- 15 Ağustos 2017
- 2.186
- 2.123
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.761
Cnm igne etkisi degil bu git gide de koyulasmis zaten bence bebisin seninle gozun aydin bizlerede dua et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar kan tahlili yaptirdim maalesef sonuç negatif. Bu ay olmadı hayirlisi
Öyle tabi canım bu ay çok stres yaptım ilk tedavi olunca kendime hobi bulcamHer şeyin hayırlısı olsun canım, bi vakti var diye düşünüyorum artık. Kendini üzme, yeni döngüye hazırlan
Inşallah canım takipte kalalım birbirimixiHakkinda hayirlisi olsun.bu ay insallah yuzumuz guler
Bugün randevum 3 te bakalım kuzum. Zaten klımen falan kullanamıycam artık çok geç ama yumurta takibi yapar büyük ihtimalle doktor. Bakalım gelişmeleri yazarımSen gittinmi cnm doktora
Geçen ay benim de ilk klomen deneyimimdi, hep olur gözüyle baktım herhalde, sonra çok üzülmüştüm. Şimdi regl oldum bitti, kafam bu ay rahat gibi üstünde durmuyorum çok. Zaten klomen falan da kullanmadım olursa olur nasipÖyle tabi canım bu ay çok stres yaptım ilk tedavi olunca kendime hobi bulcam
Aynen canım hayırlısı bakalım Allah inşallah hepimize nasip ederGeçen ay benim de ilk klomen deneyimimdi, hep olur gözüyle baktım herhalde, sonra çok üzülmüştüm. Şimdi regl oldum bitti, kafam bu ay rahat gibi üstünde durmuyorum çok. Zaten klomen falan da kullanmadım olursa olur nasip
11 gayet güzel canım, 25 e kadar normali. Benim mayısta 41 di, doktor kürtajdan sonra süt hormonun yüksek kalmış olabilir dedi. Tabi çok yüksek olmasa da hamileliği zorlaştıran bi şeymiş. 2 tablet dostinexle anında 11 e düştü. Şimdi normal. Seninki de normal yani canım
Rica ederim canım :) ben denemeye karar verdiğimiz ay hemen adetin 3.günü gidip baktırmıştım her şeye, yani önden bi hazırlık oldu :) iyi ki de baktırmışımSagol canim bana daha once bu tahliller yapilmamisti.aydinlattin :)
Rica ederim canım :) ben denemeye karar verdiğimiz ay hemen adetin 3.günü gidip baktırmıştım her şeye, yani önden bi hazırlık oldu :) iyi ki de baktırmışım
kızlar gayet güzel artan ve geçen çarşamba 1983 olan değerim düşüşe geçti. 2. kez kimyasal gebelik geçiriyorum...
Amin canım çok yoruldum bu kadar yükseldikten sonra kimyasal olmaz diye düşünüyordum artık.Yaaaa canin cok gecmis olsun.sakın üzülme.bunlarda bizim sınavımız. Güzel Allah im tez zamanda güldürsün yüzünü. Amin
Amin canım çok yoruldum bu kadar yükseldikten sonra kimyasal olmaz diye düşünüyordum artık.
bir de herkese söyledik yakınlara. şimdi bir de onlara açıklama yap. inşallah öyle olur canım bundan sonra 2 3 hafta geçmeyene kadar test yok...Hepimiz ayni anda hamile kalicaz insallah.birlikte hamilelik takvimi takip edicez.bulantilardan şikayet edicez.kafani topatla gez dolaş ...
Bugün randevum 3 te bakalım kuzum. Zaten klımen falan kullanamıycam artık çok geç ama yumurta takibi yapar büyük ihtimalle doktor. Bakalım gelişmeleri yazarım
kızlar gayet güzel artan ve geçen çarşamba 1983 olan değerim düşüşe geçti. 2. kez kimyasal gebelik geçiriyorum...
inan anlamadım gücüm kalmadı ve doktor da aynı şeyid edi yarın bir dha bakacak iş yerindeym eve gitsem de rahat rahat ağlasam...Cokmu dusmus cnm yinede hayırlı düşün bu degere kadar cikip nasil kimyasal oluyorr ya o kadar umutluyduk senden
inan anlamadım gücüm kalmadı ve doktor da aynı şeyid edi yarın bir dha bakacak iş yerindeym eve gitsem de rahat rahat ağlasam...
bir de herkese söyledik yakınlara. şimdi bir de onlara açıklama yap. inşallah öyle olur canım bundan sonra 2 3 hafta geçmeyene kadar test yok...