- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.441
Demek ki bu markayı almıyoruz bir daha, iyi ki de sormuşum. Ben de çok güvenememiştim teste. Cevap verdiğin için teşekkür ederimKuzum inş vardır ama geçen ay bnım de aynı böyle oldu hatta bnım ki daha belirgindi dayanamayıp kanda verdim 1.95 çıktı tabi ki hüsran adet oldum arkadaşında dediği gibi bu marka malesef hep böyle sonuçlar çıkartıyor
Rica ederim kuzum ama gönlüm olmasından yana İnş vardır bu seferde test bizi yanıltırDemek ki bu markayı almıyoruz bir daha, iyi ki de sormuşum. Ben de çok güvenememiştim teste. Cevap verdiğin için teşekkür ederim
Rica ederim kuzum ama gönlüm olmasından yana İnş vardır bu seferde test bizi yanıltır
Evet hepsi bize tecrübe oluyor belirtiler var gibi ama işte ne desek boş şimdiden inşallah sende bizim gibi olmazda gelmez adet soğan suyu iyi gelir belki onla hamile kalanda çok varBu markayı ben de ilk defa kullandım, açıkcası çok da güven vermedi bana. Öyle tamam oldu heyecanına da girmedim. Test bozuk gibiydi. Bu ay tedavi olmadığı için acaba demiştim ama iyi ki de sormuştestin güvenirliğini de öğrenmiş olduk hep beraber, bu ay aslında soğan suyu içtim ben reglim düzene girsin diye. Deli gibi uyuyorum, iştahim açıldı. Göğüslerim kocaman oldular çok acıyorlar. 30. Günümdeyim 32/35 arası adet bekliyorum. Hayırlısı artık
Bulamadım ya bugün pzar nöbetçi eczaneye sordum yokmuş, normalini aldım artık. İşte sonradan oldu böyle. Hemen olmadı. İlk 5 dk da hiç bir şey yoktu. Sonra 15 dk içinde gölge gibi oldu. 1/2 saat sonra da Böyle oldu. İnşallah vardır. İşte sen anlıyorsun baya diye sormak istedim, kuruma çizgisi gibi mi diye?
Kısmet işte herşey kimindr saatler sonra çıkıyor çizgi hamile, kiminde 20 dk sonra çıkıyor test yanıltması. Hayırlısı olsun diyorum. İnşallah dediğin gibi olurCanim kuruma cizgisi gri olur. Bu kirmizi . Bir ara sanki ben bu testi kullanmistim.benim 20dakika sonra siyah golge cikmisti regli oldum. Ama seninki kirmizi. Moralinide bozmak istemiyorum ama ümitlendirmekte istemiyorum. Nebiliyim var gibi
Tabi ne desek boş, ben şimdilik düzene girsem de razıyım, zaten en önemlisi o. Baktım biraz netten de teste, bu şekilde çıkıp doğru olan da var yanlış olan da. Hayırlısı olsun diyorum. net bir test görmeden de kan vermek istemiyorum. Geçen ay da iğne etkisinden olmuştu böylrEvet hepsi bize tecrübe oluyor belirtiler var gibi ama işte ne desek boş şimdiden inşallah sende bizim gibi olmazda gelmez adet soğan suyu iyi gelir belki onla hamile kalanda çok var
Evet canım bekle birkaç gün daha en iyisi o bende az önce adet oldum amh değerim düşük çıkmıştı çok takmaya başladım erken adet oluyorum 23 günde bir oldum onun belirtisi sanırım bu yumurta rezervinin azlığının bende doktora gidicem tekrar bu ay bakalım napıcakTabi ne desek boş, ben şimdilik düzene girsem de razıyım, zaten en önemlisi o. Baktım biraz netten de teste, bu şekilde çıkıp doğru olan da var yanlış olan da. Hayırlısı olsun diyorum. net bir test görmeden de kan vermek istemiyorum. Geçen ay da iğne etkisinden olmuştu böylr
Canim ignein 9.uncu gunuyse erken bence daha adet döngün kısa mı nasıl uc gün geçti bekle biraz daha bence9.gunum kizlar sizce varmi adetim 3 gün geçti
