Ovitrelle çatlatma iğnesi

K KCTT arkadaşım sonucun ne oldu benmde senn gibi çıktı, 4.3 şimdi beklemedeyim, henüz test yaptırmadım yükseldi mi değerin.Lütfen cevap yazarmısın?

K KCTT arkadaşım sonucun ne oldu benmde senn gibi çıktı, 4.3 şimdi beklemedeyim, henüz test yaptırmadım yükseldi mi değerin.Lütfen cevap yazarmısın?

Evet 2 gün sonra yaptım 11 çıktı ertesi gün yaptım 27 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım cok garanticiyimdir:) oda 90.10 cıktı yani gebelik var çok sevindim.Darısı başına inşallah bütün isteyen herkesin başına olsun arkadaşlar...

K KCTT ay çok sevndm maşallah Allah tamamına erdirsin. Ya inş benmkide seninki gibi olur, senn ilk mesajını okuyunca bu ark. ne olduysa benmkide o olur die içimden geçirdim ve sen hamileyim dedn. Allahım lütfen bende istiyorum, benmde değerim yükselsin lütfen.. amin

Benmde tam 9. gün 4.3 çıktı bidaha yaptırmadım heyecandan. Yarın inş 14. gün oluyor yaptırıp öğrenicem. Lütfen dua et, sence yükselir mi içine ne doğuyor..

Benmde tam 9. gün 4.3 çıktı bidaha yaptırmadım heyecandan. Yarın inş 14. gün oluyor yaptırıp öğrenicem. Lütfen dua et, sence yükselir mi içine ne doğuyor..

hayırlısı olsun inşallah vardır çok stresli bir süreç o yüzden inşallah istediğin gibi sonuç alırsın.Ama ben az çok anlamıştım idrar sıkışmalarından birde akıntıdan dolayı hissetmiştim sende de varsa öyle şeyler hamilesindir...

Evt var kendimi hamile hissediyorum ilk zamandan beri. İdrar sıkışmam, mide yanmam, kasık bel ağrım daha önce hiç olmayan belirtilerm var. Bende kendimde değişik bir şey olduğunu anlıyorum ama tabiki test yapınca belli olacak. Hayırlısı teşekkürler bilgiler için.

Bende pazar günü catlatma iğnesi oldum .. Cumartesi ve Pazartesi ilişki verdi? Size Nasıl önerdiler? Kasım 5 de test olacagım..

Biz catlatma ignesini vurdugmz gun birlkte oldk. Asilamadan sonra keyfimize gore takildik bize gun vermedi doktor

Selam arkadaslar bende catlatma ignesi oldum bugun 14. Gun bugun idrar negatif cikti ama gogus hassasiyeti cok fazla ayni durumu yasayan oldu mu

kızlar 4 haftalık hamileyim çok şükür. Allah tamamına erdirsin bana dua edin nolur. Allah isteyen herkese nasip etsin :) dualarınızı bekliyorum
maşallah hayırlı olsun.. bende bu ay ilk defa klomen kullandım dkt 12 gün çağırdı bakalım iğne yapacak mı .. darısı isteyen herkesin başına inşallah dualarında bizlerede yer vermeyi unutma...

kızlar ben klomen kullanmadım ancak adetim bittikten sonra ikinci günü doktora gittiğimde bana karından ovitrelle yaptı 17 mm olmuş yumurtan dedi. Bugün itibariyle iğde vurulmasından itibaren 13. günüm ve inanılmaz bir bel ağrım var. Zaten iğne vurulduktan sonra ikinci günümden itibaren sanki regli olacakmışım gibi sürekli bir kasık ağrısı mide bulantısı oldu.ve sürekli bir uyku halim vardı. Şimdi ise 13. günümdeyim ve hala kasıklarımda ağrım var göğüslerim ise şişti ve tabi bu arada bende şiştim yani iğne vurulduktan iki gün sonra şiştim ve bu belirtileri gösterdim 13 günde hala da bu belirtiler devam ediyor azalma yok ve sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı son iki üç gündür de akıntım var biraz ve inanılmaz bir bel ağrısı mevcut.. Hiç test yapmadım okuduğum yorumlardan dolaı 15 günü bekliyorum .. Sizde de aynı şekilde belirtiler oldu mu ilacın etkisi mi bu ağrılar sancılar vs ?

kızlar ben klomen kullanmadım ancak adetim bittikten sonra ikinci günü doktora gittiğimde bana karından ovitrelle yaptı 17 mm olmuş yumurtan dedi. Bugün itibariyle iğde vurulmasından itibaren 13. günüm ve inanılmaz bir bel ağrım var. Zaten iğne vurulduktan sonra ikinci günümden itibaren sanki regli olacakmışım gibi sürekli bir kasık ağrısı mide bulantısı oldu.ve sürekli bir uyku halim vardı. Şimdi ise 13. günümdeyim ve hala kasıklarımda ağrım var göğüslerim ise şişti ve tabi bu arada bende şiştim yani iğne vurulduktan iki gün sonra şiştim ve bu belirtileri gösterdim 13 günde hala da bu belirtiler devam ediyor azalma yok ve sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı son iki üç gündür de akıntım var biraz ve inanılmaz bir bel ağrısı mevcut.. Hiç test yapmadım okuduğum yorumlardan dolaı 15 günü bekliyorum .. Sizde de aynı şekilde belirtiler oldu mu ilacın etkisi mi bu ağrılar sancılar vs ?
Canım belirtilerin çoğu bende de var 8.ci günüm iğneden sonra, sonucun nedir merak ettim?

Kizlar bende 25haziran da catlatma ignemi vuruldum 16gun oldu bakalim bende bekliyrm ama sanmiyrm hamile olacagmo

Merhaba bana da yardım edermisiniz bekle mek çok zormuş kafayı yicem ovitrelle vuruldum 28 temmuzda ondan önce 5 gün klomen kullandım ve yumurtalığım büyümüş iğne verdi doktorum gün aşırı 36 saatte bir ilişkiönerdi doktorum benim göğüslerimde hassasiyet yokama vurulduğumun ikinci gününden buyana bel ve kasık ağrılarım oluyo hatta ağladığım oluyo sarımsı akıntım geliyo bugün idrar testi yaptım negatif doktorum 15 gün snra gel test yapçaz dedi negatifi görünce moralim bozuldu ama sizce hala bi ihtimalim varmıdır test için bugün erkenmidir

Günaydın kızlar. Bu ay 3 ekimde çatlatma iğnesi oldum ve bugün 14. Gün idrarda negatif. Daha adetime 5 gün var. Pozitif çıkma olasılığı var mı acaba bugünden sonra :dua::KK54:

X