- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.681
Ay insallah canim ya ama test de bi tuhaf olmus bir ucu. Cok az damlattim sadece 3 damla ama yinede böyle olmusCanım hayırlara çıkarsın Allah rüyanı iyi düşünelim iyi olsun iğnenin etkisi geçmiş bence bundan sonra insAllah tekrar çift çizgi olmasını beklicez
Bu hafta belli olmasi lazim bence artikCanım hayırlara çıkarsın Allah rüyanı iyi düşünelim iyi olsun iğnenin etkisi geçmiş bence bundan sonra insAllah tekrar çift çizgi olmasını beklicez
Hic bilmiom ben bklm nasip öğrencem bende bnmde haftaya belli olmasi lazim snrmBu hafta belli olmasi lazim bence artik
Insallah hamileyizdir canimHic bilmiom ben bklm nasip öğrencem bende bnmde haftaya belli olmasi lazim snrm
Sen nasilsin ? Kendinde bir degisiklik filan fatkediyormusun ?Hic bilmiom ben bklm nasip öğrencem bende bnmde haftaya belli olmasi lazim snrm
Ben hep sonradan farketmistim bazi seylerin belirti oldugunu. O anda aklima gelmemisti yada düsünememistim galiba ilk oldugu icin. Ama sen daha tecrübelisin fatkedersin hemen gibime geliyor ❤Hic bilmiom ben bklm nasip öğrencem bende bnmde haftaya belli olmasi lazim snrm
Vala cok bi değişiklik yok canım iki gündür aynıyim ara ara kasigimda hafif ağrı hisediyorum bel ağrım var hafif pazar günü duphastona başlıcam sana vermedi dimi kullanmıyorsunSen nasilsin ? Kendinde bir degisiklik filan fatkediyormusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?