Bugün tam 9 gün oldu 2.8 çıktı kan değerim yani tekrar ne zaman kan vermeliyim.Pozitife dönmesi için iğnenin etkisinin geçmesi gerekiyor önce zaten, döner inşallah
En az 12 gün geçmesi gerekiyor gebelik oluşmazsa max 17. Günü adet oluyorsunuzBugün tam 9 gün oldu 2.8 çıktı kan değerim yani tekrar ne zaman kan vermeliyim.
Yaklaşık 13 gün geçmiş iğne etkisi geçmiş olma ihtimali yüksek19 temmuzda iğne oldum bugün kan verdim 1.08 iğne etkisi hala sürüyor mudur
Bir de iğneyi vurulduğunuz günü saymıyoruz bi sonraki günden başlıyoruz saymayaMerhaba hanımlar, 20.07.2024 tarihinde 5 gün klomen 5 gün sonunda ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorum 36 saat sonra ilişki önerdi onu da gerçekleştirdim. 27.07.2024 tarihinde kan testi verdim 5,68 çıktı bide bugün kan testi verdim 2.8 çıktı iğnenin etkisi geçiyor diye sürekli okudum ama tekrar yükselir mi bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Yani bu bir ihtimal gebelik olabilir miYaklaşık 13 gün geçmiş iğne etkisi geçmiş olma ihtimali yüksek
Düşük çıkmış 5e yakın bi değer de çıkabilirdi. Max 4güne kadar adet olmazsanız testinizi tekrarlayınYani bu bir ihtimal gebelik olabilir mi
İnşaallah testler doğrudurKızlar bugün çatlatma iğnesi 11. Gün normal kaset testte 1. Attığım gibi 10. Günde ise 2. Attığım gibi çıktı yorumunuz nedir kan vermeli miyim sizce yarınnurdan bu başka arkadaşla konuştuğumuzda 10. Günde kaset test bu kadar koyu olmaz demişti eğer iğne etkisi olsaydı
Teşekkür ederim kuzum amin inşallahİnşaallah testler doğrudurAdet gününüzü bekleyin erken olabilir inşaallah dahada koyulaşır hayırlısı inşaallah
Gelişmeleri buraya yazmayı unutma benimde aşılamamın 7.günü bugünTeşekkür ederim kuzum amin inşallah
Tabiki yazarım canımGelişmeleri buraya yazmayı unutma benimde aşılamamın 7.günü bugün
İğneden tam 10 gün sonra 0,6 çıkmıştı ama yükselir mi bilmiyorum bugün adet günüm henüz olmadım kan da vermedim. Sizce yükselme ihtimali nedirBir de iğneyi vurulduğunuz günü saymıyoruz bi sonraki günden başlıyoruz saymaya
12.veya 14. Günler de belli olur artık net şekilde artıp artmayacağıİğneden tam 10 gün sonra 0,6 çıkmıştı ama yükselir mi bilmiyorum bugün adet günüm henüz olmadım kan da vermedim. Sizce yükselme ihtimali nedir
Durumunuz nedir hamilemisiniz ???Tabiki yazarım canım