- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.401
baktırayım bi daha beta hcg bn :)cnm salı yaptr dedi doktorum ilacta salı bitiyor zaten dedim boyle boyle die kullan ilaci sali yaptr test dedi bklm hayrlisi
evet hamilelik belirtisi cnm ama olmayadabilir insAllah grbeliktendir diyelim
Ne zmn baktrmistnbaktırayım bi daha beta hcg bn :)
Hadi hayrli sonucoar olsun cnm neden oldu ki aci bende olmamıştıKızlar karnım değilde üst bölgesinde catlatma ignesi nden beri acı oluyor otururken idrar yaparken flan.. bugün aşılamanın 4. Catlatma nin 6.günü acile geliym dedim doktor hem kan hem idrar testi yaptırdı sonuçları bekliyorum coook dua et güzel birşeyler olsun
Bu arada catlatma ignesi yapar öyle dedi
Amin sağol bebeğim bekliyorum şimdi sonuçlarıHadi hayrli sonucoar olsun cnm neden oldu ki aci bende olmamıştı
Yani daha gecmemistir etkisi bence de daha gecer insAllah cnm agrinAmin sağol bebeğim bekliyorum şimdi sonuçları
Valla anlamadım ama gebelik le alakası olduğunu da sanmıyorum yukarı tarafta bi ağrı anlam veremedim
Benim çatlatma iğnesinin etkisi geçmemiştir heralde
Cok sikinti yapmıyor ağrı ama merak isteYani daha gecmemistir etkisi bence de daha gecer insAllah cnm agrin
Hayirlisi olsun canim nasipse bi sekilde yine olur. Yumurta catlamadan 1 gün önceki birliktelik en yüksek sans en iyi vakit o da sizde denk gelmis dedigine göreAynen canim cok stresli oldu.ama yapacak birsey yok hastamiz vardi kayinvalideyle memlekete gittiler.
Adetin 3. Günü doktora gittim klomen kullan deyince aksamina basladim hemen.Kacıncı gun basladın cnm ben 5.gunden berı ıcıyorum 7.gunum 20 eylulde gel yumurtalara bakalım dedı
Canim kan versen artik sende belli olur. Tekrar gebelik testi yaptinmi ? Belki yerlesmedir insallahGünaydın kızlar dun gece cok cok hafif kahverengi akıntı görmüştüm peçetede tuvalete girince ilk peçeteyle silmesem farkrtmezdm snrm o kadar acik kahverengydi sabah yine peceteyle sildim cok hafif yine var progesteron iceriyor ya duphaston acaba adet olacam da sökülemiyor mu ki ilac içtiğim icin
Yapmadm cnm evde değilim ablama geldik yarin akşam dönücez pazartesi belki alırım test kan perşembe vermiştim dr bi daha sali vermemi soyledi insAllah yerlesmedir ya cok arada geliyor akşam yinr geldi kahverengi akıntım bklmCanim kan versen artik sende belli olur. Tekrar gebelik testi yaptinmi ? Belki yerlesmedir insallah
Neyi bilmiorum dedi dr cnmKızlar beta 37 cikti iğne etkisidir diyorum asilama 'nin 4.günü. doktor onu bilmiyorum dedi sizce
İğne nin etkisinden pozitif tir hocam dedim oda yine baktı dedi kızlar seviniym m ı anlamadimNeyi bilmiorum dedi dr cnm
Bence bekle canım sevinmek için biraz daha insAllah hamilesindirİğne nin etkisinden pozitif tir hocam dedim oda yine baktı dedi kızlar seviniym m ı anlamadim
Nasıl beklicem bilmiyorum artikBence bekle canım sevinmek için biraz daha insAllah hamilesindir
Nasıl beklicem bilmiyorum artik
Aynen hiç sevinemedim zaten
İnşaallah
Ah ah kızlar dua edin valla çarşamba idrar heralde belli olmaz ama kan değerim yükselirse anlarım heralde☺Zmn geçiyor zor olsa da
cuma baktrdm 53 çıktı. inanamadım. pzt tekrar baktrxmNe zmn baktrmistn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?