- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #29.541
Tabi canim insallah test yaptikca atacagim buraya fotograflariBizlede paylasir misin sureci ornek olur hem
Güzel fikir :) benim eltim öyle yapmistik kutuya emzik koymustu. Ben aynisini yapmak istemiyorum. Belki esimle yemege giderit o sira bir pasta üzerinde ultrason fotografi falan olabilir hic bilmiyorum. Test yapinca bende hemen esime söylemicem önce güzel birseyler hazirlamak istiyorum :) sonrada daha aileler var belki onlarida aksam yemegine davet ederiz herkez ayni ansa ögrenir. Benim annem biliyor sorar ama yalanda söyleyemiyorum orasini bilmiyorum :))Ben ailemiz artık 4 kişi olacak diye not düşüp küçük bi kutuya emzik test koymayı düşünüyorum test yapsam da paylaşmycm eşimle Rabbim insAllah nasip eder ya olumlu düşünelim
Insallah olacak canim ❤aminnnnnn onu söylemekkkkkk muhtesem olsa gerek hic olmadı daha
InsAllah bu ay yaparsn bu surprizi cnmGüzel fikir :) benim eltim öyle yapmistik kutuya emzik koymustu. Ben aynisini yapmak istemiyorum. Belki esimle yemege giderit o sira bir pasta üzerinde ultrason fotografi falan olabilir hic bilmiyorum. Test yapinca bende hemen esime söylemicem önce güzel birseyler hazirlamak istiyorum :) sonrada daha aileler var belki onlarida aksam yemegine davet ederiz herkez ayni ansa ögrenir. Benim annem biliyor sorar ama yalanda söyleyemiyorum orasini bilmiyorum :))
Amin canim insallah.InsAllah bu ay yaparsn bu surprizi cnm
Insallah sizde 4 kisi olursunuz bu ay ❤InsAllah bu ay yaparsn bu surprizi cnm
InsAllah cnmInsallah sizde 4 kisi olursunuz bu ay ❤
Daha baya erken ama olsun ilk testi ne zaman yapmaya baslarsan sende at buraya canim insallah olumlu sonuc aliriz hepimizBugün 3. Günüm cnm benim
AminnnnInsAllah cnm
Hadi insallah canim. Ilk baslarda daha rahattim ben oyalanacak halletmem gerekenler vardi ama simdi gün yaklastikca heycanlaniyorum :))Benim için daha cok erken cnm ben durabilirsem 12 Eylül de falan yapmayı düşünüyorum
Bana ben yoksam başka birine gör dedisonra ama herkesin yöntemi ayni mi canım bir daha anlatacağım başka bir şey diyecek belki bilemem kiBuradan belli oluyor hastalarini ne kasar önemsemedikleribunu cok kisi yasiyor burada hem belirli bir gün veriorlar gel diye hemde orsa olmuyorlar bari bir arkadasina tembihle degilmi. Hic önemsemiyorlar ya su doktorlar bizi. Allah yardimcimiz olsun
KEndini kasma hiç kuzum evet erken öğrenmek dikkat etmen gereken şeyler varsa iyi oluyor lakin çok strese giriyorsun işte koyulaşacak mi neden silikleşiyor diye yaşadım biliyorum.Evet bende 14. Günü düsündüm hatta karsilastirabilmek icin 10. Gün baslayacagim canim. Hergün yaparim belli olana kadar. Igne etkisinin gectiginide görmek icin erken baslayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?