- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
- Konu Sahibi benibekleyin
Olacağımdan emin olduğum için üzülmedim canım rabbim hayırlı bir şekilde nasib etsincanım benim yaaaa ☹ hayırlısı olsun bakalım bir git de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olacağımdan emin olduğum için üzülmedim canım rabbim hayırlı bir şekilde nasib etsincanım benim yaaaa ☹ hayırlısı olsun bakalım bir git de
Çok saçma neden öyle birşey istiyorlar kijinekolojiden kağıt almalısınız diyo
Çok saçma neden öyle birşey istiyorlar ki
keşke kuzum ama testim negatif çıkıyor. garip bir şey de yemedim bugün üşütmedim de. arada bembeyaz kesiliyor ortam midem ağzıma geliyor iki kere istifra ettim afedersiniz. acile gideceğim biraz daha sakinleşsin ama bhcg de yapmıyorlar orda
Bu klomen ve çatlatma ignesi tamamen hormon hamilelik hormonu içeren bi ilaçmış. Hamilelik belirtileri ilacı kullandığın ilk an başlar mış hatta 2 ay bile sürermiş etkisi . Beni cok kötü yapmıştı gecen ay kullandım bende. Mide bulantısı herşey kokuyodu ev kendim eşim yemekler mutfaga giremio dum. Panik atak yaptı çarpıntı yaptı. Aglıyordum sürekli durduk yere namaz kılarken aşagı egilemiodum kasıklarım nasıl batıyordu. Hamileliğe yormayın herşeyi sonra umudunuz kırılınca daha kötü oluyo çünkü.
Kan verdim biraz önce doktorum gebelik varsa çıkması gerekir demişti 11. gün için çıkmadı 1.20 negatif yine.
moral olarak iyi değilim.
ara vereceğim. yapmam gerekenler vardı onları yapacağım kendimle ilgileneceğim artık pazartesi regl olucam. sonra doğum kontrol hapına başlayacağım.
Ne kadar zaman oldu deneyeli canımKan verdim biraz önce doktorum gebelik varsa çıkması gerekir demişti 11. gün için çıkmadı 1.20 negatif yine.
ara vereceğim. yapmam gerekenler vardı onları yapacağım kendimle ilgileneceğim artık pazartesi regl olucam. sonra doğum kontrol hapına başlayacağım.
Ne kadar zaman oldu deneyeli canımKan verdim biraz önce doktorum gebelik varsa çıkması gerekir demişti 11. gün için çıkmadı 1.20 negatif yine.
Bugün üçüncü günüm benim de
Umudum pek yok ama inşaallah tek yumurta solda 22 mm di dört gün önce bakalım çatladı miInsllh hyirli sonuclar alirsin
Bir düşük iki olumsuz klomen tedavim var bu ay femara ile tek yumurta solda oluştu cuma günü iğneyi vuruldumgeçen temmuzdan beri deniyoruz eylülden beri tedavi görüyorum.
çok güzelll inşallah hayırlı sonuçlar alırsınızBir düşük iki olumsuz klomen tedavim var bu ay femara ile tek yumurta solda oluştu cuma günü iğneyi vuruldum
çok güzelll inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ☺
Bir düşük iki olumsuz klomen tedavim var bu ay femara ile tek yumurta solda oluştu cuma günü iğneyi vuruldum
Umudum pek yok ama inşaallah tek yumurta solda 22 mm di dört gün önce bakalım çatladı mi
Ben neredeyse 5 senelik evliyim o zamandan beri uğraşıyorum canım umudunu kaybetme tek doktorla sınırlı kalma iyi bir doktor bul en önemlisi bugeçen temmuzdan beri deniyoruz eylülden beri tedavi görüyorum.