Genelde çatlatma iğnesinden 16 gün sonra falan regl olunur. Kan testini ne zaman yaptırdınız? Ve evet bazı arkadaşlar biraz daha geç olmuştuMerhaba arkadaşlar, 9 aylık evliyim pcos hastasıyım. Femara ilacı kullandım sabah 2 akşam 2 adet şeklinde 2 yumurtalığım gelişti. biri 25 mm biri 20 mm 15 nisanda ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Doktorum 2 mayısa kadar regl olmazsan test yap demişti. 2 mayısta evde idrar testi yaptım negatif kan testi verdim negatif. Normalde çatlatma iğnesinden sonra 10-14 gün içerisinde gebelik oluşmazsa regl oluşuyormuş. iğnenin üzerinden 17 gün geçti. Böyle bir sorunla daha önce karşılaşan var mı ? yardımcı olur musunuz.
Regl oldunuz mubugün yaptırdım 17.gün
Hayır hala olmadım 20 gün oldu hala yokRegl oldunuz mu
Ayy siz hala olmadınız mıİğneden kaç gün sonra regl oldunuz cevap verebilir misiniz?
Hayır olmadım halaAyy siz hala olmadınız mı
Testi tekrarladınız mıHayır olmadım hala
Bence bi doktora gidin normal değilEvet tekrarladım negatif iğnenin üstünden 24 gün geçti
Aynen yarın yine test yapacak ona göre ne diyeceğine bakacağım. Yine yazarım buraya da teşekkür ederimben 19. gün regl olmuştum. ben de 15 nisanda vurulmuştum iğneyi. yumurtalar çatlamazsa regl gecikebiliyor. doktora gidin en net cevabı o verir.
Hayırlısı olsun siz Klomen ve çatlatma mı kullanmıştınız ilk defa mıydıGüncelleme: test sonucum yine negatif çıktı adet söktürücü verdi regl 5. Günü tekrar gideceğim.
merhaba ben 19 gün sonra oldum malesefMerhaba arkadaşlar, 9 aylık evliyim pcos hastasıyım. Femara ilacı kullandım sabah 2 akşam 2 adet şeklinde 2 yumurtalığım gelişti. biri 25 mm biri 20 mm 15 nisanda ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Doktorum 2 mayısa kadar regl olmazsan test yap demişti. 2 mayısta evde idrar testi yaptım negatif kan testi verdim negatif. Normalde çatlatma iğnesinden sonra 10-14 gün içerisinde gebelik oluşmazsa regl oluşuyormuş. iğnenin üzerinden 17 gün geçti. Böyle bir sorunla daha önce karşılaşan var mı ? yardımcı olur musunuz.
İlk ayda klomen kullanmıştım ama yumurtam klomenle gelişmedi. 2. Ay femera kullandım 2 yumurtam büyüdü sonra çatlatma iğnesi oldum. Çatlatma iğnesini ilk defa oldumHayırlısı olsun siz Klomen ve çatlatma mı kullanmıştınız ilk defa mıydı
Peki regl gecikme sebebiniz neymiş kist mi olmuşİlk ayda klomen kullanmıştım ama yumurtam klomenle gelişmedi. 2. Ay femera kullandım 2 yumurtam büyüdü sonra çatlatma iğnesi oldum. Çatlatma iğnesini ilk defa oldum
Herhangi bir şey söylemedi sadece duphaston kullan sabah akşam dedi regl 5. Günü gel dedi doktorumu da değiştirmeyi düşünüyorumPeki regl gecikme sebebiniz neymiş kist mi olmuş