- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.421
insAllah yükselir cnmAh ah kızlar dua edin valla çarşamba idrar heralde belli olmaz ama kan değerim yükselirse anlarım heralde
insAllah sağlıkla yükselir cnmcuma baktrdm 53 çıktı. inanamadım. pzt tekrar baktrxm
amin insAllah cnmAdetimi hiç bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim, herkesde ayrı heyecan ve bekleyiş,adet günümüz çift çizgi günümüz olur da biz de bayram ederiz inşallah
Erken baslatmıs senı ozaman 5.gunu basladım bakalım senle beraberız buayAdetin 3. Günü doktora gittim klomen kullan deyince aksamina basladim hemen.
Ilk klomen kullandigimda 5. Gün baslamistim ondan sonrakiler 3. Gündü canim. Sen kacinciya kullaniyorsun ?Erken baslatmıs senı ozaman 5.gunu basladım bakalım senle beraberız buay
Evet beraberiz. Igne günleride yakin olur belki birbirine.Erken baslatmıs senı ozaman 5.gunu basladım bakalım senle beraberız buay
Ilk kez kullanıyorum cnm ıkıaydır aset duzenım ıyıce bozukunca buay verdı dr kendın denıyodum kac yumurtan olusuyodu normaldeIlk klomen kullandigimda 5. Gün baslamistim ondan sonrakiler 3. Gündü canim. Sen kacinciya kullaniyorsun ?
Ilk kullandigimda cok gec 1 tane olustuIlk kez kullanıyorum cnm ıkıaydır aset duzenım ıyıce bozukunca buay verdı dr kendın denıyodum kac yumurtan olusuyodu normalde
Senın yumurtlama problemın mı vardı ozaman cnm sana neden femara vermedıler o daha etkılı dıye duymustum benımde cuma randevum var normalde 20.gunum gıbı yumurtlar 10 gun sınra adet oluyorum bende hamıle kaldımda progestan kullanarak 16.gunde hamıle kalmıstım o bebegı 20.haftada kaybettım ıste 6 ay kendım denedım olmadı adrt duzenım bozuldu buay kullanıyorum bakalım ıns yumurta olur benımdeIlk kullandigimda cok gec 1 tane olustu
Ikincide dozu arttirdik 2 tane kücük 10 mm de kaldilar büyümediler
Ücüncüde doz biraz daha artti birtane yumurta olustu.
Sonra tekrar kullandim ama o ay baya karisti kist falan oldu faydasi olmadi
Ondan sonraki kullandigimda birtane yumurta olustu cok gec olustu ama birsey olmadi
Simdi son denemede tekrar kullaniyorum cuma randevum var.
Malesef ya hic olusmuyor yada sadece 1 tane cok gec oluyor.
Ama her bünye farkli canim kimisinda en düsük dozda 5-6 yumurtasi oluyor.
Kızlar ben bu ay tedavi görmedim, sabah test yaptım adete 2 gün var sanırım. İlk yaptığımda hafif gölge vardı şimdi kurudukça böyle olmuş, test kuruma çizgisi mi bu? Ya da test mi hatalı? Ya da bir ihtimal olabilir mi ki ?? Soracak da kimsem yokUmutumut82 vuslatahasretim
Resmi unutmuşumKuzum hemen ciktiysa hamilesindir hayirli olsun kuzum. Bu arada resim atmamissin
Insallah olur canim. Femarada kullandim ben 2 defa. Kimisi klomen daha iyi diyor kimisi femara bende anlamadim. Rahim duvari femarayla ince kalmisti bende klomenle daha iyiydi. Ilk kullandigimda kimyasal gecirdim ben.Senın yumurtlama problemın mı vardı ozaman cnm sana neden femara vermedıler o daha etkılı dıye duymustum benımde cuma randevum var normalde 20.gunum gıbı yumurtlar 10 gun sınra adet oluyorum bende hamıle kaldımda progestan kullanarak 16.gunde hamıle kalmıstım o bebegı 20.haftada kaybettım ıste 6 ay kendım denedım olmadı adrt duzenım bozuldu buay kullanıyorum bakalım ıns yumurta olur benımde
Canim tedavi olmadan cikmis. Kuruma cizgisinede benzemiyor bence. Olabilir insallah hamilesindir. Kandan baktir en iyisi bizede haber verResmi unutmuşumhemen çıkmadı bi 10 dk sonra gölge oldu, sonradan da garip bi çizgi. Test bozuk gibi geldi bana. Sen daha iyi anlarsın ama
Anladım cnm herkesın bunyesı farklıdır tabı hangı ılac olacagı bellı olmaz pekı ılıskı ıcın dr kont e kadar ne dedı ıkıgunde bır mı bırlıktelık oluyor catlatma ıgnesıne kadarInsallah olur canim. Femarada kullandim ben 2 defa. Kimisi klomen daha iyi diyor kimisi femara bende anlamadim. Rahim duvari femarayla ince kalmisti bende klomenle daha iyiydi. Ilk kullandigimda kimyasal gecirdim ben.
