm, o zaman doktoruma sormuştum raporlu nasıl alabilirim diye bana rapor hakkını ovitrellede değil tüp bebek işleminde kullanalım demişti. Çünkü tüp bebek ilaçları çok pahalı ama bir ovitrelle 120₺ idi(kasım).
Yani Ovitrelle veya tüp bebek ilaçları aynı raporla alınıyor. Bu rapor nasıl alınıyor dersen onun şartları farklı oluyor.
Evet kesinlikle. 1 ilaç için o kadar uğraşmaya değmez. İnşallah rapora gerek kalmadan güzel haberi alırsınAnlaidm.kuzumm o zaman kalsın ya, ilerde lazım.olabilir
Aminnn canım.insallahhhEvet kesinlikle. 1 ilaç için o kadar uğraşmaya değmez. İnşallah rapora gerek kalmadan güzel haberi alırsın
Ben biraktim tedaviyi bir süre, zaten dis tedavimi yaptirdim iyi olduKuzum iyiyim cok sukur iyi olunca dondum hemen sen nasilsin Peki
Bende inaniyorum insallah cok az kalmis bes guncuk
Guzel hemsirecim insallah gene baslarsin ama iyi yapmissin bu surecte birae da olsa rahatlarsin ust uste olunca stres daha cok artiyor insallah tedaviye dahi gerek kalmadan mucizeni kucagina alirsinBen biraktim tedaviyi bir süre, zaten dis tedavimi yaptirdim iyi oldu