Canim 28 29 gunde bir olurum benim yumurtam gec büyüdü 24 Gün asilama yaptirdim igne vurulali 11 gun oldu sali günü test icin cagirdi doktor yok gibi miCanim ignein 9.uncu gunuyse erken bence daha adet döngün kısa mı nasıl uc gün geçti bekle biraz daha bence
Çok düşük amh ile ikiz hamile kalanlar var takma bence o kadar. Benim de yüksek çıkıyor, o da baskı yapıyor yumurtalara. Valla her ikisi de zor. Doktorlarda bulmuş kolayı direk tüp bebek diyorlar insan da moral falan da kalmıyor hiç. İnşallah sen güzel bir doktora denk gelirsinEvet canım bekle birkaç gün daha en iyisi o bende az önce adet oldum amh değerim düşük çıkmıştı çok takmaya başladım erken adet oluyorum 23 günde bir oldum onun belirtisi sanırım bu yumurta rezervinin azlığının bende doktora gidicem tekrar bu ay bakalım napıcak
Çatlatma iğnesinin 9. Günü erken olmuş test için. İnşallah vardır. 13. Gün bile etkisinin kaldığı oluyor bazen9.gunum kizlar sizce varmi adetim 3 gün geçti
Bilmiorum ki canım insAllah vardır vala aşılama konusunda hiç bilgim yok iğne için 14 gün sonra çıkan sonuçları önemseyin diolarCanim 28 29 gunde bir olurum benim yumurtam gec büyüdü 24 Gün asilama yaptirdim igne vurulali 11 gun oldu sali günü test icin cagirdi doktor yok gibi mi
Kısmet işte herşey kimindr saatler sonra çıkıyor çizgi hamile, kiminde 20 dk sonra çıkıyor test yanıltması. Hayırlısı olsun diyorum. İnşallah dediğin gibi olurgüzel bir haber paylaşmak nasip olur.
Aslında yumurtlamadan önce olan ilişki daha iyi deniyor hep. Belki de olur. İnan normal düzende hasta olmayı özledim. Bu ay bütün belirtilerimi adet olcam yaşasın diye bakıyorum. Gebelik yoksa da dilerim vaktinde olur. Geç yumurtluyoruz biz senle, belli olmaz ne olacağıInsallah canim.benden bu ay hayir yok. Yeni ovulasyon testleri siparis edicem önümüzdeki ay degerlendircem. Bu ay tam yumurtlama zamani iliski olmadi kismet işte. Tek umidim persembe günki iliski.
Canım bende adetten bir gün önce test yapmıştım seninki gibi çıktı. Ayni saati çıktım kan verdim 50 çıktı aslında güzel değer de malesef benimki düşükle sonuçlandı kan ver bence.. Inşallah bebeğin seninledirAslında yumurtlamadan önce olan ilişki daha iyi deniyor hep. Belki de olur. İnan normal düzende hasta olmayı özledim. Bu ay bütün belirtilerimi adet olcam yaşasın diye bakıyorum. Gebelik yoksa da dilerim vaktinde olur. Geç yumurtluyoruz biz senle, belli olmaz ne olacağı
Aslında yumurtlamadan önce olan ilişki daha iyi deniyor hep. Belki de olur. İnan normal düzende hasta olmayı özledim. Bu ay bütün belirtilerimi adet olcam yaşasın diye bakıyorum. Gebelik yoksa da dilerim vaktinde olur. Geç yumurtluyoruz biz senle, belli olmaz ne olacağı
Kacinci günün de idrar testi yaptinCanım bende adetten bir gün önce test yapmıştım seninki gibi çıktı. Ayni saati çıktım kan verdim 50 çıktı aslında güzel değer de malesef benimki düşükle sonuçlandı kan ver bence.. Inşallah bebeğin seninledir
Onuda her doktor farkli söylüyo. Bana sabah 9 da iigneyi yap o gece saat 00 da birliktelik sonraki saat 00 da yine birliktelik ondan sonra 2 günde bir. Bizde bu kadar olmuyor tek iliskiyle denk getirmeye calisiyoruzAnladım cnm herkesın bunyesı farklıdır tabı hangı ılac olacagı bellı olmaz pekı ılıskı ıcın dr kont e kadar ne dedı ıkıgunde bır mı bırlıktelık oluyor catlatma ıgnesıne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?