Bende bilmiyorum bir sorun görünmüyor yumurtalar biraz gec olusuyor o da degisiyor. Galiba bende yastan dolayi verdiler bunlari
Test ilk yaptığımdan beri tuhaf tepkimelere girdi, dağıldı kurudu, tekrar dağıldı böyle. Evet tedavi olmadığım için bi acaba dedim. İnşallah test bozuk değildirCanim tedavi olmadan cikmis. Kuruma cizgisinede benzemiyor bence. Olabilir insallah hamilesindir. Kandan baktir en iyisi bizede haber ver
Resmi unutmuşumhemen çıkmadı bi 10 dk sonra gölge oldu, sonradan da garip bi çizgi. Test bozuk gibi geldi bana. Sen daha iyi anlarsın ama
Bulamadım ya bugün pzar nöbetçi eczaneye sordum yokmuş, normalini aldım artık. İşte sonradan oldu böyle. Hemen olmadı. İlk 5 dk da hiç bir şey yoktu. Sonra 15 dk içinde gölge gibi oldu. 1/2 saat sonra da Böyle oldu. İnşallah vardır. İşte sen anlıyorsun baya diye sormak istedim, kuruma çizgisi gibi mi diye?Canim var gibi erken gebelik testi yapsana .ayyh insallah vardir
Resmi unutmuşumhemen çıkmadı bi 10 dk sonra gölge oldu, sonradan da garip bi çizgi. Test bozuk gibi geldi bana. Sen daha iyi anlarsın ama
Canım inşallah vardır ama bu marka test sıkıntılı bendede aynısı olmuştu adet oldum ilk başta hiç bişey çıkmadı 1 saat sonra gölge olmuştu ama sende farklı sonuç verir inşallah hamilesindir testi tekrarla bize haber et güzel haberle gelBulamadım ya bugün pzar nöbetçi eczaneye sordum yokmuş, normalini aldım artık. İşte sonradan oldu böyle. Hemen olmadı. İlk 5 dk da hiç bir şey yoktu. Sonra 15 dk içinde gölge gibi oldu. 1/2 saat sonra da Böyle oldu. İnşallah vardır. İşte sen anlıyorsun baya diye sormak istedim, kuruma çizgisi gibi mi diye?
Kuzum inş vardır ama geçen ay bnım de aynı böyle oldu hatta bnım ki daha belirgindi dayanamayıp kanda verdim 1.95 çıktı tabi ki hüsran adet oldum arkadaşında dediği gibi bu marka malesef hep böyle sonuçlar çıkartıyorTest ilk yaptığımdan beri tuhaf tepkimelere girdi, dağıldı kurudu, tekrar dağıldı böyle. Evet tedavi olmadığım için bi acaba dedim. İnşallah test bozuk değildir
Bu markayı ben de ilk defa kullandım, açıkcası çok da güven vermedi bana. Öyle tamam oldu heyecanına da girmedim. Test bozuk gibiydi. Bu ay tedavi olmadığı için acaba demiştim ama iyi ki de sormuşCanım inşallah vardır ama bu marka test sıkıntılı bendede aynısı olmuştu adet oldum ilk başta hiç bişey çıkmadı 1 saat sonra gölge olmuştu ama sende farklı sonuç verir inşallah hamilesindir testi tekrarla bize haber et güzel haberle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?