Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha önce igneden sonra daha erken test yapan oldumu aranizda ? Sizde ne zaman gitmisti igne etkisi ?
Gördüm canım testini tek çizgi masAllah geçmiş demek ki iğnenin etkisi insAllah tekrar iki çizgi olacak dualarım seninle ben 11 Eylül de yapicam ilk testi iğnenin 14. Günü olacak

Gördüm canım testini tek çizgi masAllah geçmiş demek ki iğnenin etkisi insAllah tekrar iki çizgi olacak dualarım seninle ben 11 Eylül de yapicam ilk testi iğnenin 14. Günü olacak
Allah razi olsun canim benim allah kat kat fazla güzel dualarin karsiligini sana versin insallah ❤

Seninde 10 gün kalmis canim. Ay insallah tekrar cikar 2. Cizgi ama hicbir belirti yok malesef suan ya. Akintida olmadi yerlesme kanamasida olmadi sadece ara ara batmalar oluyor cok nadiren.

canım nasilsin kacinci gün oldu bugün ve galiba adet olcam ben bulanik akinti gelmeye basladi ve sabah feci şekilde sağ kasik agrisi ile uyandim vuslatahasretim
Canim igneden sonraki 10. Gün daha erken. Bugünden itibaren test yapayim dedim. Igne etkisi gecmis tamamen bende sasirdim.

canım nasilsin kacinci gün oldu bugün ve galiba adet olcam ben bulanik akinti gelmeye basladi ve sabah feci şekilde sağ kasik agrisi ile uyandim vuslatahasretim
Canim senin kacinci günün? Yerlesme olsun o agrilar insallah ya adet gelmesin bebek gelsin insallah

Heycan artiyor son günlere yaklastik insallah bu defa olsun insallah ama hic belirti yok malesef.. hayirlisi olsun allah sabir versin

Canim senin kacinci günün? Yerlesme olsun o agrilar insallah ya adet gelmesin bebek gelsin insallah
ah inşallah kuzum ya eger geçen ayki adet ise 5 gün gecikmeli yok ayın ortasinda fitilden dolayi başlayan kanama adet kanamasi ise 15 gün erken geliyor ama o kasik agrisi çok degisik biseydi uyutmadi o derece

Heycan artiyor son günlere yaklastik insallah bu defa olsun insallah ama hic belirti yok malesef.. hayirlisi olsun allah sabir versin
canm daha çok erken belirti için kuzum olacak insalalh allah büyük bende adet olursam kesinlikle ovulasyon testi alicam

ah inşallah kuzum ya eger geçen ayki adet ise 5 gün gecikmeli yok ayın ortasinda fitilden dolayi başlayan kanama adet kanamasi ise 15 gün erken geliyor ama o kasik agrisi çok degisik biseydi uyutmadi o derece
Hic bilemiyorumki canim benim bir defa yumurta catlarken agri olmustu 4 saat kadar sonra birde kimyasal gebelikte bebegimi kaybederke 40 dakila süren bir agri olmustu yoksa agri olmuyor fazla.

canm daha çok erken belirti için kuzum olacak insalalh allah büyük bende adet olursam kesinlikle ovulasyon testi alicam
Ovulasyon testlerini falan internetten alirsin herhalde degilmi canim ? Hangi markalar iyi biliyormusun ? Ben ilk denemede eczaneden almistim birkac tane test cok pahali oluyor cok sükür bir arkadasim internetten siparis etti benim icin sagolsun

Insallah birdaha almama gerek kalmaz bu defa olur allahin izniyle

Evet kuzum eczanede 5 tanesi 40 tl innovita testlerden alacagim 35 40 tanesi 60 tl ve gebelik testide var 3 4 tane falan

Hic bilemiyorumki canim benim bir defa yumurta catlarken agri olmustu 4 saat kadar sonra birde kimyasal gebelikte bebegimi kaybederke 40 dakila süren bir agri olmustu yoksa agri olmuyor fazla.
ama ışte bulanik akinti basladi koyulasir gibi duruyk genelde adetlerim böyle gelirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…