- 22 Temmuz 2024
- 81
- 14
- 22
- Konu Sahibi papatyamm13
- #1.441
Yaa kolaylıkla olsun bu defa inşallahMaalesef adet oldum bitti bile tekrar gonalf kullanıyorum bugün 2. Kontrole gidicem bu ay aşılama olucak Allahın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kolaylıkla olsun bu defa inşallahMaalesef adet oldum bitti bile tekrar gonalf kullanıyorum bugün 2. Kontrole gidicem bu ay aşılama olucak Allahın izniyle
Ama folik asit çok önemli biliyorsun bunu lütfen artık düzenli birsekilde içFolik bile düzenli içmiyorum açıkçası. İnşallah hayırlısı olsun. Benim de 10-12 gün kadar var regle
Benim de öyle oldu iğne olmadan önce ağrım vardı iğneden sonra olmadı normalde iğneden sonra olurdu bakalım kısmet siz nezaman yaptırdığınız iğneyiAslında iğneden birgün önce ovulasyon testinde pik olmuştu ya onun akşamı benim için felaket kötü geçti düşün iki defa ayaktayken yere cakildim resmen bu defa tek bir günde şiddetli oldu ve geçti çok şükür
İnşallah siz deAz kalmış güzel haberlerle gelin inşallah benim 15 gun var daha
Biliyorum ama aylardır kullandım birsey olduğu yok ve kim bilir ne zaman olacak ya da olacak mı belirsiz diyip ativerdim kenaraAma folik asit çok önemli biliyorsun bunu lütfen artık düzenli birsekilde iç
Ovulasyon testini kaç aydır kullanıyorsanız canım bende bu ay folik asit kullanmaya başladımBiliyorum ama aylardır kullandım birsey olduğu yok ve kim bilir ne zaman olacak ya da olacak mı belirsiz diyip ativerdim kenara
Aminn inşallahYaa kolaylıkla olsun bu defa inşallah
Benim 12.ci günde bile ikinci çizgi vardı ama en iyi sonucu kanda öğrenirsin canımKızlar bakabilir misiniz ilk Letu+ovitrelle denemem . İğneden sonra 11. gün . Yorumlarınızı bekliyorum
Mecbur adet günümü bekleyeceğim o zaman ona göre kan testi vereceğimBenim 12.ci günde bile ikinci çizgi vardı ama en iyi sonucu kanda öğrenirsin canım
İğne etkisi de olabilir adet gününe kaç gün var inşallah vardırKızlar bakabilir misiniz ilk Letu+ovitrelle denemem . İğneden sonra 11. gün . Yorumlarınızı bekliyorum
Bu testi yaptığımda Adet günüme 4 gün vardı . Bugün 3 gün var . Elimdeki son testi birazdan deneyeceğim. Paylaşırım sizinleİğne etkisi de olabilir adet gününe kaç gün var inşallah vardır
Ne yaptın bakalim durumlar nasilİnşallah siz de
Ben 11 gün yaptığımda negatif ti hiç pozitif olmadı ...sen 12 diyosun bnece etkisi kalmamıştır pozitiftir kan ver en sagliklisiKızlar bugün iğne gününü saymadan 12.günüm ve test yaptım tekrar ilk 5 dk içinde böyle oldu . Umut var mı sizce ?
Çok umutlanmak istemiyorum ama İnşallah dediğin gibidir yarın kan vereceğimBen 11 gün yaptığımda negatif ti hiç pozitif olmadı ...sen 12 diyosun bnece etkisi kalmamıştır pozitiftir kan ver en sagliklisi
Adet olacak gibi bi ağrı var sağ tarafımda inşallah dediğiniz gibi olmam . Bakalım gidişatı haber veririm sizleredeUmut var bence 2 gün sonra tekrar yap bakalım koyulaşacak mı
Umut var bence 2 gün sonra tekrar yap bakalım koyulaşacak mı
Katılıyorum ben de koyulasma olacak mı ona bak bence çünkü mesela benim silik çıktı hep iğne olduğum 2 ay ama ikisinde de olmadı. Belli olmuyor 14. Gün direkt kan verirsen en kesin yolu oAdet olacak gibi bi ağrı var sağ tarafımda inşallah dediğiniz gibi olmam . Bakalım gidişatı haber veririm sizlerede
Benim cumartesi pik oldu sabaha karsi değerlendirdik, pazari bos gectik pazartesi değerlendirme yaparız diye ama ailevi durumlar çıktı ne test yapabildim ne degerlendirebildim. Ve o gün yumurtlama oldu. Nolur nolmaz salı da degerlendirdik Bilmiyorum bakalım nolcak. Jel de kullandım. Sende durumlar nasılNe yaptın bakalim durumlar nasil