Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gün 14.gün canım kan testi yaptırdım beklemedeyimMerhaba canım 14. Gün kan tahlili yaptır kesin sonuç verir idrarda hemen çıkmaz, yumurtan çatladımı?
Sonucunu banada söyle merak ederim canım nasıl hamiş hissediyomusun kendini nezamandır çocuk istiyosunuzBu gün 14.gün canım kan testi yaptırdım beklemedeyim
söylerim canım. valla bilmiyorum ki ben her ay hamiş hissediyorum zaten :) 1.5 yıldır evliyiz 3 ay korundukSonucunu banada söyle merak ederim canım nasıl hamiş hissediyomusun kendini nezamandır çocuk istiyosunuz
Hala çıkmadımı kan sonucun bende iğne olalı 5 gün oldu daha yol uzunsöylerim canım. valla bilmiyorum ki ben her ay hamiş hissediyorum zaten :) 1.5 yıldır evliyiz 3 ay korunduk
Yok canım çıkmadı daha netten bakıyorum da belki yarın öğlen çıkar doktor öyle dediHala çıkmadımı kan sonucun bende iğne olalı 5 gün oldu daha yol uzun
Bende sonucu merak edyrdum:) max. 1.5 saat verıyorlar yarın bır hayli gec olmuyormuuYok canım çıkmadı daha netten bakıyorum da belki yarın öğlen çıkar doktor öyle dedi
Sağlık ocağında yaptırdım testi canım ondandır belkiBende sonucu merak edyrdum:) max. 1.5 saat verıyorlar yarın bır hayli gec olmuyormuu
O halde yarın alırsın:) buarada hangı teshısle ıgneyı kullandınız ilk kezmı kullndınızSağlık ocağında yaptırdım testi canım ondandır belki
Evet ilk kez kullandım gonalf ile yumurtamı büyüttü ovitirelle ile çatladı yumurtam kendi kendine çatlamıyomuş galiba. Pco dediler başta ama sonra yanlış teşhis olduğu anlaşıldı.O halde yarın alırsın:) buarada hangı teshısle ıgneyı kullandınız ilk kezmı kullndınız
İnşallah canım Allah size de nasip etsin inşallah. Sende bana dua et sağlıklı bir bebeğim olsun inşallahCokkkk sevındımmmmmmmmm bızlere dua ettt aynı sevıncı yasayalım canım
Canımmm çok sevindim gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhh darısı başımızakızlar 4 haftalık hamileyim çok şükür. Allah tamamına erdirsin bana dua edin nolur. Allah isteyen herkese nasip etsin :) dualarınızı bekliyorum
Amin canım inşallah Allâh razı olsun. Darısı başınıza inşallah rabbim çok bekletmesinCanımmm çok sevindim gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhh darısı başımıza