Ovitrelle etkisi

Gunes1503

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
5
0
1
27
Bir buçuk yıldır çocuk düşünüyoruz bu ay ilk defa femara ve ovitrelle kullandım iğne yaptığım günü saymazsak bugün 11. Gün ama evde test yapmaya korkuyorum yalancı pozitif çıkar diye sizce iğne etkisi geçmiş mıdır lütfen yardımcı olun 11. Günde ovitrelle ile gebeliğini öğrenen var mi kizlar

Siz test yaptınız mı acaba ? Yada kan felan verdiniz mi ? Benimde bugun çatlatma iğnesinin 12. Günü olacak hiçbir şey yapmadım daha ne kan nede idrar testi

Siz test yaptınız mı acaba ? Yada kan felan verdiniz mi ? Benimde bugun çatlatma iğnesinin 12. Günü olacak hiçbir şey yapmadım daha ne kan nede idrar testi
Çatlatma ignesinin 12. Günü evde hem erken gebelik testi yaptım hemde kaset testi negatif cikti sanırım yine hamilelik yok bence gecikmeyi bekleyin kaç gün kaldı adetinize benim yarin bat

Çatlatma ignesinin 12. Günü evde hem erken gebelik testi yaptım hemde kaset testi negatif cikti sanırım yine hamilelik yok bence gecikmeyi bekleyin kaç gün kaldı adetinize benim yarin bat
Çatlatma iğnesine göre değişiyor sizde muhtemelen 14. Gününüzde adet olursunuz ki umatım olmazsınız bende merak ettim açıkcası kanda azda olsa görünmesi gerekir gibi. Yarın devlet hastanesinde yapsam pazar günü sonuç alır mıyız. Yada pazar günü zaten 14. Günü olacak iğnenin eğer adet olmazsam pazartesi gider kan veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…