Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hep sonradan farketmistim bazi seylerin belirti oldugunu. O anda aklima gelmemisti yada düsünememistim galiba ilk oldugu icin. Ama sen daha tecrübelisin fatkedersin hemen gibime geliyor ❤
Vala bi kac kez kimyasal olduğu için bende de ne artık belirttilrre güvenmiyorum tanıyorum vücudumu ama sonuc hüsran oluyor

Vala cok bi değişiklik yok canım iki gündür aynıyim ara ara kasigimda hafif ağrı hisediyorum bel ağrım var hafif pazar günü duphastona başlıcam sana vermedi dimi kullanmıyorsun
Bana doktor birsey vermiyor rahim kalinligi icin yada progesteron falan verirmisiniz dedim gecen defa cok inceydi birde kimyasal gecirdim falan dedim ama vermedi

Ay insallah canim ya ama test de bi tuhaf olmus bir ucu. Cok az damlattim sadece 3 damla ama yinede böyle olmus
Canım o lapoquickin gebelik testleri hepsinde iki üç saat sonrasında kuruma çizgisi kesinlikle çıkıyor en fazla yarım saatlik çıkan çizgiyi dikkate al sonradan çıkanların bi önemi yok bende yaptım sürekli iki üç saat sonrasında hep kuruma çizgisi çıkıyor ve adet oluyordum

Vala cok bi değişiklik yok canım iki gündür aynıyim ara ara kasigimda hafif ağrı hisediyorum bel ağrım var hafif pazar günü duphastona başlıcam sana vermedi dimi kullanmıyorsun
Bundan önceki doktorada söylemistim verirmisin diye vermedi hicbirisi. Sen ne diyorsun alabilmek icin ne yapiyorsun canim ? Yoksa doktor kendiligindenmi veriyor ve neden verdiginide anlatiyormu ? Kanda hormonlarinmi düsük cikti acaba ondanmi verdi ?

Vala bi kac kez kimyasal olduğu için bende de ne artık belirttilrre güvenmiyorum tanıyorum vücudumu ama sonuc hüsran oluyor
Kimyasal cok kötüydü ya ben bir defa gecirdim. Sonraki denemede hicbirsey olmamasina sevinmistim kimyasal olacagina ya hic olmasin yada allah nasip ettiyse saglikli olsun artik

Bana doktor birsey vermiyor rahim kalinligi icin yada progesteron falan verirmisiniz dedim gecen defa cok inceydi birde kimyasal gecirdim falan dedim ama vermedi
Kullanım nedenlerind duphastonun adet düzensizligi, düşük tehlikesi falan yazıyor ama bilemdim döllenrse tutunmasi için mi verdi ki evet yoksa da büyük ihtimal daha fazla gecikmeden adetim gelsin diye verdi

Tesekkür ederim canim bilgi icin ❤ kuruma cizgisi nasil anlasiliyor gri renk mi oluyor yoksa o da mi pembe gibi oluyor ?

yok canım kendi verdi bilmiyorum bisey demedi 8 Eylülde başla dedi sadece
Kimyasal cok kötüydü ya ben bir defa gecirdim. Sonraki denemede hicbirsey olmamasina sevinmistim kimyasal olacagina ya hic olmasin yada allah nasip ettiyse saglikli olsun artik
Aynen çok zordu gerçekten ben ömrümde hiç adet ağrısı cekmemiştim resmen doğum ağrısına yakındı ayağa kalkamamistim

Ben gecen deneme icin almistim bu laboquickleri o zamanda kullandim igneden daha 13 gün sonra hafif cizgi cikti sonradan. Ben test yapmaya devam ettim daha baya 21. Güne kadar falan galiba o zamanlar cikmadi sonradan ikinci cizgi.

Kullanım nedenlerind duphastonun adet düzensizligi, düşük tehlikesi falan yazıyor ama bilemdim döllenrse tutunmasi için mi verdi ki evet yoksa da büyük ihtimal daha fazla gecikmeden adetim gelsin diye verdi
Hic bilmiyorum ben bu ilaci canim daha tecrübeliler biliyordur galiba umutumut82 de kullanmisti bundan.

Benimde adetim cok düzensiz hicbirsey belli olmuyor insallah varsada kendiliginden tutunur sonra doktora gittigimde hangi testler gerekliysa yapin önlem alalim önceden dicem insallah

Aynen çok zordu gerçekten ben ömrümde hiç adet ağrısı cekmemiştim resmen doğum ağrısına yakındı ayağa kalkamamistim
Cok iyi kendiliginden vermis ne güzel. Ben birdaha gittigimde tekrar söyleyeyim bakalim ne dicek doktor.

Bende cok sükür öyle agri olmamisti sadece sol tarafimda (yumurtada o taraftaydi) sabah 40 dakika süren bi agri olmustu sanki ince sisle batiriyorlar gibiydi sonra gecti. O an bebegimi kaybettigimi düsünüyoru. Cünkü aksamina kanama basladi

Benim de önce ağrım oldu sonra kanama başladı yoğun değildi çok ama ağrım baya felaketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…