- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.821
Yok canim istemedi. Ben söyledim hatta bakarmisiniz diye gerek yok dedi. Adet olursan 3. Günü gel dedi.vuslatahasretim canım dr senden adetin 18-21.Günü kan tahlili istedi mi prolaktin progesteron seviyelerine bakmak için
Adet olmazsamda herhalde insallah cift cizgi gördügümde kendim gidecegim ona bise demedivuslatahasretim canım dr senden adetin 18-21.Günü kan tahlili istedi mi prolaktin progesteron seviyelerine bakmak için
Senin doktor gel dedimi ? Bence daha iyi onlara bakilmasi. Progesteron önemli gebelik icinvuslatahasretim canım dr senden adetin 18-21.Günü kan tahlili istedi mi prolaktin progesteron seviyelerine bakmak için
Yok canim istemedi. Ben söyledim hatta bakarmisiniz diye gerek yok dedi. Adet olursan 3. Günü gel dedi.
Benden niye istedi ki acaba merak ettim çarşamba günü vericem bende bklm ne çıkacakSenin doktor gel dedimi ? Bence daha iyi onlara bakilmasi. Progesteron önemli gebelik icin
Bilmiyorum canim. Progesteron eksik olursa allah korusun düsük oluyormus. Prolaktin yüksek olursada yumurtlama olmuyormusBenden niye istedi ki acaba merak ettim çarşamba günü vericem bende bklm ne çıkacak
Aklina gelirse sorarsin belki burdada anlatirsin bilgilenmis oluruz bende merak ettimBenden niye istedi ki acaba merak ettim çarşamba günü vericem bende bklm ne çıkacak
Progesteronun yüksek cikmasi iyi prolaktininde düsük olmasi gerekiyor galibaBenden niye istedi ki acaba merak ettim çarşamba günü vericem bende bklm ne çıkacak
Hmm bklm kac cikacaj perşembe günü tahlil sonuçlarını dr wp atacam bklm nasipseBilmiyorum canim. Progesteron eksik olursa allah korusun düsük oluyormus. Prolaktin yüksek olursada yumurtlama olmuyormus
Insallah hepsi olmasi gerektigi gibi ideal ciksin canim. Allah insallah birbirimize ettigimit dualarimizi kabul ederHmm bklm kac cikacaj perşembe günü tahlil sonuçlarını dr wp atacam bklm nasipse
Insallah bebegime isarettir. Insan kendisi bu son asamaya gelince düsünemiyor hic. Bende farkettiklerimi yaziyorum sonradan karsilastirmak icin ve fikirlerinizi almak icinAra sira batmalar oluyor asagida ama tek tük gün icinde belki 5 defa filan fark ediyorum.
Amin insAllah canımInsallah hepsi olmasi gerektigi gibi ideal ciksin canim. Allah insallah birbirimize ettigimit dualarimizi kabul eder
İyi geceler cnm grsrz,Iyi geceler kizlarrr hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz ❤
Benim de bugun çatlatma iğnesinin 8.günü heyecanla takip ediyorum seniDaha testi yapmadim sabah ezanindan beri bekliyorum yarim saat kadar sonra yaparim i sallah
Canim senikde cok yaklasmis❤Benim de bugun çatlatma iğnesinin 8.günü heyecanla takip ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?