• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovitrelle çatlatma iğnesi oldum

ben bir süre çıkıyorum burdan doktora felan gidecem ama yinede gebelik testi aldım 2 tane adetimi de bekliyorum rabbim inaşşlah :anneadayı: böyle olmayı nasip eder kimsenin kucağını boş bırakmassın

ben bir süre çıkıyorum burdan doktora felan gidecem ama yinede gebelik testi aldım 2 tane adetimi de bekliyorum rabbim inaşşlah :anneadayı: böyle olmayı nasip eder kimsenin kucağını boş bırakmassın
Canım bugün doktora gittim adetin 2.günü diye 4 haftalık hamileymişim şuan hala şokum inanamıyorum yani Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.🤲

3 gun once bende ovitrelle oldum ama bnde heralgi bi belirti yok yani agri sanci hic bsey yok akintim flanda gelmiyor uumurtam catlamadimi acaba :( sadece karnimda hafif siskinlik var :( yardimci olur musunz ilk defa yaptriyorum

ilişki yaşaman lazım canım mutlaka doktor gün vermiştir değerlendir hepsini ve uzun süre belinin altında yastıkla yat dinlen sitres yapma sakın

Back
X