- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.921
Amin canim insallah hepimiz icin olsunhic düşünmezdim ikinci için bu kadar uğraşacağımizi cidden hic korunmazdm snrm boyle olacağını bilsem
Rabbimm gönlünüze göre olanı hayrlisindan versin insAllah canım☺
Masallah canim bende cok isterdim kalabalik ailede olmayi cok kardeslerimin olmasini benden büyükleri ikizim falan ama nasip olmadi. Hangisi hayirli olacaksa allah onu versin canim sanaBenim dileğim hayırlısından bi kardeş olsun kızıma birbirlerine sımsıkı sarilsinlar hayırlı evlat olsun insAllah her ikisi de kabulüm erkek evladım olmasını da isterim elbet ama kızıma arkadaş kız daha iyi olabilir biz 4 kiz kardeşiz su an cok guzel ilişkimiz var masAllah
amin cnmO da cok ugrasiyor canim bu sayfa acildiginsan beri yani 1 yil olacak ben sahidim ondan önce ne kadar denemis bilmiyorum gelsin kendiside anlatir. Allah hepimizin yardimcisi olsun
işte hersey nasip tabi keske dememeek lqzim ama bazen insan dio yani korunmasaydik hicBilsem bu kadar ugrasacagimi bende hic korunmazdim en bastan baslardim direkt önemsemeye ugrasirdim.
demi sanki cok dogal bi zmnda yaşıyoruz nasil olacaksa o yedigimz ictgmz hersey nerdeysr etkiliyor açıklanamayan infertilite dolu heryerEski filmleri gördükce korkuyordum ilk basta hemen hamile kalacagim diye..
Daha erken canim pazar günü basladim test yapmaya hergün yapip burada paylasiyorum testlerimiNormal gebeliğimde ne çıktı allahım inş nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inş sağlıklı bebişler nasip etsin
Amin insAllah canımMasallah canim bende cok isterdim kalabalik ailede olmayi cok kardeslerimin olmasini benden büyükleri ikizim falan ama nasip olmadi. Hangisi hayirli olacaksa allah onu versin canim sana
22 agustos öglen saat 3 de catlatma ignesi oldu canim son günler iste insallah hayirli haberi görmek nasip olur bu ayNormal gebeliğimde ne çıktı allahım inş nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inş sağlıklı bebişler nasip etsin
Aynen canim. Eskisi gibi degil artil hicbirsey.amin cnm
işte hersey nasip tabi keske dememeek lqzim ama bazen insan dio yani korunmasaydik hic
demi sanki cok dogal bi zmnda yaşıyoruz nasil olacaksa o yedigimz ictgmz hersey nerdeysr etkiliyor açıklanamayan infertilite dolu heryer
Amin insAllah canımAynen canim. Eskisi gibi degil artil hicbirsey.
Olsun keske dememeye calisiyorum yinede.. hayirlisi böyleymis gecte olsa insallah allah nasip eder banada. Etmezsede sabrini versin insallah
13 aydır uğraşıyoruz. Dilerim bu ay güzel bir sonuç alırız kızlar B BirprensesinannesiiBizimde 1 yil dolacak 3 haftaya kadar cok ugrastigimiz. Daha öncesinde pek umursamamistim
Insallah canim insallah tutsun asilaman tek seferde ilkinde ❤13 aydır uğraşıyoruz. Dilerim bu ay güzel bir sonuç alırız kızlar B Birprensesinannesiivuslatahasretim
Canim bu etiketleme nasil yapiliyor nikin önüne konulan isaret hangisi oluyor ?13 aydır uğraşıyoruz. Dilerim bu ay güzel bir sonuç alırız kızlar B Birprensesinannesiivuslatahasretim
canım kişinin kullanıcı adının önüne @ işareti koyuyorsun hepsi buCanim bu etiketleme nasil yapiliyor nikin önüne konulan isaret hangisi oluyor ?
Kız onu nqsil başaracam bi bulsam kızım gun aşırı soruyor daha bnm kardesim ne zmn gelecek die inan bi ara depresyona girdim cunki simdi yok annecim zamani var daha desem de dinlemiyordu oturup ağlıyordu küsüyordu istemiykrum tmm kardes falan die simdilerde biraz sakin ama hala daha ne zmn gelecek cok bekledim dio ne aciklama yapacağımı sasirdm dua edelim annecim insAllah diorum ben cok dua ettim dio dahasi herkesin icinde oturup duaya başlıyor gerçekten cok yıprandım cevre baskısını hic demiyorum kızımı her goren üstüne vazife gibi büyümüş artk kardeş ne zmn vs dio istemiyoruz diorum aaa olur mu açmayın daha fazla arayı dioalr çıldırmamak elde değil cidden nasip gercekten Rabbim dualarımızı kabul etsin insAllah gönlümüzdekini hayırlı kılıp nasip etsinFit mutlu anne arkadaşım senin gibi 1 kız çocuk annesiydi ve 1 evlat sahibi daha olmak istiyordu. aşılama yaptırdı, yumurta takibi yapıldı vs.. ama hamile kalamadı. Üstelik hiçbir problem yokken. Çünkü çok stres yapıyordu. Bu fikri aklından attığı anda hamile kaldı. Ailelerinde ikiz yoktu. Belki de bize söylemediği şekilde tedavi gördü, bilmiyorum ama ikiz gebeliği oldu. Bebişlerden biri tutunamadı şuan bir de oğlu var. Darısı tüm isteyenlere olsun. Stresi bırakmamız gerekiyor.
İnsanlara laf gerek işte... Duyma. Kendine bir uğraş bulsan keşke. psikolojin çok önemli gebelik hazırlığında.Kız onu nqsil başaracam bi bulsam kızım gun aşırı soruyor daha bnm kardesim ne zmn gelecek die inan bi ara depresyona girdim cunki simdi yok annecim zamani var daha desem de dinlemiyordu oturup ağlıyordu küsüyordu istemiykrum tmm kardes falan die simdilerde biraz sakin ama hala daha ne zmn gelecek cok bekledim dio ne aciklama yapacağımı sasirdm dua edelim annecim insAllah diorum ben cok dua ettim dio dahasi herkesin icinde oturup duaya başlıyor gerçekten cok yıprandım cevre baskısını hic demiyorum kızımı her goren üstüne vazife gibi büyümüş artk kardeş ne zmn vs dio istemiyoruz diorum aaa olur mu açmayın daha fazla arayı dioalr çıldırmamak elde değil cidden nasip gercekten Rabbim dualarımızı kabul etsin insAllah gönlümüzdekini hayırlı kılıp nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?