Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test bozulmus sanki ikinci cizginin olmasi gereken yerde beyaz cizgi olusmus

Eklentiler

• 20190902_092150.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 21
Simdikiyle karsilastirmak icin baktim eski yazdiklarima o zamansa igneden sonra 13. Gün erken gebelik testinde görmüsüm cok hafiften 2. Cizgiyi

Igneden sonra 13-16. Gün arasi önemli galiba. Ama o zamanlar 2 gün koyulasma olmamis 3. Günde cok az koyulasmis sonra silinmis yine. Insallah bu defa gittikce koyulasir tam görürüz cift cizgiyi

Canım hayırlara çıkarsın Allah rüyanı iyi düşünelim iyi olsun iğnenin etkisi geçmiş bence bundan sonra insAllah tekrar çift çizgi olmasını beklicez

Canım hayırlara çıkarsın Allah rüyanı iyi düşünelim iyi olsun iğnenin etkisi geçmiş bence bundan sonra insAllah tekrar çift çizgi olmasını beklicez
Ay insallah canim ya ama test de bi tuhaf olmus bir ucu. Cok az damlattim sadece 3 damla ama yinede böyle olmus

Hic bilmiom ben bklm nasip öğrencem bende bnmde haftaya belli olmasi lazim snrm
Ben hep sonradan farketmistim bazi seylerin belirti oldugunu. O anda aklima gelmemisti yada düsünememistim galiba ilk oldugu icin. Ama sen daha tecrübelisin fatkedersin hemen gibime geliyor ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…