- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #3.281
İnşallah kuzum inşallah sende güzel sonuçlar alırsınresmen var :) inşallah yarın mutlu haberi alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum inşallah sende güzel sonuçlar alırsınresmen var :) inşallah yarın mutlu haberi alırsın
İnşallah bakalım kısmet :)İnşallah kuzum inşallah sende güzel sonuçlar alırsın
Insallah begum ya su mubarek gunlerin hurmetine bana guzel haberler yazKaset testler negatif erken gebelikle aynı anda yaptım erken gebelik böyle çıktı ama benim kimyasal olduğunda da 33 değer kasette silik çıkmıştı Yarın büyük gün inşallah güzel sonuçlar alıp hemen haber vericem sana
İnşallah canım benim valla çok istiyorum birde doğum günüm ya eşime ben hediye vermiş gibi olucamInsallah begum ya su mubarek gunlerin hurmetine bana guzel haberler yaz
Insallah guzel gecer ya ne kadar hesap yaparsak yapalim kana kadar birsey anlamak cok zorİnşallah canım benim valla çok istiyorum birde doğum günüm ya eşime ben hediye vermiş gibi olucam
İnşallah kuzum beta düşük çıkar büyük bir ihtimal kat kat artsın bana yeterInsallah guzel gecer ya ne kadar hesap yaparsak yapalim kana kadar birsey anlamak cok zor
Ama pozitif hep bir umut insallah bu defa guzel gecer de pozitifi kat kat betalari gorursun
5in ustunde ciksin da sonra kat ve kat artar tekİnşallah kuzum beta düşük çıkar büyük bir ihtimal kat kat artsın bana yeter
Valla kuzum doktordan habersiz coraspin (kan sulandırıcı) kullanıyorum genelde üst üstüne kimyasal yada düşük yaşanlara veriyorlarmış bende kullanıyorum bir de bu ay progesteron fitil kullandım her önlemi aldım Allah büyüktür bekliyorum5in ustunde ciksin da sonra kat ve kat artar tek
Gerisi Allah kerim bakalim Ay birde pozitif gorursen kanda hamdolsunValla kuzum doktordan habersiz coraspin (kan sulandırıcı) kullanıyorum genelde üst üstüne kimyasal yada düşük yaşanlara veriyorlarmış bende kullanıyorum bir de bu ay progesteron fitil kullandım her önlemi aldım Allah büyüktür bekliyorum
Seni yerim yaaGerisi Allah kerim bakalim Ay birde pozitif gorursen kanda hamdolsun
Hemen yarin olsaSeni yerim yaa
doktorunuz kim acaba.. bende Araştırma aşamasındayım...Ben cerrahpaşaya gidiyorum asilama sürecine giricem rahim girişim kısmen kapalıymış zor normal yolla sperm girisi dediler bakalım hayırlısı
Altay gezer canm ya senindoktorunuz kim acaba.. bende Araştırma aşamasındayım...
hadı ınsallaahhh sonucun cok guzel olsun canımMagnifiaque kuzucuklar bana da dua edin ocakta olmadı şubatı es geçmiştim bu ay bugün çatlatma iğnesi yapıcam dualarınızdan benide eksik etmeyin hepimiz hamile kalırız inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun
gunaydın canımmm, ne yaptın kan verdın mı ?Seni yerim yaa
doktorum yok canım araştırma yapıyorum.. Bağcılar devlet hastanesini ve cerrah paşa içinAltay gezer canm ya senin
Hayır canım vermedim sabah uyanır uyanmaz kaset test yaptım tertemiz negatif hevesim kırıldı gitmedimgunaydın canımmm, ne yaptın kan verdın mı ?
12gun dmı bugun ? erken aslında bekle bır ıkı gun daha kuuzumHayır canım vermedim sabah uyanır uyanmaz kaset test yaptım tertemiz negatif hevesim kırıldı gitmedim
Bilmiyorum kuzum kafam karıştı artık 5 Mart’ta iğne vuruldum işte12gun dmı bugun ? erken aslında bekle bır ıkı gun daha kuuzum