- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.881
Hayirli olsun tedavin canim. Insallah tek seferde hamile kalirsin rabbim aratmasin ❤Ben de yarın aşılama yaptıracağım. Gece 1 de ovitrelle vurdum. 1 haftadır gonal f kullanıyordum. Umarım hepimiz ilk denemede hamile kalır bebeklerimizi kucağımıza alırız
Amin . Sen de mi gebe kalmayı umuyorsun bu ay ?Hayirli olsun tedavin canim. Insallah tek seferde hamile kalirsin rabbim aratmasin ❤
Hiçbirimiz başaramıyoruz ama pozitif düşünmeye çalış. Stres hormonları gebe kalmayı önlüyormuş.Hep adet olacakmisim gibi hissediyorum bugün en yogun oldugu gün
Evet canim insallah. Catlatma ignesi oldum bekliyorumAmin . Sen de mi gebe kalmayı umuyorsun bu ay ?
Kaç gün oldu canımEvet canim insallah. Catlatma ignesi oldum bekliyorum
Evet haklisin. Bu defaki denemem en rahat oldugumHiçbirimiz başaramıyoruz ama pozitif düşünmeye çalış. Stres hormonları gebe kalmayı önlüyormuş.
22 agustos öglen 15 de yapmistim igneyi 4 saat sonra 12. Gün dolacak 13. Gün baslayacak. Sonlara yaklastim yaniKaç gün oldu canım
Pazar günden beri test yapiyorum igne etkisinin gectigini görmek sonrada insallah tekrar ikinci cizginin göründügünü takip etmek icinKaç gün oldu canım
Canim senin daha önce tedavin varmiydi nasildi ? Yoksa direkt asilamaylami basliyorsunuz ?Kaç gün oldu canım
Dilerim bebişin sana tutunmuştur ve bize güzel haber verirsin. ben ağustos 2018 den bu yana deniyorum. doğal yolla olmadı. son aylarda 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptık olmadı. hsg çekildim , tüpler açık. eşimin spermiyogramı iyi. doktor hsg den sonra 2-3 ay doğal yolla olabilir dedi ve tedaviye ara verdi. Yine olmayınca aşılamaya geçtik. Eşim daha önce penisten ameliyat olmuş ve delik biraz aşağıda. Sanırım spermler içeriye ulaşamıyor. yani fışkırarak gitmiyor sızıntı şeklinde geliyor. aslında sperm içerideyse kendi yulunu bulmalıdır mantıken ama 1 yıldır sonuca varamadık.Aşılamada kaliteli spermle direk olması gereken yere bırakıldığı için problemimizi ortadan kaldıracağımızı düşünüyoruz (tabi bu bir problemse) Babam da kanser hastası ve başka torun da yok. hızlandırdık bu şekilde. dilerim ilk denemede güzel haber alırızCanim senin daha önce tedavin varmiydi nasildi ? Yoksa direkt asilamaylami basliyorsunuz ?
Amin canim insallah tutunmustur. Testlerimi paylasiyorum burada hepbirlikte ögreniriz insallah güzel haberiDilerim bebişin sana tutunmuştur ve bize güzel haber verirsin. ben ağustos 2018 den bu yana deniyorum. doğal yolla olmadı. son aylarda 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptık olmadı. hsg çekildim , tüpler açık. eşimin spermiyogramı iyi. doktor hsg den sonra 2-3 ay doğal yolla olabilir dedi ve tedaviye ara verdi. Yine olmayınca aşılamaya geçtik. Eşim daha önce penisten ameliyat olmuş ve delik biraz aşağıda. Sanırım spermler içeriye ulaşamıyor. yani fışkırarak gitmiyor sızıntı şeklinde geliyor. aslında sperm içerideyse kendi yulunu bulmalıdır mantıken ama 1 yıldır sonuca varamadık.Aşılamada kaliteli spermle direk olması gereken yere bırakıldığı için problemimizi ortadan kaldıracağımızı düşünüyoruz (tabi bu bir problemse) Babam da kanser hastası ve başka torun da yok. hızlandırdık bu şekilde. dilerim ilk denemede güzel haber alırız
Anlattigina göre asilama iyi bir yöntem gibi görünüyor. Baska sorunda yokmus masallah. Insallah tek seferde hamile kalirsin canim ❤Dilerim bebişin sana tutunmuştur ve bize güzel haber verirsin. ben ağustos 2018 den bu yana deniyorum. doğal yolla olmadı. son aylarda 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptık olmadı. hsg çekildim , tüpler açık. eşimin spermiyogramı iyi. doktor hsg den sonra 2-3 ay doğal yolla olabilir dedi ve tedaviye ara verdi. Yine olmayınca aşılamaya geçtik. Eşim daha önce penisten ameliyat olmuş ve delik biraz aşağıda. Sanırım spermler içeriye ulaşamıyor. yani fışkırarak gitmiyor sızıntı şeklinde geliyor. aslında sperm içerideyse kendi yulunu bulmalıdır mantıken ama 1 yıldır sonuca varamadık.Aşılamada kaliteli spermle direk olması gereken yere bırakıldığı için problemimizi ortadan kaldıracağımızı düşünüyoruz (tabi bu bir problemse) Babam da kanser hastası ve başka torun da yok. hızlandırdık bu şekilde. dilerim ilk denemede güzel haber alırız
Babana allah sifa versin canim insallah bebeginiz ugurlu gelsin babanda yensin hastaliginiDilerim bebişin sana tutunmuştur ve bize güzel haber verirsin. ben ağustos 2018 den bu yana deniyorum. doğal yolla olmadı. son aylarda 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptık olmadı. hsg çekildim , tüpler açık. eşimin spermiyogramı iyi. doktor hsg den sonra 2-3 ay doğal yolla olabilir dedi ve tedaviye ara verdi. Yine olmayınca aşılamaya geçtik. Eşim daha önce penisten ameliyat olmuş ve delik biraz aşağıda. Sanırım spermler içeriye ulaşamıyor. yani fışkırarak gitmiyor sızıntı şeklinde geliyor. aslında sperm içerideyse kendi yulunu bulmalıdır mantıken ama 1 yıldır sonuca varamadık.Aşılamada kaliteli spermle direk olması gereken yere bırakıldığı için problemimizi ortadan kaldıracağımızı düşünüyoruz (tabi bu bir problemse) Babam da kanser hastası ve başka torun da yok. hızlandırdık bu şekilde. dilerim ilk denemede güzel haber alırız
Senin güzel haberin bana da umut olur. sonuçta bu 4. çatlatma iğnem olacak. Hadi bakalım, ver güzel haberleri Allah ın izniyleBabana allah sifa versin canim insallah bebeginiz ugurlu gelsin babanda yensin hastaligini
amin cnm. inş beklıyorum hala.Insallah canim. 17-22 arasi catlatma ignesi yapiliyor bencede cok güzel olgunlasmislar canim allah onlardan birinden sana hayirli evlat nasip etsin ❤
ege ünv cnm izmirdeyizİnşallah tutar aşılaman Allah'ın izniyle. Nerede yaptıracaksın canım aşılamanı?
Insallah canim insallah ❤Senin güzel haberin bana da umut olur. sonuçta bu 4. çatlatma iğnem olacak. Hadi bakalım, ver güzel haberleri Allah ın izniyle
Benimde 4. Catlatma ignesi bu simdikiSenin güzel haberin bana da umut olur. sonuçta bu 4. çatlatma iğnem olacak. Hadi bakalım, ver güzel haberleri Allah ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?