Ovitrelle çatlatma iğnesi

Merhaba canım 14. Gün kan tahlili yaptır kesin sonuç verir idrarda hemen çıkmaz, yumurtan çatladımı?

O halde yarın alırsın:) buarada hangı teshısle ıgneyı kullandınız ilk kezmı kullndınız
Evet ilk kez kullandım gonalf ile yumurtamı büyüttü ovitirelle ile çatladı yumurtam kendi kendine çatlamıyomuş galiba. Pco dediler başta ama sonra yanlış teşhis olduğu anlaşıldı.

Cokkkk sevındımmmmmmmmm bızlere dua ettt aynı sevıncı yasayalım canım

Merhaba arkadaslar bende 2 nisanda catlatma ignesi oldum oncesinde klomen kullandim adetin ikinci gunu basladim 5 gun gunde iki kez kullandim 2 nisan yumurtlama gunun dedi gel gittim 3 tane yumurtam vardi doktor cook iyi dedi igneyi oldugum gun ve ertesi gun iliski onerdi sonra bir gun var bir gun yok dedi devam edin arastrdim bazilari diyo ki coook sancim oluyo goguslerim agryo migdem bulanyo diyolar ben kendime bakyorum ara ara surekli degil hafif sancim oluyo belim normaldede agryo zaten baska bi belirtim yok yani igneden dolayi benim gibi olan varmi yani fazla belirti olmayipta hamile kalan varmi?

Selam hanımlar ben bugün çatlatma iğnesi oldum öğlen gibi akşam hafif lekelenme gibi bişey oldu ne şimdi bu anlamadım yumurtlamaya bağlı lekelenme oluyo mu acaba bilen var mı

merhaba arkadaşlar çatlama iğnesi yaptıralı bugün 9 gün oldu.Dün kan testi yaptım sonuç 3.79 çıktı acaba erken mi??

X