- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #3.601
Yaa doktor bundan bahsetmedi uzulmeyim die heralde (
Bende nette arastirdim eger 35 yasindan kucuksen yuzde 15 eger 35 yasindaysan yuzde 5 e dusüyormus.oyüzden benim yüzde 5 tutmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa doktor bundan bahsetmedi uzulmeyim die heralde (
Bende deneyim bu au herseyi deneyesim var :))) birinizden duymustum sut urinlerini bugub basladim bi bardak sut icicem hergun 1 yumurta olmasin yine ya:)
Ne duysak yapıyoruz :) ben bu ay bi de süt maydanoz buharı deniycem yumurtlamadan önce başlıycam yumurtlamaya kadar 2-3 gece yapıp ilişki düşünüyorumBende deneyim bu au herseyi deneyesim var :))) birinizden duymustum sut urinlerini bugub basladim bi bardak sut icicem hergun 1 yumurta olmasin yine ya:)
Allah razı olsun ben de hepimize dua ediyoeum canım, inşallah dualarımız kabul olsun artıkIns bizde bu sevibcleri yasariz moralde cok onemli kesnlkle tedavide iste uzuluyor insan. Hepimiz icin dua ediyorum
28 canim ins bakalim ama vucudum tpki vermiyo sanki tedavilere:) olumsuz dusunme senin bu ay olcak inssBende nette arastirdim eger 35 yasindan kucuksen yuzde 15 eger 35 yasindaysan yuzde 5 e dusüyormus.oyüzden benim yüzde 5 tutmaz
Ne duysak yapıyoruz :) ben bu ay bi de süt maydanoz buharı deniycem yumurtlamadan önce başlıycam yumurtlamaya kadar 2-3 gece yapıp ilişki düşünüyorum
28 canim ins bakalim ama vucudum tpki vermiyo sanki tedavilere:) olumsuz dusunme senin bu ay olcak inss
Evet ya oyle olduk incir kuru cok duydum onuda denesem mi bidebunlari hangi aralikta yapmali acaba. Senin dedigin folik aside baslicak yarin klomenle birlikte :)Ne duysak yapıyoruz :) ben bu ay bi de süt maydanoz buharı deniycem yumurtlamadan önce başlıycam yumurtlamaya kadar 2-3 gece yapıp ilişki düşünüyorum
Benim daha ilk bebel olcak kismet olirsa iste amin kuzumInsallah hepimizin yüzu guler
Ne duysak yapıyoruz :) ben bu ay bi de süt maydanoz buharı deniycem yumurtlamadan önce başlıycam yumurtlamaya kadar 2-3 gece yapıp ilişki düşünüyorum
Yumurtlamaya kadar mi bu bal karismini yapcan canim bnde yapiyim bunuda :) inciri direk yesek olmaz mi ya da kolau :)Ben sabah aksam bal tarcin corekotu yiyorum.3gundurde 2 su bardagi kaynamis suda 8 9 tane inciri haşliyorum 2 ye bolup sabah aksam iciyorum.internette 15 16 tane diyor da ben yaptim icemedim.midemi bulandirdi.
Bal tarçın çörek otuna ben de bugünden başladım sabah akşam aç yiyorum, hatta tam şimdi ağzıma bi kaşık almıştım yutmaya çalışıyorum :) incirden korkuyorum ben canım prolaktin yüksekti bi ara o yüzdenBen sabah aksam bal tarcin corekotu yiyorum.3gundurde 2 su bardagi kaynamis suda 8 9 tane inciri haşliyorum 2 ye bolup sabah aksam iciyorum.internette 15 16 tane diyor da ben yaptim icemedim.midemi bulandirdi.
Çatlamaya kadar canım, çatlama günü yumurtlama gerçekleşmiş oluyo. Yani ovitrelleden önce deniycem 2 gün bakalımCanim yumurtlamaya kadar dedigin catlama mi oluyor.yani ovitrelleden sonrami
Yumurtlamaya kadar mi bu bal karismini yapcan canim bnde yapiyim bunuda :) inciri direk yesek olmaz mi ya da kolau :)
İncir kürüne dikkat et canım, prolaktin yükseltiyo, bi sorun yoksa yap faydasını gören çok. Benim bi ara yüksekti korkuyorum. Bal tarçın çörek otu yap mutlaka. Adetin ilk veya 2.günü başla 12.güne kadar sabah akşam aç karna 1 tatlı kaşığı ye. İnofolic de kullan, klom3ne yarın mı başlıyosun sen deEvet ya oyle olduk incir kuru cok duydum onuda denesem mi bidebunlari hangi aralikta yapmali acaba. Senin dedigin folik aside baslicak yarin klomenle birlikte :)
Çatlamaya kadar canım, çatlama günü yumurtlama gerçekleşmiş oluyo. Yani ovitrelleden önce deniycem 2 gün bakalım
Yap yap canım yani zararı olmaz böyle şeylerin. Hem tüplerde hafif sorun varsa onu açıyomuş hem enfeksiyonu yok edip içi temizliyomuş. Bi zarar gelmez yaniBende deniyim bari.benim eger tumurta olustuysa tahminen pazartesi sali igne yapilacak.bende cumartesi pazar yapiyim bari.
Yap yap canım yani zararı olmaz böyle şeylerin. Hem tüplerde hafif sorun varsa onu açıyomuş hem enfeksiyonu yok edip içi temizliyomuş. Bi zarar gelmez yani
Tamam bu aksamda bal karisimina basliyorum kizlar o zaman:)Ben bal tarcin corekotunu regl ile basladim cuma gunune kadar devam edicem.yumurtam olustuysa boyutuna gore devam edicem veya birakicam.inciri 3 gundür yapiyorum regl bitince basladim.fazla yapnayi düsünmüyorum çünkü riskli hormonal bozukluk yasayana önermiyorlar hatta benim doktorda sofan kürü yap ama inciri yapma demisti.ben kür tarifinden az miktarda koyuyorum.bence çiğde yenilebilir neden olmasin.
Ozaman baslayip bu 1 haftayi degerlendiriyim evet canim yarin basliyorum snde mi :)İncir kürüne dikkat et canım, prolaktin yükseltiyo, bi sorun yoksa yap faydasını gören çok. Benim bi ara yüksekti korkuyorum. Bal tarçın çörek otu yap mutlaka. Adetin ilk veya 2.günü başla 12.güne kadar sabah akşam aç karna 1 tatlı kaşığı ye. İnofolic de kullan, klom3ne yarın mı başlıyosun sen de