-
- Konu Sahibi birmelek45
Canım sonucum 1.63 çıkmış 14.gunde yani yükseleceğini sanmıyorum ama adette olmadım henüz olacak gibi ağrılarım var sürekli ama beklemedeyimBenim de iki gündür ağrım var ve şişkinlik var ama başka belirti de yok ben 17sine kadar beklicemsonucun çıkınca paylaş mutlaka
Merhaba bende 5 martta çatlatma vuruldum 7 martta aşılama oldu. Bugün kaset test yaptım silik çizgi çıktı sizce hamilelik var mıdır ,ç? Kasıklarım ve belim ağrıyor bugün ve 2 gündür mide bulantım var özellikle sabaha karşı saatlerde yeni olmaya başladı gündüz olunca geçiyor20 Mart'ta kesin sonuç alırsın hayırlı haberlerle inşallah
Benim de sürekli ağrım var ama içimde de bi umut var bu sefer oldu diye ama bakalım bekliyorum daha. İkimiz için de hayırlısı olsunCanım sonucum 1.63 çıkmış 14.gunde yani yükseleceğini sanmıyorum ama adette olmadım henüz olacak gibi ağrılarım var sürekli ama beklemedeyim
Amin canım ben adet olucam gibi kahverengi lekem başladı Rabbim sana nasip eder inşallahBenim de sürekli ağrım var ama içimde de bi umut var bu sefer oldu diye ama bakalım bekliyorum daha. İkimiz için de hayırlısı olsun
İnşallahAmin canım ben adet olucam gibi kahverengi lekem başladı Rabbim sana nasip eder inşallah
Aslında bir hafta geçmiş ama gülüm bilemedim adet zamanın ne zamanMerhaba bende 5 martta çatlatma vuruldum 7 martta aşılama oldu. Bugün kaset test yaptım silik çizgi çıktı sizce hamilelik var mıdır ,ç? Kasıklarım ve belim ağrıyor bugün ve 2 gündür mide bulantım var özellikle sabaha karşı saatlerde yeni olmaya başladı gündüz olunca geçiyor
Adetim 26-27-28 günde bir değişiyor o yüzden tam kestiremiyorum en fazla 8 gün var ama 26 günde falan oluyorum genelde çatlatma iğnesinin 10.günüAslında bir hafta geçmiş ama gülüm bilemedim adet zamanın ne zaman
8 gün varsa biraz daha bekle olur mu en azından 2 3 gün kalana kadar aslında gecikmeyi beklemek gerek ama ben olsam bende senin gibi düşünürdüm emin olAdetim 26-27-28 günde bir değişiyor o yüzden tam kestiremiyorum en fazla 8 gün var ama 26 günde falan oluyorum genelde çatlatma iğnesinin 10.günü
Merak ediyorum ondan bu sabırsızlık mecburen dayanıcaz beklemeye devam8 gün varsa biraz daha bekle olur mu en azından 2 3 gün kalana kadar aslında gecikmeyi beklemek gerek ama ben olsam bende senin gibi düşünürdüm emin ol
Canım benim de regle beş gün kaldı iğnenin 8. Gunundeyim regl şişkinliği ve ağrısı yaşıyorum bugünBenim de iki gündür ağrım var ve şişkinlik var ama başka belirti de yok ben 17sine kadar beklicemsonucun çıkınca paylaş mutlaka
Benim de devam ediyor biraz da göğsümde sızı var daha regl de olmadım bakalım umut varCanım benim de regle beş gün kaldı iğnenin 8. Gunundeyim regl şişkinliği ve ağrısı yaşıyorum bugün
O ay hamile kalmamistim ama bu ay tekrar çatlatma iğnesi vurdum şuan 12 Cİ gundeyim inşallah hamileyimdir test yaptım bugünSonucunuz ne oldu acaba inşallah hamilesinizdir
O ay test yapmıştım negatifti ama bu ay tekrar OVİTRELLE vurdum şuan 12 Cİ gün test yaptım hayalet çizgi var inşallah hamileyimdirKan verdiniz mi?
Evet ikinci cizgi belli oluyor, insallah saglikli bir bebek olur ve cok kolay bir hamilelik yasarsiniz.O ay test yapmıştım negatifti ama bu ay tekrar OVİTRELLE vurdum şuan 12 Cİ gün test yaptım hayalet çizgi var inşallah hamileyimdirEki Görüntüle 3422370