Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutumut82 canim senin bugünkü ovulasyon siliklesmis bugün yumurtan catlamis olmali hem bugün hemde yarinida degerlendirsen zarari olurmi bilmem ama sperm kalitesi iyiyse 2 günüde degerlendir. Bugün bence daha önemli. Cünkü yumurta catladiktan sonra fazla yasamiyo spermlerde dölleyebilmesi icin belirli bir sürekcten geciyormus 7 saat kassr sürüyomus gec olabilir yarin belki. Bugünü degerlendir bence ❤

Bugün ignenin vurulduğu günü saymazsak 15. Gün cnm
15. Güne igne etkisi kalmaz en gec yine 13. 14. Gün falan gider tamamen. Sende hala görünüyor hemde baya basa rahat görünüyor. Insallah sana tutubur bebegin olur bu defa. Birdaha ne zaman kan vereceksin ?

15. Güne igne etkisi kalmaz en gec yine 13. 14. Gün falan gider tamamen. Sende hala görünüyor hemde baya basa rahat görünüyor. Insallah sana tutubur bebegin olur bu defa. Birdaha ne zaman kan vereceksin ?
İnsAllah cnm bklm hayırlısıyoa grlir kizima kardes salı vericem cnm kan bi daha

Canim dun aksami degerlendirdik.esim bugun evde yok.yarin sabah gelicek bakalim nasipte varsa olur. Hersey ustuste geldi bu ay

çikolata kistim ve vitamin değerlerim düşüktü ama kist etkilemeyecek boyuttaydı 2cm falandı. eridi ve değerlerim için vitamin desteği verdi doktor ve şükür oldu
Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz.birsey soracağım çikolata kistiniz nasıl eridi acaba ?

Test fln bisi demedi bebisle gel ddi sadece biraz konuya hakimsin sen demişti ondan bisi demedi galiba dün yaptım silik çizgi var iğne etkisi mi bilmiyorum yarında yapsam mi bi test yoksa 14 .gunu mu beklesem
Anladm ilk tedavin degil herhlde o zmn konuya hakimsin dediğine göre cnm dun yaptıysan igne etkisidir bence daha cnm bnmde 9. Gün yaotm cok aşırı silik gölge çıkmıştı

Anladm ilk tedavin degil herhlde o zmn konuya hakimsin dediğine göre cnm dun yaptıysan igne etkisidir bence daha cnm bnmde 9. Gün yaotm cok aşırı silik gölge çıkmıştı
Yok ilk kez kullandım böyle konuları araştırdığımi söyleyince hormonlardan bi kaç bisi sordu söyledim çokta silik değil test bozulmuş gbi aslında bu 9.gün testi alttaki de 5.gün laboguik in testi

Eklentiler

• IMG-20190913-WA0005.jpeg
    100,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG-20190913-WA0003.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 32
Yok ilk kez kullandım böyle konuları araştırdığımi söyleyince hormonlardan bi kaç bisi sordu söyledim çokta silik değil test bozulmuş gbi aslında bu 9.gün testi alttaki de 5.gün laboguik in testi
5. Gun Ben hic yaomadm cnm bu kqdar koyu halini gormedkm ama hala ignein etkisi var bence cnm bekle 14. Gün yapabilirsin yine de sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…