- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- Konu Sahibi fatma_sibel
Kızlar , bildiğiniz adet sancısı çekiyorum. İğnenin 4.gunu çatlama oldu ilişki oldu. İğnenin yan etkisi olduğunu düşünüyorum yaşayan varmı merak ettim bugünlerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyi yaşıyoruz bende sancılıyım. Biyerde okumuştum ama kaynağı bulamadım tekrar. Sanırım iğnenin yan etkisi ama sıkıntılı biraz sancımsizlere bir sorum olacak bayanlar iğneden 14 gün sonra adet olunur deniyor internette ama ben iğne olduğumda adetime 20 gün vardı şimdi ben normal zamanımda mı yoksa iğneden 14 gün sonra mı olacağım sizler nasıl oldunuz lütfen biriniz beni aydınlatın çünkü şu an iğnenin 9. günü ve benim hafif adet sancım var
Hilal kız sancın varmı ne durumdasınBenimde 1 aralik insallah olmayiz bebik gelir insallahhh
bende çok merak ediyorum ve ilk kez tedavi görüyorum beklemek o kadar zor ki sürekli konuları okuyup duruyorum bi de ben sorayım dedim sağolun valla siz cevap verdinizAynı şeyi yaşıyoruz bende sancılıyım. Biyerde okumuştum ama kaynağı bulamadım tekrar. Sanırım iğnenin yan etkisi ama sıkıntılı biraz sancım
bende çok merak ediyorum ve ilk kez tedavi görüyorum beklemek o kadar zor ki sürekli konuları okuyup duruyorum bi de ben sorayım dedim sağolun valla siz cevap verdiniz
Yok ya adet sancısı değildir, benimde daha 10 günüm var ortalama. Beklicez mecbur hayırlara vesile olsunbenim de bat 30 kasım of of acaba iğne yüzünden erken mi olacak erken olacaksam 5 gün sonra olmayacaksam 11 gün sonra zamanım
Canim o vucuda gore degisiyor mesela ben ilk ay vuruldugumda adetim normal zamanimda oldu ikinci ay 5gun gcikti bu ayda 15.gun tam adetime denk geliyor yani degisiyor gulum cok takilma ona sen normal zmaanini bekle kafani karistirma hem adetin gelmezse supriz olur :)sizlere bir sorum olacak bayanlar iğneden 14 gün sonra adet olunur deniyor internette ama ben iğne olduğumda adetime 20 gün vardı şimdi ben normal zamanımda mı yoksa iğneden 14 gün sonra mı olacağım sizler nasıl oldunuz lütfen biriniz beni aydınlatın çünkü şu an iğnenin 9. günü ve benim hafif adet sancım var
Valla canim 3 gun beni agrilar bitirdi kasigim yani. Bugun o kadar yok cok sukur rahatim az az var agri. Senle ayni gun vurulduk demi igneyi hadi bakim ikimizde tutturursak ayni zamandada dogururuzHilal kız sancın varmı ne durumdasın
Kasık ağrısı iğneden önce çok vardı sonra kayboldu bugun 4.gunu bildiğin adet sancısı var halen geçmedi içten içe sancıyor :/Valla canim 3 gun beni agrilar bitirdi kasigim yani. Bugun o kadar yok cok sukur rahatim az az var agri. Senle ayni gun vurulduk demi igneyi hadi bakim ikimizde tutturursak ayni zamandada dogururuz
Insallah canim agrilar normal dedi bana doktorum o yuzden cok takilma zamanini bekle bakalim seninde bat 1 aralik demiKasık ağrısı iğneden önce çok vardı sonra kayboldu bugun 4.gunu bildiğin adet sancısı var halen geçmedi içten içe sancıyor :/
Aynen canım inşallah vardır ya bu kadar emek beklemek felan Allah yüzümüzü güldürsün inşallah:)
Insallah hepimiz guzel haberleri paylasiriz burdaBenimde 1 aralik insallah olmayiz bebik gelir insallahhh
Insallah canim insallahInsallah hepimiz guzel haberleri paylasiriz burda
sizlere bir sorum olacak bayanlar iğneden 14 gün sonra adet olunur deniyor internette ama ben iğne olduğumda adetime 20 gün vardı şimdi ben normal zamanımda mı yoksa iğneden 14 gün sonra mı olacağım sizler nasıl oldunuz lütfen biriniz beni aydınlatın çünkü şu an iğnenin 9. günü ve benim hafif adet sancım var
Kızlar , bildiğiniz adet sancısı çekiyorum. İğnenin 4.gunu çatlama oldu ilişki oldu. İğnenin yan etkisi olduğunu düşünüyorum yaşayan varmı merak ettim bugünlerde
Hemen olur mu yaa canım 1 hafta için oluyor diye biliyorum, umut fakirin ekmeği ama işte beklemekten başka çaremiz yok inşallah hepimizin vardır :)Insallah bebis oluyordur bende sanci falan yok sali gunu igne oldum
Ya psikolojik de olabilir bende arada oyle hissediyorum ama yok bisey bekleyecegiz canim yapacak bisey yok hayirlisiyla guzel haberleri paylasiriz insallahHemen olur mu yaa canım 1 hafta için oluyor diye biliyorum, umut fakirin ekmeği ama işte beklemekten başka çaremiz yok inşallah hepimizin vardır :)
Sende catlatma ignesi yaptirdin demi canim hangi gun ?Ya psikolojik de olabilir bende arada oyle hissediyorum ama yok bisey bekleyecegiz canim yapacak bisey yok hayirlisiyla guzel haberleri paylasiriz insallah
Evet canım salı günü yaptırdımSende catlatma ignesi yaptirdin demi canim hangi gun ?
Bende persembe hadi bakalim senin once belli olucak canimEvet canım salı günü yaptırdım