- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.361
İnsAllah canım bklm kan sonucum pek umut vast etmese deCanim ben ikisindede görüyorum ama bugünkü daha kalin cizginin yeri ❤
Kacinci günün oldu canim senin baya oldu galiba demi ?İnsAllah canım bklm kan sonucum pek umut vast etmese de
Bugün ignenin vurulduğu günü saymazsak 15. Gün cnmKacinci günün oldu canim senin baya oldu galiba demi ?
15. Güne igne etkisi kalmaz en gec yine 13. 14. Gün falan gider tamamen. Sende hala görünüyor hemde baya basa rahat görünüyor. Insallah sana tutubur bebegin olur bu defa. Birdaha ne zaman kan vereceksin ?Bugün ignenin vurulduğu günü saymazsak 15. Gün cnm
İnsAllah cnm bklm hayırlısıyoa grlir kizima kardes salı vericem cnm kan bi daha15. Güne igne etkisi kalmaz en gec yine 13. 14. Gün falan gider tamamen. Sende hala görünüyor hemde baya basa rahat görünüyor. Insallah sana tutubur bebegin olur bu defa. Birdaha ne zaman kan vereceksin ?
çatlatma iğnesi yaparmı bu kadar yüksek değer acabaCanim benim asilamanin 11.günü beta 17 ydi doktor hamilesin cok yeni demisti bence hamilesin hayirlisi olsun
Canım bugünde degerlendirin yarın da biliyorum ardi ardina işkenceye dönüyor.. Bizde hep yeter diyip 4 güne tamamlamiyorduk sonuc da alamadk zaten.. Bugün çatlamış yumurtan daha tüpte bekliyor cok bekletmeyin hadi inşallah
çatlatma iğnesi yaparmı bu kadar yüksek değer acaba
yumurtalar kıst olmasın die. çok çünküSon igneni ayin kacinda vuruldun canim. Doktorun birsey söylemedimi. Zaten asilamadan sonra tekrar neden catlatma vuruldu ilk defa duydum
Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz.birsey soracağım çikolata kistiniz nasıl eridi acaba ?çikolata kistim ve vitamin değerlerim düşüktü ama kist etkilemeyecek boyuttaydı 2cm falandı. eridi ve değerlerim için vitamin desteği verdi doktor ve şükür oldu
Benimde catlatma ignesinden sonra 10.günüm bugünVala değerlendirme aşamasındayız cnm adete kadar gun aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum bugun çatlatma iğnesinin 5. Günü
Hadi hayrlisi cnm ne zmn test yapmani soyledi doktorunBenimde catlatma ignesinden sonra 10.günüm bugün
Test fln bisi demedi bebisle gel ddi sadece biraz konuya hakimsin sen demişti ondan bisi demedi galiba dün yaptım silik çizgi var iğne etkisi mi bilmiyorum yarında yapsam mi bi test yoksa 14 .gunu mu beklesemHadi hayrlisi cnm ne zmn test yapmani soyledi doktorun
Aşılama olmadi sadece klomen ve catlatma ignesi olduTest fln bisi demedi bebisle gel ddi sadece biraz konuya hakimsin sen demişti ondan bisi demedi galiba dün yaptım silik çizgi var iğne etkisi mi bilmiyorum yarında yapsam mi bi test yoksa 14 .gunu mu beklesem
Anladm ilk tedavin degil herhlde o zmn konuya hakimsin dediğine göre cnm dun yaptıysan igne etkisidir bence daha cnm bnmde 9. Gün yaotm cok aşırı silik gölge çıkmıştıTest fln bisi demedi bebisle gel ddi sadece biraz konuya hakimsin sen demişti ondan bisi demedi galiba dün yaptım silik çizgi var iğne etkisi mi bilmiyorum yarında yapsam mi bi test yoksa 14 .gunu mu beklesem
Yok ilk kez kullandım böyle konuları araştırdığımi söyleyince hormonlardan bi kaç bisi sordu söyledim çokta silik değil test bozulmuş gbi aslında bu 9.gün testi alttaki de 5.gün laboguik in testiAnladm ilk tedavin degil herhlde o zmn konuya hakimsin dediğine göre cnm dun yaptıysan igne etkisidir bence daha cnm bnmde 9. Gün yaotm cok aşırı silik gölge çıkmıştı
5. Gun Ben hic yaomadm cnm bu kqdar koyu halini gormedkm ama hala ignein etkisi var bence cnm bekle 14. Gün yapabilirsin yine de sen bilirsinYok ilk kez kullandım böyle konuları araştırdığımi söyleyince hormonlardan bi kaç bisi sordu söyledim çokta silik değil test bozulmuş gbi aslında bu 9.gün testi alttaki de 5.gün laboguik in testi
Öyle yapım o zmn teşekkür ederim dua edelim de olsun inşallah hepimizin5. Gun Ben hic yaomadm cnm bu kqdar koyu halini gormedkm ama hala ignein etkisi var bence cnm bekle 14. Gün yapabilirsin yine de sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?