- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.861
Ay evet ya bazen halusilasyon mu görüyorum diye düşünmüyor değilimInsallah canim. Kendimizi ikinci cizgiyi görmeye odakliyoruz ya gözlerimiz sasi olacakbende görmek icin cok ugrasiyorum isikta falan kendi testlerimide buradan arkadaslarinkinide cok inceliyorum.
Aynen oyle cnmEvet ya birde simdi mevsim gecisleri. Dikkat etmeliyiz
Bu mesajini simdi gördüm canim. Insallah bebegin yerlesiyordur ❤Bugün iğnenin 6. Günü hafif kasık ağrısıyla uyandım bklm Allah'ım nasip et
AminnnnBugün iğnenin 6. Günü hafif kasık ağrısıyla uyandım bklm Allah'ım nasip et
InsAllah canım yaBu mesajini simdi gördüm canim. Insallah bebegin yerlesiyordur ❤
Ay evet ya bazen halusilasyon mu görüyorum diye düşünmüyor değilim
Aminnnnnn ❤InsAllah canım ya
bende öyleyim o yüzdende paylasiyorum testleri. Ikinci cizgiyi görürsek hepimiz halusinasyon görüyor olamayiz ❤ insallah
Canim sende dayanamayip test falan yaparsan burada paylasirmisin ?
Yaptığım zaman mutlaka atarım en erken haftaya bugün yarın yaparım snrm canım olumlama yapıyorum şimdilik çift çizgi görücez insAllahCanim sende dayanamayip test falan yaparsan burada paylasirmisin ?
Insallah ❤Yaptığım zaman mutlaka atarım en erken haftaya bugün yarın yaparım snrm canım olumlama yapıyorum şimdilik çift çizgi görücez insAllah☺
Uykum yokki canim simdi uyursam bütün gece hic uyuyamam. Böyle erken kalkinca gece en azindan 5 saat kadar uyuyorum.Yat dinlen sende uyu cnm ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?