Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benmde tam 9. gün 4.3 çıktı bidaha yaptırmadım heyecandan. Yarın inş 14. gün oluyor yaptırıp öğrenicem. Lütfen dua et, sence yükselir mi içine ne doğuyor..
maşallah hayırlı olsun.. bende bu ay ilk defa klomen kullandım dkt 12 gün çağırdı bakalım iğne yapacak mı .. darısı isteyen herkesin başına inşallah dualarında bizlerede yer vermeyi unutma...kızlar 4 haftalık hamileyim çok şükür. Allah tamamına erdirsin bana dua edin nolur. Allah isteyen herkese nasip etsin :) dualarınızı bekliyorum
İnşallah Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsinmaşallah hayırlı olsun.. bende bu ay ilk defa klomen kullandım dkt 12 gün çağırdı bakalım iğne yapacak mı .. darısı isteyen herkesin başına inşallah dualarında bizlerede yer vermeyi unutma...
Canım belirtilerin çoğu bende de var 8.ci günüm iğneden sonra, sonucun nedir merak ettim?kızlar ben klomen kullanmadım ancak adetim bittikten sonra ikinci günü doktora gittiğimde bana karından ovitrelle yaptı 17 mm olmuş yumurtan dedi. Bugün itibariyle iğde vurulmasından itibaren 13. günüm ve inanılmaz bir bel ağrım var. Zaten iğne vurulduktan sonra ikinci günümden itibaren sanki regli olacakmışım gibi sürekli bir kasık ağrısı mide bulantısı oldu.ve sürekli bir uyku halim vardı. Şimdi ise 13. günümdeyim ve hala kasıklarımda ağrım var göğüslerim ise şişti ve tabi bu arada bende şiştim yani iğne vurulduktan iki gün sonra şiştim ve bu belirtileri gösterdim 13 günde hala da bu belirtiler devam ediyor azalma yok ve sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı son iki üç gündür de akıntım var biraz ve inanılmaz bir bel ağrısı mevcut.. Hiç test yapmadım okuduğum yorumlardan dolaı 15 günü bekliyorum .. Sizde de aynı şekilde belirtiler oldu mu ilacın etkisi mi bu ağrılar sancılar vs ?