cnm bu ignenin yarattigi bir etkide var tabi gaz kasik agrisi gogus hassasiyeti gibi pregestron da ayni sekilde genelde bunlarin kullanimdan kaynakli oluyor gercekten bi hamilelikte bukadr erken belirti gostermiyor ilac kullanilmamis olunsa supelenmek normal olurdu sadece adet gecikmesiyle anlayabiliyorz ben 6 ay kullandm bende pko vardi klomenle catlama ignesi beraber esimden yanada sikintimiz oldgu icin dogal yolla gerceklestremedk tup bebek tesavisine kaldi.. Sende daha basindasn sanrmmerhaba aranıza yeni katıldım.
1 yıldır bebek için uğraşıyoruz bu ay ovitrelle iğne kullandım 3gün sonra progesteron iğne vuruldum 2adet. Ovitrelle üzerinden 7gün geçti hiçbir belirtim yok başta kasık ve bel ağrısı yaşamıştım hepsi bu. Şuan göğüslerim hassas çok fakat sanırım progesteron iğneden kaynaklanıyor di mi? Sanırım endometriosis var çünkü doktorum bundan şüpheleniyoraranızda benim durumuma benzer birileri varsa yardımcı olabilir mi lütfen:/
cnm bu ignenin yarattigi bir etkide var tabi gaz kasik agrisi gogus hassasiyeti gibi pregestron da ayni sekilde genelde bunlarin kullanimdan kaynakli oluyor gercekten bi hamilelikte bukadr erken belirti gostermiyor ilac kullanilmamis olunsa supelenmek normal olurdu sadece adet gecikmesiyle anlayabiliyorz ben 6 ay kullandm bende pko vardi klomenle catlama ignesi beraber esimden yanada sikintimiz oldgu icin dogal yolla gerceklestremedk tup bebek tesavisine kaldi.. Sende daha basindasn sanrm
hic dusunme diyecegim ama gorev olarak edinince yipratici oluyor tuttumu tutmadimi diye takilma saatini bil yeter yoksa kafada kurunca stres oluyor genelde hamilelikler beklenmedik anda gerceklesiyor hayirlisi nasip olsun insallah ben kasim gibi baslayacagim Allah nasip ederse cnm.Çok teşekkürler cevabın için cnm
Sanırım başındayım ama her geçen gün beklenti içine girmek çok yıpratıyor beni inanki.. tabi hepimizin hakkında hayırlısı ama insan yine de umut ediyor işte.. sen başladın mı tüp bebeğe?
hic dusunme diyecegim ama gorev olarak edinince yipratici oluyor tuttumu tutmadimi diye takilma saatini bil yeter yoksa kafada kurunca stres oluyor genelde hamilelikler beklenmedik anda gerceklesiyor hayirlisi nasip olsun insallah ben kasim gibi baslayacagim Allah nasip ederse cnm.
insallah cnm tum isteyenler ve bekleyenlerin gonlune gore olsun nasip isi olunca elden pek birsey gelmiyor Allah bizlerede nasip eder umarim cok iyi anliyorum seni ilaclar doktor kontrolleri cok stresli oluyor tabi oncelikle nekadr erken tedavi okadr iyi senin icin bu endometriosi adini pek yazamamis olabilirim :) Tam olarak hangi belirtiler gosteriyor ve doktorun nasil supelendi hemen teşih edilebilir birseymi ?İnşallah nasip olur tedavin sorunsuz geçer bir arkadaşım tüple yaptı şuan çok tatlı kızları var
Ne zormuş kafaya takmamak ve stres yapmamak buradaki her yazılanı ezberledim resmen
Ve neden bilmiyorum iğneden çok ümitlenmiştim kısmet artık zaten önce endometriosisi halletmem gerekicek doktorum bu ay iğneyle olmazsa ona iyice yoğunlaşalım dedi. Güzel haberlerimizi verelim inşallah..
insallah cnm tum isteyenler ve bekleyenlerin gonlune gore olsun nasip isi olunca elden pek birsey gelmiyor Allah bizlerede nasip eder umarim cok iyi anliyorum seni ilaclar doktor kontrolleri cok stresli oluyor tabi oncelikle nekadr erken tedavi okadr iyi senin icin bu endometriosi adini pek yazamamis olabilirim :) Tam olarak hangi belirtiler gosteriyor ve doktorun nasil supelendi hemen teşih edilebilir birseymi ?
Bagirsaklarida etkiliyor ozaman ztn regl zamani zor geciyor gecmis olsun cnm tedaviye baslamak en iyisi.Ben regl zmani her ay gecmek bilmeyen agri yuzunden igne yaptirirm hapla gecmiyor felaket bir agri bacaklarm belim kitlenir ogun adet olmsmdur ama doktor rahimde yada yunurtaliklardan gorunen birsey olmadgni rahin kaslarinin darligindanda kaynaklaniyorms bende ole kabul ettim dun adet gunumdu 3 ay cok duzenli geliyordu yine sarkacak gibi ins bugun olurum dun az biraz agri cektim gelen yokRegl zamanı tuvalete çıkmakta zorluk çekiyorum inanılmaz ağrılarım oluyor tuvaletim geldiğinde ve karın bölgemde geçmek bilmeyen ağrı var süreli orada duruyor gibi canım. Evet ismi biraz zor:) Türkiye de henüz pek bilinmeyen bir hastalık dedi bunun ilerlemiş halini biliyoruz genelde o da çikolata kisti oluyor dedi yumurtalıklarda oluşunca çikolata kisti adını alıyormuş fakat bağırsak karın ya da farklı organlarda oluşursa endometriosis deniliyormuş. Allah hepimizin gönlüne göre versin tüp bebekle belki ikizlerin olur hem ne güzel :)
Bagirsaklarida etkiliyor ozaman ztn regl zamani zor geciyor gecmis olsun cnm tedaviye baslamak en iyisi.Ben regl zmani her ay gecmek bilmeyen agri yuzunden igne yaptirirm hapla gecmiyor felaket bir agri bacaklarm belim kitlenir ogun adet olmsmdur ama doktor rahimde yada yunurtaliklardan gorunen birsey olmadgni rahin kaslarinin darligindanda kaynaklaniyorms bende ole kabul ettim dun adet gunumdu 3 ay cok duzenli geliyordu yine sarkacak gibi ins bugun olurum dun az biraz agri cektim gelen yok