- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.981
Ederim tabi en kisa zaman da nasip olur insallahSen bana bol bol dua et kuzum. Ben bulantılı olanına da razıyım. Yeter ki olsun
Ayy cok Cok gecmis olsun kuzum elin biraz daha iyimi ?Gunaydin kizlar, bayadir yoktum çünkü avcuma bıçak sapladim elimi kullanamiyordumbugun yumurta kontrolune gidiyoruz bakalım buyudulermi. Benim pek ümidim yok cunku ilac kullanmak zorunda kaldim ve yumurtam buyurken hep agrim olurdu bu sefer olmadi
Ah be gittin keseyi gordun mu Peki ne durumda insallah hic bisey olmaz benim arkadasim kistle beraber dogurdukızlar merhaba bende sıkıntılarla uğraşıyorum kistim varmış sağ tarafta 3 cm olmuş ilk ay tedaviden kalan doktorum iki aydır guatr ilacımı düzenlememişti hiç kanda almadı tsh değerim yüksek çıktı bebeklerde zeka geriliğine sebep oluyormuş eğer guatr hastalığınız varsa hamile kalmadan önce lütfen değerleri kontrol ettirin endokrinden randevu aldım ama doktoruma kızgınım değiştirmeyi düşünüyorum .
Sagol askos bugun kullanmaya basladim elimiEderim tabi en kisa zaman da nasip olur insallah
Ayy cok Cok gecmis olsun kuzum elin biraz daha iyimi ?
Insallah buyumuslerdir gordun mu doktoru ?
Ah be gittin keseyi gordun mu Peki ne durumda insallah hic bisey olmaz benim arkadasim kistle beraber dogurdu
Ayy hadi insallah bu sefer bol yumoslarin olsun ikizer bebelerin olsunSagol askos bugun kullanmaya basladim elimibirazdan gidecegiz ogle tatilinin bitmesini bekliyoruz
bende de kistim varmış sağ tarafta 3 cm olmuş ilk ay tedaviden kalan doktorum iki aydır guatr ilacımı düzenlememişti hiç kanda almadı tsh değerim yüksek çıktı bebeklerde zeka geriliğine sebep oluyormuş bunlar var işte uğraşıyoruz canımSagol papatyam, rabbim buyuktur ya hayirlisi ne ise o olsunsen nasilsin nasil geciyor ilk gunlerin
evet canım keseyi gördüm o kistte kaybolur dedi ama ben biraz korkup ağladım sonra bu tsh olayı çıkınca aile hekimi falan derken dün doktorlarla uğraştım bugün moralim düzeldi ama tedavi edilince sıkıntı olmuyormuşAh be gittin keseyi gordun mu Peki ne durumda insallah hic bisey olmaz benim arkadasim kistle beraber dogurdu
Sen hic korkma insallah o kistte engel olmaz hic biseyde ilaclar var hamdolsunevet canım keseyi gördüm o kistte kaybolur dedi ama ben biraz korkup ağladım sonra bu tsh olayı çıkınca aile hekimi falan derken dün doktorlarla uğraştım bugün moralim düzeldi ama tedavi edilince sıkıntı olmuyormuş
öyle canım ama dün ne bileyim hormonlardan mı neyse aşırı stres oldum koşturmaca falan resmen boşalırcasına ağladım bugün iyiyim çok şükür aynen dediğin gibi Allah ne dediyse o oluyorSen hic korkma insallah o kistte engel olmaz hic biseyde ilaclar var hamdolsun
Hem onun yiyecek ekmegi varsa gelir engel tanimaz
İnşallah askos ya dua edin bana❤❤Ayy hadi insallah bu sefer bol yumoslarin olsun ikizer bebelerin olsun
Korkma canim kontrol altina alinir o, sen bu surecten keyif almaya bak ❤bende de kistim varmış sağ tarafta 3 cm olmuş ilk ay tedaviden kalan doktorum iki aydır guatr ilacımı düzenlememişti hiç kanda almadı tsh değerim yüksek çıktı bebeklerde zeka geriliğine sebep oluyormuş bunlar var işte uğraşıyoruz canım
inşallah canım bende korkmayım diyorum ama işte hayırlısıKorkma canim kontrol altina alinir o, sen bu surecten keyif almaya bak ❤
Aminn aminninşallah canım bende korkmayım diyorum ama işte hayırlısı
inşallah bu ay da senin veRosegold0 in hayırlı haberlerini alalım
İnşallah sen duani eksik etme bizdeninşallah canım bende korkmayım diyorum ama işte hayırlısı
inşallah bu ay da senin veRosegold0 in hayırlı haberlerini alalım
Sen tekrar başladın canım dimi ilacaBenim iki tane yumurtam olmus cok sasirdim❤❤ igne vermedi pazartesi tekrar görmek istedi
Y’a tedirginlik hep devam ediyor Kuzum ama sen sikma canini insallah hersey iyi olur okuöyle canım ama dün ne bileyim hormonlardan mı neyse aşırı stres oldum koşturmaca falan resmen boşalırcasına ağladım bugün iyiyim çok şükür aynen dediğin gibi Allah ne dediyse o oluyor
Yaa muthis haber insallah bu defa ikiside tutsunBenim iki tane yumurtam olmus cok sasirdim❤❤ igne vermedi pazartesi tekrar görmek istedi
Hadi bak gördün mü çok güzel iki yumurta iğne vermediğine göre buyuklukleri de iyiBenim iki tane yumurtam olmus cok sasirdim❤❤ igne vermedi pazartesi tekrar görmek istedi
13.gün negatif canım yarın kan vericem kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?