- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.221
Kıyamam yaKorona grip bulanti
Evde duramiyordum bulantidan
Daha belli olmadi Kuzum 1 aya insallah rdvum varKıyamam yabebeğim cinsiyeti belli oldu mu kaç aylık şuan kız
Ayy maşallah kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallahDaha belli olmadi Kuzum 1 aya insallah rdvum var
13 haftalik oldu
Ah oyle dusunme cicegim bilirim o duyguyuAyy maşallah kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallahbiz seninle aynı haftalarda olucaktık sağlıklı gebelik olsaydı
Hoş geldin MagnişDaha belli olmadi Kuzum 1 aya insallah rdvum var
13 haftalik oldu
Ayy minnos nerdesin senKizlar
mutlutablo
bgm21
Rosegold0
K KIR PAPATYASII
Hemsirecik
Nasilsiniz
Valla ozledim sizi aklimda hep vardiniz
Valla kuzum bu ay çok pozitif düşünüyorum tam doğum günümde güzel haberi alıcamAh oyle dusunme cicegim bilirim o duyguyu
Bende bazen diyorum dogsa su kadarlik olacakti diye ama kendini yoruyor insan insallah saglicakla olsun da biraz fazla beklemis ol
Hoş geldin Magnişburada olman çok güzel bebişli günlerin nasıl
Kuzum iyiyim cok sukur iyi olunca dondum hemenAyy minnos nerdesin sennasilsin beybin nasil merak ettik valla
Bende inaniyorum insallah cok az kalmis bes guncukValla kuzum bu ay çok pozitif düşünüyorum tam doğum günümde güzel haberi alıcam
İnşallah Begüm rabbim sağlıkli hayırlı bir bebiş versin inşallahValla kuzum bu ay çok pozitif düşünüyorum tam doğum günümde güzel haberi alıcam
Evet geçmesi en zor 5 günKuzum iyiyim cok sukur iyi olunca dondum hemensen nasilsin Peki
Bende inaniyorum insallah cok az kalmis bes guncuk
Amin kuzumİnşallah Begüm rabbim sağlıkli hayırlı bir bebiş versin inşallah
İnşallah canım en kısa zamanda senden de haber alırız çok mutlu olurum gerçektenAmin kuzumhepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah
İnşallah canım benim sizin güzel dilekleriniz bile benim için yeterliİnşallah canım en kısa zamanda senden de haber alırız çok mutlu olurum gerçekten
İnşallah canim Meryem suresini oku istersenİnşallah canım benim sizin güzel dilekleriniz bile benim için yeterliBu ay gerçekten çok dua ettim inşallah kabul olur
Normalde 19. Unda ise basliyorim hic gecmese diyordum seni duyunca onuda unuttum hemen gecsinEvet geçmesi en zor 5 gün
Aynen bende cok ozlemisim bu yolda dostlarimi insallah bizim dualarimiz kabul olurda burdaki butun arkadaslarim hamile kalirBurayı özlemişim
Kızlar bu ay inşallah hepiniz icin hayırlı ve de uğurlu olsun rabbim güzel haberler aldirsin herkese inşallah
Bugün iğnenin 9.günü test negatif iğne etkisi kalmamış kuzum 18 Mart doğum günüm o zaman kadar test yapmayı düşünüyorum inşallah güzel bir süpriz olurNormalde 19. Unda ise basliyorim hic gecmese diyordum seni duyunca onuda unuttum hemen gecsin
Aynen bende cok ozlemisim bu yolda dostlarimi insallah bizim dualarimiz kabul olurda burdaki butun arkadaslarim hamile kalir
bgm21 kuzum en son mutlutablo test yapmis sonra Noldu
Allah seni netmeye nerdesin kız senKizlar
mutlutablo
bgm21
Rosegold0
K KIR PAPATYASII
Hemsirecik
Nasilsiniz
Valla ozledim sizi aklimda hep vardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?